- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.881
İnş hayırlı sonuç alırsın cnmÇok teşekkürler kızlar, çok yazamıyorum netleşince yazarım.
afiyet olsun eşim izinli çocuklarla evde akşam yemeğini o yapacak kesin yumurtalı ıspanak yapar çok seviyor :)Kizlar tavuk ciger aldim yaptim.
Yanina da patates salatasi .. güzel oldu.
Bugun 5bucuk lira harcadim. Aksam yokumpara harcicam
Çocuklar kaç yasında? Benım oğlan Mart’ta 4 yas olacak çok çabuk buyuyorlarafiyet olsun eşim izinli çocuklarla evde akşam yemeğini o yapacak kesin yumurtalı ıspanak yapar çok seviyor :)
Allah bağışlasın hepsının bahtı güzel olsunbüyük 5 küçük 2 yaşında ikiside kız
amin cümlemizinkini bağışlasın kaderleri güzel olsunAllah bağışlasın hepsının bahtı güzel olsun
hangi marka aldın bende ufaklık için aldım moller's markasıKizlar oğlum icin az once internetten balik yagi ve istah acici surup siparis ettim. 66.50 ödedim
Oceanhangi marka aldın bende ufaklık için aldım moller's markası
Kaça aldin. Eczaneden mihangi marka aldın bende ufaklık için aldım moller's markası
hadı ınsAllah canım benimSimdi de kendi kendime bebek planlamasi yapiyorum.
Yapılan zamlarda düşürülsün bizde sevınelım.Herseyın fiyatı 2katı onlarda niye düşüş yok insanların alım gücü iyice azaldı.Faizler arttı,emlak otomobıl giyim yiyecek hepsı el yakıyor.Enflasyonla mücadele diye kampanyalar başlattılar ama yapılan zamların yarısı bile düşmedi olan yine bize olacak maaş zamı az yapılacak maaşlar iyice eriyecek alım gücümüz zaten düşük iyice düşecek.Zengin hep zengin olan hep fakire oluyor.
Bende moller s alıyorum birkaç sefer carlson aldım oranları en yüksek bu 2 markaymış yarın yıne alacağım 99tl di 150tl olmuşhangi marka aldın bende ufaklık için aldım moller's markası
Amin canım sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah bebislerimizihadı ınsAllah canım benim
Allahım hayırlı zamanda versin
ben de kendı kendıme hep oturuyorum su hafta cınsıyet belli oluyo su hafta soyle boyle ızıne su zaman cıkıyorum gıbı gıbıRabbim hevesımı kursagımda bırakmasn ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?