- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.001
Çok geçmiş olsun sinüzit zaten başlı başına zorgünaydın kızlar çok hastayım geçmek bilmedi bu grip sinüzitte olunca çok ağır geçiyor 3 gündür hala kötüyüm dün dayanamadım artık ağrı kesici içtim 2 tane sonra uyumuş kalmışım
Gel bacım
Benimde 2 gün önce kabul günümdü
Korkak denetimli serbestlik memuru kendi işini yapmaz, bana imza atmazsam cezaevine gireceğimi espri yaptı
Müdürüm yoktu, masasına yayıldı kalkın ordan dedim kimin masasiydı diyo
Kendi gelmeyenleri bunu böyle idare edicez diyor, adamlardan korkuyor işlem yapmıyor
Bu arada imza atması gereken kişi protokol imzalayan ama, atmıyor, benide ilgilendirmiyor ztn
arıza her yerde kızlarHer kurumda arizali var galiba
sağol canım aynen mahvediyor beni doktor sinüslerini boşaltalım ama çabuk dolar çözümü yok diyor beresiz gezersem iki gün agrısını çekiyorumÇok geçmiş olsun sinüzit zaten başlı başına zor
Ben burun ameliyatı olurken doktor temizlemişti sinüsleri hiç olmuyorum ben hep faranjit olurumsağol canım aynen mahvediyor beni doktor sinüslerini boşaltalım ama çabuk dolar çözümü yok diyor beresiz gezersem iki gün agrısını çekiyorum
Bende nefret ederim yapmacik tavirli iki yuzlulerden.arıza her yerde kızlaryok en kızdıgım sey ınsanların yapmacık tavırları neyse o yani,
malesef benim de bi kötü huyum var bı kere o elektrığı alamadıysam daha agzıyla kus tutsa olmuyo yanormalde tolerans gosterebılecgım hatta gosterdiğim seylere bıle kızıyorun
Bugün bende başlıyorum hem kitap hemde kuran öğrenme çalışmalarıma kendime hedef koyup hergün onu yapmaya çalışacağım yoksa olmuyor . Uzun zamandır kitap okumuyorum saldım kendimiAra verdiğim kitap okuma seruvenime bugün tekrardan basladim.
Doğalgaz vergiler dahil metre küp fiyatı ne acabaDoğalgazda beklediğimden düşük en az 150 gelir diyordum oda 110 gelmis
Burnundan ne ameliyatı oldun canım?Ben burun ameliyatı olurken doktor temizlemişti sinüsleri hiç olmuyorum ben hep faranjit olurum
İlk okulda düşüp burnumu kırmıştım. Yıllar geçti hem şeklinde hem nefesimde ciddi sorun oluştu sağ tarafım yüzde 80 kapalıydı. Hep estetik hemde sağlık için doktorum müdahale ettiBurnundan ne ameliyatı oldun canım?
Geçmiş olsun canım.Bana da beş yaşımda araba çarpmıştı burnun kurulmuştu kemerli görüntü oluşmuştu. ben de bir sene önce estetik oldum . Ama hala ağrıyor burnum. Biraz moralim bozuluyor ne zaman geçiyor tam olarak?İlk okulda düşüp burnumu kırmıştım. Yıllar geçti hem şeklinde hem nefesimde ciddi sorun oluştu sağ tarafım yüzde 80 kapalıydı. Hep estetik hemde sağlık için doktorum müdahale etti
nerde yaşıyorsun bende hiç öyle fatura ödemedimde görmedimde en ucuz ilk evlendiğimde 45 gelmişti 6 yıl önceKızlar su 11 TL gelmiş geçen ay yüksek gelmişti acaba hata mı yaptılarda şimdi böyle geldi
Ben ömrü hayatımda bu kadar az su faturası görmedim
Geçmiş olsun cnm ama az da olsa yüzün değişmiştir.Ben de septum deviasyonundan oldum üç sene önce. Estetik değildi hatta kaygım ya estetik görüntüsünün değişirse idi. Önceden hiç nefes alamıyormuşum öyle rahatladım ki. Hiç sargı filan yoktu sadece silikon tampon vardı o da üç dört günde çıktı.
Hayır hiç bir değişiklik olmadı çünkü eğrilik dış görüntüde olan bir şey değildi. Bunu hem kbb cilere hem de plastikçilere danıştım.Geçmiş olsun cnm ama az da olsa yüzün değişmiştir.
Hep birlikte suveybe nin olduğu şehre taşınıyoruz :))nerde yaşıyorsun bende hiç öyle fatura ödemedimde görmedimde en ucuz ilk evlendiğimde 45 gelmişti 6 yıl önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?