- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.981
Ferritin dediKan şu hbg degil mi
Gördü kansızlık d vıtamını eksıklııgı bar dedı şurup verelim dedı sonra vermedı oda bır garipAile hekimi görmedi mi bu sonuçları
Niye vermediyse cidden eee diğer değerler neymiş pekiGördü kansızlık d vıtamını eksıklııgı bar dedı şurup verelim dedı sonra vermedı oda bır garip
Kan hgb cok dusuk degil onu dert etme..Ferritin:15.4
B12:477
Folat:13
Vitamın d:19.62
Serbest t4: 12.35
Serbest t3:6.32
Tsh:2.63
Kafamı karıştıran şunlar anlamadımda moralim bozuldu. (Bır kutu antıbıyotık 3antibıyotık ıgne kullandık ıns ondandır dıye dua ediyorum )
LYM#:4.19 yüksek normal değer 1.50-3.5
MON%:11.2 yüksek. normal değer 2-10
MON#:1.09 yüksek .normal değer 0.2-0.8
HGB:11.4 düşük. Normal değer 12-14
HCT:35.4 dusuk. Normal değer 36-44
Onlarada birsey demedı tahlıllerle çocuk doktoruna gidicem yarin gosterıcem takvıye verır belki hem o değerler ne anlama geliyor öğrenmem lazımNiye vermediyse cidden eee diğer değerler neymiş peki
Evet evet kesin git birde çok antibiyotik içti ya probiyotik verdin mi yanında destekOnlarada birsey demedı tahlıllerle çocuk doktoruna gidicem yarin gosterıcem takvıye verır belki hem o değerler ne anlama geliyor öğrenmem lazım
Verdım hergınEvet evet kesin git birde çok antibiyotik içti ya probiyotik verdin mi yanında destek
gecmıs olsn arkadasımFerritin dedi
O zaman sıkma canını önemli birşey yoktur inşallah yarın doktorla bi görüş bakalımVerdım hergın
Valla fiyatlar gayet normalKesinlikle katiliyorum. Fiyatlar uçmus. Muz 7 lira. Elma 4 lira. Mandalin 4. Sebzeler de oyle pahali zaten.
Domates konservelrime bende basladim. Mis gibi hemde pratik.
gunaydın kızlar sabah sabah gerildim santiyede suan sinirimi boşaltcak biri arıyorum
Her kurumda arizali var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?