Bugün ne aldin kaç tl harcadin

dün oğlumun kontorlü vardı
özel muayanesi olan bir doktora götürüyorum, çok memnunum
kendisi sadece D vitamini alsın
balığı yiyorsa yesin yoksa içmesin, kaliteli balık yağı bulmak çok zor dedi.
bilginize

Bende bugün kendıme ve oğlana kan testı yaptırdım sağlık ocağında d vıtamını b12 hemogram hormon karacıger enzımı hepsıne bakacaklar 3ten sonra alacagım

37 haftalık dogdu 3.5 kiloydu 2 yaşını geçene kadar emdi o iyiydi emmesi falan ek gıda pek yemezdi ufaklık 9 ay zor emdi çok hareketli bide
Benımkıde çok hareketlı 1yıl anne sutu aldı balık yağı dıkkat eksıklıgınede iyi gelıyormus benım oğlanın dıkkatıde dağınık gıbı bakalım biraz gozlemleyıp cocuk psıkıyatrısı ne götürelim diyoruz

4 yaşındayken boyu 106 falandı yanlış hatırlamıyorsam seninkininde boyu iyi maşallah ben kısayım 160 o yüzden kızlarım uzun olur inşallah
Ben 169 eşimde aynı hatta ben 57kılo eşim 60kıloablamın kızıda uzun ama 9yasında 27kılobiZde boy var kılo yok genetık oluyor çoğu zaman bende üzülüyordum çocuk zayıf diye doktor kızdı

Ben 169 eşimde aynı hatta ben 57kılo eşim 60kıloablamın kızıda uzun ama 9yasında 27kılobiZde boy var kılo yok genetık oluyor çoğu zaman bende üzülüyordum çocuk zayıf diye doktor kızdı
eşim uzun 184 ben kısayım işte kızlarımın uzun olmasını çok isterim en azından 170 falan fazla uzunda kadında hoş durmuyor

Yok ya evet vermiyorum bende. Daha ilk kez 1 sise bitirdi . Ona da ara verdim . 1 ay.
Sonra 1 sise daha veririm baska da vermem.
Hafta da 2 kez balik yediriyorum.
Balik yagi fazlasi böbrekte kumlanmaya yol açiyormuş
Benim oğlan da kilo almıyor ama her şeyden yediği icin sorun etmiyorum

Herkese selam kahvaltı yaptım evi silip süpürdüm işlerimi bitirdim arkadaşlarımı davet ettim dün kek yapmıştım onu ikram ettim kahve yaptım yedik oturduk . Onlar gidince halıya çorba değmişti arkadaşım oğluna yemek yedirirken onu sildim. Yaprak sarması pişirdim çorbam vardı . Sarımsaklı yoğurt salata yaptım . Masa hazırladım kendim giyindim makyaj yaptım biraz iyi oldu . Yeni aldığım çiçeğe çok su verdim galiba kızlar ya Çiçek kötü oldu saksı değiştirdim çürümüş yaprakları temizledim inşallah ölmez . Ayyy kekten akşama var çok güzel olmuş mutluyum o yüzden . Ayrıca sıfır harcama yaptık maşallah ki yarın regl olmam lazım yarın evde yatar dinlenirim birkaç parça çamaşırım var ütü yaparım

Herkese merhabalar
Çocuk kıyafeti aldım indirimdeydi hediyelik aldım ayakkabı filan 19.99du.
Toplamda 76tl verdim
iki ayakkabı
üç tane zıbın (şu içe giyilen çıt çıtlı kısa kollu şeye zıbın deniyorsa)
Bir şort ve bir tshirt ama şortta kız çocuk yazıyordu ben erkeğe aldıydım kız ve erkek şort arasında fark var mı ki ya? Düz lacivert bir yaş için şort saman rengi ip kemeri var ? Yazarsanız sevinirim hediye paketi yaptırdım ama az önce açtım baktım kız çocuk şortu yazıyor? Bir de düğmesi YOk yedek düğmesini dikip öyle hediye ederim dedim. 24 Ağustos da doğmuştu bir yaş partisine götürürüm. 15tl şort 7tl tshirt jokerden aldım. Ayakkabıları panço dan aldım.
110tl ye english Home dan üçlü küçük çelik tencere aldım ihtiyaçtı. Yemek ve kahve için de 90tl verdim .

Çocuğun değerleri düşük çıktı moralım bozuldu. Yarın özelden randevu aldım tahlıllerler gidecegım bklm doktor nediyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…