- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.941
Masallah senınkısının kılosu iyi benımkı 14.5kılo 108 cm 44aylık23-24 kilo arası boyuda 116 galiba eşim ölçmüş
37 haftalık dogdu 3.5 kiloydu 2 yaşını geçene kadar emdi o iyiydi emmesi falan ek gıda pek yemezdi ufaklık 9 ay zor emdi çok hareketli bideMasallah senınkısının kılosu iyi benımkı 14.5kılo 108 cm 44aylık
Benımkıde çok hareketlı 1yıl anne sutu aldı balık yağı dıkkat eksıklıgınede iyi gelıyormus benım oğlanın dıkkatıde dağınık gıbı bakalım biraz gozlemleyıp cocuk psıkıyatrısı ne götürelim diyoruz37 haftalık dogdu 3.5 kiloydu 2 yaşını geçene kadar emdi o iyiydi emmesi falan ek gıda pek yemezdi ufaklık 9 ay zor emdi çok hareketli bide
Kiz mi erkek miMasallah senınkısının kılosu iyi benımkı 14.5kılo 108 cm 44aylık
ErkekKiz mi erkek mi
4 yaşındayken boyu 106 falandı yanlış hatırlamıyorsam seninkininde boyu iyi maşallah ben kısayım 160 o yüzden kızlarım uzun olur inşallahMasallah senınkısının kılosu iyi benımkı 14.5kılo 108 cm 44aylık
Ben 169 eşimde aynı hatta ben 57kılo eşim 60kılo4 yaşındayken boyu 106 falandı yanlış hatırlamıyorsam seninkininde boyu iyi maşallah ben kısayım 160 o yüzden kızlarım uzun olur inşallah
eşim uzun 184 ben kısayım işte kızlarımın uzun olmasını çok isterim en azından 170 falan fazla uzunda kadında hoş durmuyorBen 169 eşimde aynı hatta ben 57kılo eşim 60kıloablamın kızıda uzun ama 9yasında 27kılo biZde boy var kılo yok genetık oluyor çoğu zaman bende üzülüyordum çocuk zayıf diye doktor kızdı
Hayırdır canım yeni bir borca mi gireceksinizNeyse maaşa 17 gün kalmiş.
20 gram daha alirim aralik 15 te.
Sonra nisan 15e kadar aylik 100 dolar hedefim ancak.
Mayis 15 te toparlicaz insallah
Benim oğlan da kilo almıyor ama her şeyden yediği icin sorun etmiyorumYok ya evet vermiyorum bende. Daha ilk kez 1 sise bitirdi . Ona da ara verdim . 1 ay.
Sonra 1 sise daha veririm baska da vermem.
Hafta da 2 kez balik yediriyorum.
Balik yagi fazlasi böbrekte kumlanmaya yol açiyormuş
Bazi düsuncelerimiz var. Bakalim nolcakHayırdır canım yeni bir borca mi gireceksiniz
Gecmis olsun kani kc ciktiÇocuğun değerleri düşük çıktı moralım bozuldu. Yarın özelden randevu aldım tahlıllerler gidecegım bklm doktor nediyecek.
Gecmis olsun nesi dusukmus..?Çocuğun değerleri düşük çıktı moralım bozuldu. Yarın özelden randevu aldım tahlıllerler gidecegım bklm doktor nediyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?