- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.901
Yaktiginda ne kadar gelir acaba?Of kızlar ya alt komşu Doğum yapacak ailesinin yanına gitti ev çok soğudu yerler buz gibi ne yapacağımı bilmiyorum yakınca da doğalgaz fırlıyor ev ısınmıyor
Bugün baktım galiba 5 tl filan eklendi faturaya . Ki ev ısınmadı bile ayaklarım donuyor lahana gibi giydimYaktiginda ne kadar gelir acaba?
Ben ev soğuk olduğunda kansızlık da var hemen hasta olurum sanırım. Eğer hasta olurum dersen doğal gazı açmalısın bence
Yanıyor zaten 45 derece civarı işte . Eve misafir davet etmek istiyorum mesela geriliyorum soğuk olacak diyeYaktiginda ne kadar gelir acaba?
Ben ev soğuk olduğunda kansızlık da var hemen hasta olurum sanırım. Eğer hasta olurum dersen doğal gazı açmalısın bence.
Gazi açtığında soğuk kırılır en azından. Doğal gazlı evimde iken evim termostatli idi. Geceleri 20 derece civarı yapıp gündüz birkaç derece artırıyordum. Fatura çok kabarmıyordu böylece.
Komşun kısa surede döner umarım o zaman.Bugün baktım galiba 5 tl filan eklendi faturaya . Ki ev ısınmadı bile ayaklarım donuyor lahana gibi giydim
Kadın 2 ay sonra filan dönecek yaklaşık kocası döner hemen ama oda işe gidecek yakar mı bilmiyorum yerler soğuk ofKomşun kısa surede döner umarım o zaman.
Bizimki kömürlü şanslıyız sanırım evimiz sıcak. Yoksa buralar çok soğuk işimiz zor olurdu. Doğal gaza gecilecekti bu yıl kaldı. Gerçi merkezi sistem olacaktı gecilseydi de
Annemlerde de hep öyledir alttaki hiç yakmıyor üstü de boş kimse Yok. Çok yakıyor ama sıcak olmuyor hiç o kadar doğalgazı başkası yaksa sıcacık olur.Kadın 2 ay sonra filan dönecek yaklaşık kocası döner hemen ama oda işe gidecek yakar mı bilmiyorum yerler soğuk of
Benımde ipin ucu kaçtı karta çok gırdımNakit iyice azaldi.
K.karti da kullandim epeyce
Bu ay güzel gecmiyor hanimlar
Ek dersi iple cekiyorum
Gecmıs olsun benımde antibiyotık yenı bitti yine bogazım yanıyor ya gecmıyor hastalıklarBenim de boğazım fena ses de gitmiş ve hep öksürüyorum . Aksi gibi yarın toplantı var full ben anlatım yapacağım. Nasıl olacak bilmiyorum :/
Çözüm bulalım pure ya bizde de iyi gitmiyor skandalNakit iyice azaldi.
K.karti da kullandim epeyce
Bu ay güzel gecmiyor hanimlar
Ek dersi iple cekiyorum
Ben kiyafete ve makyaj malz aldim 500u rahat gecti.Çözüm bulalım pure ya bizde de iyi gitmiyor skandal
Bana koca kişisinden bulaştı beş gündür filan o hastaydı. Yoksa ben vitaminime beslenmeme giyimime çok dikkat ettim davetiye çıkarmadım ki hastalığa.Gecmıs olsun benımde antibiyotık yenı bitti yine bogazım yanıyor ya gecmıyor hastalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?