Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun sinüzit zaten başlı başına zor

Her kurumda arizali var galiba
arıza her yerde kızlar yok en kızdıgım sey ınsanların yapmacık tavırları neyse o yani,
malesef benim de bi kötü huyum var bı kere o elektrığı alamadıysam daha agzıyla kus tutsa olmuyo ya normalde tolerans gosterebılecgım hatta gosterdiğim seylere bıle kızıyorun

sağol canım aynen mahvediyor beni doktor sinüslerini boşaltalım ama çabuk dolar çözümü yok diyor beresiz gezersem iki gün agrısını çekiyorum
Ben burun ameliyatı olurken doktor temizlemişti sinüsleri hiç olmuyorum ben hep faranjit olurum

Bende nefret ederim yapmacik tavirli iki yuzlulerden.
Bir de ona buna yaranmaya calisanlar var .nasil da belli oluyorlar.
Kendisini bu kadar kasmaya sıkmaya deger mi yahu. Bir insan niye ortamda kendini kabul ettirmeye çalisir ki bunun icin ayri çaba sarfeder

Bizde de var öyle koltukta koltuk müdür olacakmış falan filan hiç bir iş yapmayıp herşeyi yapıyor gibi lanse ediyor herkese verilen görevin kendine düşen payını reklam etmeden yapmaz herşeyi o yapıyor ya

Ara verdiğim kitap okuma seruvenime bugün tekrardan basladim.
Bugün bende başlıyorum hem kitap hemde kuran öğrenme çalışmalarıma kendime hedef koyup hergün onu yapmaya çalışacağım yoksa olmuyor . Uzun zamandır kitap okumuyorum saldım kendimi

Kızlar su 11 TL gelmiş geçen ay yüksek gelmişti acaba hata mı yaptılarda şimdi böyle geldi
Ben ömrü hayatımda bu kadar az su faturası görmedim

İlk okulda düşüp burnumu kırmıştım. Yıllar geçti hem şeklinde hem nefesimde ciddi sorun oluştu sağ tarafım yüzde 80 kapalıydı. Hep estetik hemde sağlık için doktorum müdahale etti
Geçmiş olsun canım.Bana da beş yaşımda araba çarpmıştı burnun kurulmuştu kemerli görüntü oluşmuştu. ben de bir sene önce estetik oldum . Ama hala ağrıyor burnum. Biraz moralim bozuluyor ne zaman geçiyor tam olarak?

Ben de septum deviasyonundan oldum üç sene önce. Estetik değildi hatta kaygım ya estetik görüntüsünün değişirse idi. Önceden hiç nefes alamıyormuşum öyle rahatladım ki. Hiç sargı filan yoktu sadece silikon tampon vardı o da üç dört günde çıktı.

Kızlar su 11 TL gelmiş geçen ay yüksek gelmişti acaba hata mı yaptılarda şimdi böyle geldi
Ben ömrü hayatımda bu kadar az su faturası görmedim
nerde yaşıyorsun bende hiç öyle fatura ödemedimde görmedimde en ucuz ilk evlendiğimde 45 gelmişti 6 yıl önce

Geçmiş olsun cnm ama az da olsa yüzün değişmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…