- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.921
Ben esim hasta olunca bana arkasini dönük yatiriyorumBana koca kişisinden bulaştı beş gündür filan o hastaydı. Yoksa ben vitaminime beslenmeme giyimime çok dikkat ettim davetiye çıkarmadım ki hastalığa.
Arkadaşımın kızını lcw den 15 tl ye hırka buldum Kargo ile 20 tl olacak onu alacağım. Eşime ev terliği alacağız ucuz birşey zaten giymez deri kaliteli terliği var boşa eskitmesin dedim . Birde sıvı yağ lazım . OfBen kiyafete ve makyaj malz aldim 500u rahat gecti.
Bugun de surup aldim.
Bunlar karttan.
Disardan yemek soyledim. Disarda pizza yedik 1 kez. Bugun de bu.
Ayda 3 kez yemis olduk.
Yemekler neyse de kiyafet gecelik filan gercekten acelesi yoktu
Kendim ettim kendim cekecegim artik cefasini.
Ama diyorum Allah yardim eder bi yerden bi para gelir mutlaka(hep oyle oluyor)
çokta vermeyin kızlar teyzem kızına vermiş üst üste 2-3 yıl kadar şimdi tosun gibi zayıflayamıyor benim ufaklık zayıf bide iştahı pek yok kışa girince 1 çay kaşığı veriyor annemBende moller s alıyorum birkaç sefer carlson aldım oranları en yüksek bu 2 markaymış yarın yıne alacağım 99tl di 150tl olmuş
bende geçen yıl 2 ay verdim şişenin yarısı kalmıştı dolapta onuda bu kış bitirir yeter diye düşünüyorum ilerde zayıflamak için uğraşmasın kuzumYok ya evet vermiyorum bende. Daha ilk kez 1 sise bitirdi . Ona da ara verdim . 1 ay.
Sonra 1 sise daha veririm baska da vermem.
Hafta da 2 kez balik yediriyorum.
Balik yagi fazlasi böbrekte kumlanmaya yol açiyormuş
2013 eylül doğumlu kızım onada az vermiştim çok iştahsızdı açılmıştı gerçektenEvet aynen.
Benim bi tanidigim kizina yedirdi yedirdi.
Cocuk günluk bir kiloya yakin ceviz yiyormus düsün.
Simdi de endoktrinin yolunu aşiriyorlar. Cocuk yasitlarindan hen cok uzun hemde kilolu.
Bunu gurur meselesi yapiyo mesela kadin. Aa benim kizim uzun yapili filan diyor.
Ama isin diger tarafina hic bakmiyor.
Cocugun arkadasi yok kimse istemiyor .
Akran baskisi akran zorbaligi bir cocuk icin yikimdir.
Ben ilkokulda hatirliyorum kilolu olan iri olan kizlar özellikle, diger cocuklar tarafindan dışlaniyordu
Şuan nasil istahi.2013 eylül doğumlu kızım onada az vermiştim çok iştahsızdı açılmıştı gerçekten
Ben 1 Şişe bıtınce kesıyorum 3ay ara sonra yıne 1şişeçokta vermeyin kızlar teyzem kızına vermiş üst üste 2-3 yıl kadar şimdi tosun gibi zayıflayamıyor benim ufaklık zayıf bide iştahı pek yok kışa girince 1 çay kaşığı veriyor annem
3ayda bozuluyor yalnız bence yenı al balık yağı 2-3ayda kullanılması lazım acıldıgındabende geçen yıl 2 ay verdim şişenin yarısı kalmıştı dolapta onuda bu kış bitirir yeter diye düşünüyorum ilerde zayıflamak için uğraşmasın kuzum
Ben balık yağı alacağım depodan getirtecekler 150tl ona harcarım başka harcama yok gıbı sımdılıkGünaydin.
Öglene yemeğim ve ekmek var.
Bugun hedef sıfır harcama.
Biraz dikkat etmeliyim.
23-24 kilo arası boyuda 116 galiba eşim ölçmüşŞuan nasil istahi.
Bir de boy ve kilosu kac sakincasi yoksa
öylemi dolapta muhafaza etin 2 yıl kullanırsınız demişti aldıgım yer3ayda bozuluyor yalnız bence yenı al balık yağı 2-3ayda kullanılması lazım acıldıgında
Evet 2-3 ay içinde tüketilmelidir diyor hangi marka senınkısı?öylemi dolapta muhafaza etin 2 yıl kullanırsınız demişti aldıgım yer
Kapagi acildiktan sonra 12m filan yazar arkada mesela. M mouth (ay) demektiröylemi dolapta muhafaza etin 2 yıl kullanırsınız demişti aldıgım yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?