Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar eve okuldan dönüşte kantine uğradım. Muz salatalik aldım. Sebze de alacaktım. Yarın halk günüymüş indirimli olacak sebzeler için yarını bekleyeceğim. Selpak 24 lü wc kağıdı 22.90 idi aldım. Biraz abur cubur meyve bıçağı 30 koy yumurtası peynir konserve mısır yufka filan derken 147 tl harcamışım.

Yemek yapmaya mecalim yoktu disardan soyledim yediler..
Bu arada netten baktim 19.97 olmus d vit sınır yazmiyor ama epey dusuk galiba..

Of kızlar ya alt komşu Doğum yapacak ailesinin yanına gitti ev çok soğudu yerler buz gibi ne yapacağımı bilmiyorum yakınca da doğalgaz fırlıyor ev ısınmıyor

Of kızlar ya alt komşu Doğum yapacak ailesinin yanına gitti ev çok soğudu yerler buz gibi ne yapacağımı bilmiyorum yakınca da doğalgaz fırlıyor ev ısınmıyor
Yaktiginda ne kadar gelir acaba?
Ben ev soğuk olduğunda kansızlık da var hemen hasta olurum sanırım. Eğer hasta olurum dersen doğal gazı açmalısın bence.
Gazi açtığında soğuk kırılır en azından. Doğal gazlı evimde iken evim termostatli idi. Geceleri 20 derece civarı yapıp gündüz birkaç derece artırıyordum. Fatura çok kabarmıyordu böylece.

Yaktiginda ne kadar gelir acaba?
Ben ev soğuk olduğunda kansızlık da var hemen hasta olurum sanırım. Eğer hasta olurum dersen doğal gazı açmalısın bence
Bugün baktım galiba 5 tl filan eklendi faturaya . Ki ev ısınmadı bile ayaklarım donuyor lahana gibi giydim

Yanıyor zaten 45 derece civarı işte . Eve misafir davet etmek istiyorum mesela geriliyorum soğuk olacak diye

Bugün baktım galiba 5 tl filan eklendi faturaya . Ki ev ısınmadı bile ayaklarım donuyor lahana gibi giydim
Komşun kısa surede döner umarım o zaman.
Bizimki kömürlü şanslıyız sanırım evimiz sıcak. Yoksa buralar çok soğuk işimiz zor olurdu. Doğal gaza gecilecekti bu yıl kaldı. Gerçi merkezi sistem olacaktı gecilseydi de

Kadın 2 ay sonra filan dönecek yaklaşık kocası döner hemen ama oda işe gidecek yakar mı bilmiyorum yerler soğuk of

Kadın 2 ay sonra filan dönecek yaklaşık kocası döner hemen ama oda işe gidecek yakar mı bilmiyorum yerler soğuk of
Annemlerde de hep öyledir alttaki hiç yakmıyor üstü de boş kimse Yok. Çok yakıyor ama sıcak olmuyor hiç o kadar doğalgazı başkası yaksa sıcacık olur.
Misafir için nasıl bir çözüm üretirsin bilmiyorum ancak kendine bir sıcak su kesesi al üşüdükçe onunla gir battaniye altına.

Çözüm bulalım pure ya bizde de iyi gitmiyor skandal
Ben kiyafete ve makyaj malz aldim 500u rahat gecti.
Bugun de surup aldim.
Bunlar karttan.
Disardan yemek soyledim. Disarda pizza yedik 1 kez. Bugun de bu.
Ayda 3 kez yemis olduk.
Yemekler neyse de kiyafet gecelik filan gercekten acelesi yoktu
Kendim ettim kendim cekecegim artik cefasini.
Ama diyorum Allah yardim eder bi yerden bi para gelir mutlaka(hep oyle oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…