Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Güya harcamasızdık . Tam kahve içerecektik eşimin arkadaşı aradı o şimdi Irak’ta görevde . Eşine ulaşamıyormuş bi gider misiniz eve dedi . Ki kadın adam yokken evi taşıdı adam evini bile bilmiyor gittik kapı kapı çaldık . Neyse açtı telefonum çekmemiş galiba açık telefon dedi konuşturduk telefonda adam sakinleşti. Biz ailecek görüşüyorduk garip davranışlara girdi kadın 1 senedir görüşmüyorduk ilk defa gittim evine de . Dönüşte 5 lt su , 1 Burçak bisküvi aldık 5 tl verdik zaten yarın alacaktım çıkmama gerek kalmadı

Hastaneye ve dişçiye gittim dolgu yapılacak tekrar gideceğim cuma günü,

Simit, ekmek ve yol parası 7.50 tl harcadım.
Diş dolgusu ne kadardır bilen var mı, röntgen de çekildi

Hastaneye ve dişçiye gittim dolgu yapılacak tekrar gideceğim cuma günü,

Simit, ekmek ve yol parası 7.50 tl harcadım.
Diş dolgusu ne kadardır bilen var mı, röntgen de çekildi
Gecmis olsun dis cok kotu yaa. Devlette mi yaptiriyorsun.. ben Ankaradayim 200du en son yaptirdigim ozelde..

Son düzenleme:
Agrilarim cok yine halsizim yorgun ve mutsuzum.. cay koydum kahvalti ettik hayir adam da kotu kiz da yorgunum diyor.. biz nerde yanlis yapiyoruz bu haldeyiz..
Doktor damla verdi 5 6 damla dedi dvit icin. Demir icin de reglken devam et dedi.. kolesterol ve trigliserid yuksekligi icin yuruyus dedi hamur isini kes dedi..
Alt ast de yuksekmis o da karaciger yaglanmasini isaret ediyormus ultrason dedi.. 1. Derecede hafifmis..

Havalardan midir nedir.. kiz da bizden etkileniyor sanirim...

Ben bugün 2 tane kazak daha aldım adl den geçen 4 kazak bir kaban almıştım 100 tl puanım vardı onu da düşünce 350 tl ödedim.
3 damacana su 27 tl verdim. Kantinimizden 45 tl lik alışveriş yaptım. Artık çarşamba günleri sebze meyve alacağım çünkü halk günüymüş niye fazla ödeyeyim.

Kac lira dediler.. dolardan arttigini gene uygun dedigini soylemislerdi..:/
Hiç sormadım anesteziden tansiyonum düşmüştü zaten çıkınca geldi aklıma, eşim de sormamış, cuma öğrenicez bakalım.
Ailecek gidiyoz kızımın ortodonti tedavisini yaptırdık daha önce, kanal tedavisi de yaptırdı eşim,
Memnun kaldık hep, çok da müşteri göndeririz,.
Ağız diş hastanesi de var, ama
Alıştık buraya

Geçmiş olsun canım,
Günler kısalmaya başlayınca depresyon havası geliyor hep,
Güneşte yürüyüş tavsiye ediliyor.
Ben faydasını gördüm

Geçmiş olsun canım,
Günler kısalmaya başlayınca depresyon havası geliyor hep,
Güneşte yürüyüş tavsiye ediliyor.
Ben faydasını gördüm
Cok sagol. Evet yuruyus de nasil ne zaman yurucem.. sabah 7.30 yollardayim karanlik aksam 17.30 gene karanlik tikildik havasiz asma kat birime.. 2. Olsa da eyt yi de beklemeden emekliye ayrilsam istiyorum...

Gecmis olsun kani kc cikti
Ferritin:15.4
B12:477
Folat:13
Vitamın d:19.62
Serbest t4: 12.35
Serbest t3:6.32
Tsh:2.63
Kafamı karıştıran şunlar anlamadımda moralim bozuldu. (Bır kutu antıbıyotık 3antibıyotık ıgne kullandık ıns ondandır dıye dua ediyorum )
LYM#:4.19 yüksek normal değer 1.50-3.5
MON%:11.2 yüksek. normal değer 2-10
MON#:1.09 yüksek .normal değer 0.2-0.8
HGB:11.4 düşük. Normal değer 12-14
HCT:35.4 dusuk. Normal değer 36-44

Hunnap pekmezi bende arastiriyorum hem oğlan hemde benim icin.
Birsey dicem cok şekerli degil mi pekmez. Zarari var mi ki.
Hos ben gunluk 1 litre kola iciyorum
İlave şeker glikoz şurubu yokmuş ıcınde kecıboynuzu meyvesı özü biotın b12 fln yazıyor içindekiler bölümünde bendede kansızlık çıktı oğlanın 15 değeri benım 6 benımkı iyice dusuk

Aile hekimi görmedi mi bu sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…