Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kan hgb cok dusuk degil onu dert etme..

Onlarada birsey demedı tahlıllerle çocuk doktoruna gidicem yarin gosterıcem takvıye verır belki hem o değerler ne anlama geliyor öğrenmem lazım
Evet evet kesin git birde çok antibiyotik içti ya probiyotik verdin mi yanında destek

Okyonus hemoglobin çok az düşük çıkmış ki Türk toplumunda hep böyledir zaten o çok anlamlı değil. Lenfosit ve lenfosit yüzdesi hafif sınır üstü o da iltihabi bir durum var demek ki o da çok çok anlamlı ciddi bir şey değil. Tabi doktorun yorumu da önemli. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar omega 3 d vitamini b12 koenzim q10 magnezyum gibi takviyeler hem doktorlar hem de beslenme uzmanları tarafından önerilen etkinliği onaylanmış takviyelerdir. Mesela omega 3 ; Siz ne kadar balık yerseniz yiyin doğal yolla vücudun onu sindirimde kullanması biyoyararlanımı bir düzeye kadardır, sınırlıdır. Tabi doğru kimyasal formu alındığı sürece.

gecmıs olsn arkadasım
benım kan degerim hgb 11lerde ama ferritin degerim cok dusuk ve benı cok etkılıyo yer ayagımın altından kayıyo resmen 12olması gerekirken benım 4tü her gün ilac kullanıyorum 6ya cıktı bıde smdı hamıleyım her gun ılaca devam yani kanın yuksek olsada ferritin dusunce sarsılabılıyor
ferritin kanın baglanma depolanma degeriymiş üretilsede depolarda yeterli degılse sorun oluyor yani

gunaydın kızlar sabah sabah gerildim santiyede suan sinirimi boşaltcak biri arıyorum

Gel bacım
Benimde 2 gün önce kabul günümdü
Korkak denetimli serbestlik memuru kendi işini yapmaz, bana imza atmazsam cezaevine gireceğimi espri yaptı
Müdürüm yoktu, masasına yayıldı kalkın ordan dedim kimin masasiydı diyo
Kendi gelmeyenleri bunu böyle idare edicez diyor, adamlardan korkuyor işlem yapmıyor
Bu arada imza atması gereken kişi protokol imzalayan ama, atmıyor, benide ilgilendirmiyor ztn

Günaydın ay her an regl olabilirim halsizliği çoktan geldi bile bugün öylece yatmak istiyorum . Çünkü psikolojik ve fizyolojik olarak çok kötü oluyorum. Eşime dün gece diyorum ki ayıya dayı de biraz bunu her ay söylüyorum ama hiç beceremiyor bakalım bu ay ne kadar başarılı olacak dün gece rüyamda eşim yine ırağa gidiyormuş göreve birde izin listesi hazırlanmış biz 2. Sıradaydık galiba izne çıkınca Hilton’da kalınacak diyordu uyanınca kendi kendime dedim ki he ya Ordu evinde yer buldukta Hilton’u kaldı tövbe tövbe rüya yüzünden alt üst oldum

günaydın kızlar çok hastayım geçmek bilmedi bu grip sinüzitte olunca çok ağır geçiyor 3 gündür hala kötüyüm dün dayanamadım artık ağrı kesici içtim 2 tane sonra uyumuş kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…