Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cidden mi nasıl bir ağrı ki benim hiç olmadı ağrım

Çok sinirliyim ya varya avaz avaz bağırmak istiyorum şuan . Görümcem aradı öyle nasılsın filan az konuştuk sonra eee sende birşey var mı dedi ben o an bi sn sustum hayır Yok dedim Bana diyor ki sormasa mıydın diyor ya düşünmüyoruz maddi manevi hazır değiliz ben daha bebek bakmak için hazır hissetmiyorum dedim. Bana 2 kuzeni hamile onları anlatıyor birisi düşük yapmış duydun mu diyo yok duymadım dedim . Kv zaten ölsem haberi olmaz aramıyor bende onu aramıyorum şimdi beni delirtti en son

Benim de iki kuzenim estetik ameliyat oldu. Ortalama iki yıl oldu. İkisi de hala burun uçlarına tam dokunamadıklarını sızladığını söylüyorlar.

Kadinin psikolojik skntilari var sanirim Allah sabir versin

Pide mi biz de bebegin 40 ciktigi gun 4 pide aldik esim tanesi 12 tl dedi yaaa valla icime oturdu 2010 da pide 3,5 tl idi ben ogrenciyken

İstanbul geçen ay yüksek gelmişti şaşırmıştım şimdide böyle eşimde bir yanlışlık olmuştur onda dedi
saat falan bozulmasın dua et yeni saat parası ödetiyorlar bide eşin kontrol etsin sen suyu açtığında ibresi dönüyor mu rakamlar ilerliyor mu

Allah kolaylik versin biz de yasadik bir zamanlar

Benim de iki kuzenim estetik ameliyat oldu. Ortalama iki yıl oldu. İkisi de hala burun uçlarına tam dokunamadıklarını sızladığını söylüyorlar.
Benim dokunma sorunum yok kapalı ameliyat oldu. Ama trafik kazasında sağ tarafım çok katılık kaynamış. Doktor da zorlanmış. Baş ağrısı gibi burnumun ortası ve iki kaş ortasına birisi eliyle sürekli bastırıyormuş gibi bir ağrı maalesef. Doktor kalsiyum ve magnezyum takviyesi al dedi. Kemiklerim sağlıklı değil beslenmem çok iyi değildir. Kaynamamış pek sanırım ortada ayrıklık var. tuce_tuce

Aaaa kapalı ameliyat delilik valla doktor iyi cesaret etmiş bit kadar yerde görmeden . Ayy çok korkunç zaten

Aaaa kapalı ameliyat delilik valla doktor iyi cesaret etmiş bit kadar yerde görmeden . Ayy çok korkunç zaten
Hiç dikiş izim yok. Estetikli bir görüntüm de yok. İnsanlar ameliyattan sonra sorduğunda kolay ameliyat hiç ağrı olmadı dedim kendime nazar ettim . Bu Arada çocuk soranlar bu iki kişinin karar verdiği bir şey olumca seversiniz bir daha da bu konuları bana açmayın de.

boşver canım takma kafana en güzel cevabı vermişsin henüz düşünmüyorum diyerek böyle şeyleri çok takma dua et uzaktasın ya yakınlarında olsan her lafları bakışları ima edişleri delirtirdi seni he de geç eşinede anlat ki ona sorduklarında oda aynısını söylesin

İnsallah alirsiniz :)
Bizim de nisanda kredi bitiyor mayista insallah daha rahat olcaz

Masallah Allah bereket versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…