Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arkadaşımın kızını lcw den 15 tl ye hırka buldum Kargo ile 20 tl olacak onu alacağım. Eşime ev terliği alacağız ucuz birşey zaten giymez deri kaliteli terliği var boşa eskitmesin dedim . Birde sıvı yağ lazım . Of

Günaydın bugün 0 harcama hedefimiz var eşimle konuştuk biraz sıkacağım . Mecbur yani çok az para kaldı yetiştirmem lazım kenara koyduğumuz nakite dokunmamak lazım çünkü . Bu ay o kadar hesapta olmayan paralar çıktı ki böyle olması çok normal aslında. Artık kumbaraya acil durum parası atacağım 100 tl kadar

Bende moller s alıyorum birkaç sefer carlson aldım oranları en yüksek bu 2 markaymış yarın yıne alacağım 99tl di 150tl olmuş
çokta vermeyin kızlar teyzem kızına vermiş üst üste 2-3 yıl kadar şimdi tosun gibi zayıflayamıyor benim ufaklık zayıf bide iştahı pek yok kışa girince 1 çay kaşığı veriyor annem

Yok ya evet vermiyorum bende. Daha ilk kez 1 sise bitirdi . Ona da ara verdim . 1 ay.
Sonra 1 sise daha veririm baska da vermem.
Hafta da 2 kez balik yediriyorum.
Balik yagi fazlasi böbrekte kumlanmaya yol açiyormuş

Yok ya evet vermiyorum bende. Daha ilk kez 1 sise bitirdi . Ona da ara verdim . 1 ay.
Sonra 1 sise daha veririm baska da vermem.
Hafta da 2 kez balik yediriyorum.
Balik yagi fazlasi böbrekte kumlanmaya yol açiyormuş
bende geçen yıl 2 ay verdim şişenin yarısı kalmıştı dolapta onuda bu kış bitirir yeter diye düşünüyorum ilerde zayıflamak için uğraşmasın kuzum

Evet aynen.
Benim bi tanidigim kizina yedirdi yedirdi.
Cocuk günluk bir kiloya yakin ceviz yiyormus düsün.
Simdi de endoktrinin yolunu aşiriyorlar. Cocuk yasitlarindan hen cok uzun hemde kilolu.
Bunu gurur meselesi yapiyo mesela kadin. Aa benim kizim uzun yapili filan diyor.
Ama isin diger tarafina hic bakmiyor.
Cocugun arkadasi yok kimse istemiyor .
Akran baskisi akran zorbaligi bir cocuk icin yikimdir.
Ben ilkokulda hatirliyorum kilolu olan iri olan kizlar özellikle, diger cocuklar tarafindan dışlaniyordu

2013 eylül doğumlu kızım onada az vermiştim çok iştahsızdı açılmıştı gerçekten

Ben iştahsizlikla ugrastim bi ara.
Bir de şu geniz etinden şupheleniyoruz. Horluyor geceleri. Agzi da akiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…