- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.021
Cidden mi nasıl bir ağrı ki benim hiç olmadı ağrımGeçmiş olsun canım.Bana da beş yaşımda araba çarpmıştı burnun kurulmuştu kemerli görüntü oluşmuştu. ben de bir sene önce estetik oldum . Ama hala ağrıyor burnum. Biraz moralim bozuluyor ne zaman geçiyor tam olarak?
Benim de iki kuzenim estetik ameliyat oldu. Ortalama iki yıl oldu. İkisi de hala burun uçlarına tam dokunamadıklarını sızladığını söylüyorlar.Geçmiş olsun canım.Bana da beş yaşımda araba çarpmıştı burnun kurulmuştu kemerli görüntü oluşmuştu. ben de bir sene önce estetik oldum . Ama hala ağrıyor burnum. Biraz moralim bozuluyor ne zaman geçiyor tam olarak?
Kadinin psikolojik skntilari var sanirim Allah sabir versinKızlar sabah yukarıdaki kapımı tekmeledikten sonra eve çıktı bir süre sonra aradı 2 kere ama açmadım . Sonra eşimde annemde ara ne istiyor öğren dedi. Bende duramadım aradım . Telefonda bağıra çağıra kavga ettik çok kötüydü kendime gelemedim hala yemeği zor yaptım . Çamaşır makinası çalıştırıyorsun dedim hayır dedi duyuyoruz karşı komşunda çalıştırıyor diyo benim karşı komşum da makina sesini duyuyor gece dedim . Sende karşındaki de yalancısınız dedi bana çok feci kavga ettik . Yine boğazım ağrımaya başladı. Eşi eşimi aramış siz haklısınız da şöyle böyle sayıklamış offff
Sukurler olsn cok sevindim :)Babamın tahlil temiz çıktı çok mutlu oldum ona kroni ya çok şükür
İstanbul geçen ay yüksek gelmişti şaşırmıştım şimdide böyle eşimde bir yanlışlık olmuştur onda dedinerde yaşıyorsun bende hiç öyle fatura ödemedimde görmedimde en ucuz ilk evlendiğimde 45 gelmişti 6 yıl önce
Pide mi biz de bebegin 40 ciktigi gun 4 pide aldik esim tanesi 12 tl dedi yaaa valla icime oturdu 2010 da pide 3,5 tl idi ben ogrenciykenöyle pahalı bişey değil aslında da ben param kıymetli modundaydım buranın meşhur pidesi var
pide istedi kızlar pide söyledik ve 60 tl verdim neyse bida düşmm bu laflara da kızlarıma feda olsun hep de adamdamçn mı yicez be deyip kendimi avutuyorum da adam gömlek beğenmiş polodan alıver diyo banker bilo sandı beni herhal hayır bide mutfak masrafından falan biriktiriyorum öyle al koy diye verdiği bi para da yok yani çarşıya gidip altın almam yada hesabıma yatırmam lazım gömleği resimlerini atıyo hala
Bilmiyorum bendeDoğalgaz vergiler dahil metre küp fiyatı ne acaba
Kizlar dun arkadas esi ve cocuklar kahvaltiya gittik orduevine.
Neyse orda bi tanidik vardi. Erkenden içmis mi ne. sarhos geldi yanimiza. Neyse bir iki konustu.
Sonra aksamustu messengerdan bana mesajlar atiyor muhabbet kurmak istiyor fialn. Aksam da atti. Sinirlendirdi beni. Adamin niyeti iyi gelmedi.
Anladim bişeyler. Karisi da hemsire ve buyuk ihtimal nobette.
Adamin tavrindan hoslanmadim. Eşime de konusunu acmayacagim hic.
Yaşli pislik..
saat falan bozulmasın dua et yeni saat parası ödetiyorlar bide eşin kontrol etsin sen suyu açtığında ibresi dönüyor mu rakamlar ilerliyor muİstanbul geçen ay yüksek gelmişti şaşırmıştım şimdide böyle eşimde bir yanlışlık olmuştur onda dedi
Allah kolaylik versin biz de yasadik bir zamanlarMerhaba kızlar, bugün bir yürüyüşe çıkarayım oğlanı dedim. Kabızlık sorunumuz var çok asabiyiz bu aralarDönüşte kasaba uğradım 30 tl harcadım. Fırından ekmek hamuru aldım dönüşte kızartıp yedik çay ve peynirle öğle yemeği niyetine. Akşama mantar sote var yemekte. Toplamda 45 tl harcamış oldum bugün. Eşim daha maaşını alamadı. Bu hafta içi almazsa baya baya sıkışacağız. Fatura ödemeleri filan duruyor hala. Nakit te kalmadı elimizde pek. İnşallah altın bozdurmak zorunda kalmam. Of canımı sıkıyor şu düzensiz yatan maaşı
Benim dokunma sorunum yok kapalı ameliyat oldu. Ama trafik kazasında sağ tarafım çok katılık kaynamış. Doktor da zorlanmış. Baş ağrısı gibi burnumun ortası ve iki kaş ortasına birisi eliyle sürekli bastırıyormuş gibi bir ağrı maalesef. Doktor kalsiyum ve magnezyum takviyesi al dedi. Kemiklerim sağlıklı değil beslenmem çok iyi değildir. Kaynamamış pek sanırım ortada ayrıklık var.Benim de iki kuzenim estetik ameliyat oldu. Ortalama iki yıl oldu. İkisi de hala burun uçlarına tam dokunamadıklarını sızladığını söylüyorlar.
Aaaa kapalı ameliyat delilik valla doktor iyi cesaret etmiş bit kadar yerde görmeden . Ayy çok korkunç zatenBenim dokunma sorunum yok kapalı ameliyat oldu. Ama trafik kazasında sağ tarafım çok katılık kaynamış. Doktor da zorlanmış. Baş ağrısı gibi burnumun ortası ve iki kaş ortasına birisi eliyle sürekli bastırıyormuş gibi bir ağrı maalesef. Doktor kalsiyum ve magnezyum takviyesi al dedi. Kemiklerim sağlıklı değil beslenmem çok iyi değildir. Kaynamamış pek sanırım ortada ayrıklık var.tuce_tuce
Allah bereket versinKızlar az evvel hesapladım da 2 ayda 6 çeyrek altın ve 1000 tl biriktirmişim.önümüzdeki ay ki hedef 1 tam altın almak . Yanlız birde %27 vergi dilimine girmiş olacağız 200 tl kesintimiz olacak bakalım sizce nasıl gidiyorum ya
Hiç dikiş izim yok. Estetikli bir görüntüm de yok. İnsanlar ameliyattan sonra sorduğunda kolay ameliyat hiç ağrı olmadı dedim kendime nazar ettim . Bu Arada çocuk soranlar bu iki kişinin karar verdiği bir şey olumca seversiniz bir daha da bu konuları bana açmayın de.Aaaa kapalı ameliyat delilik valla doktor iyi cesaret etmiş bit kadar yerde görmeden . Ayy çok korkunç zaten
boşver canım takma kafana en güzel cevabı vermişsin henüz düşünmüyorum diyerek böyle şeyleri çok takma dua et uzaktasın ya yakınlarında olsan her lafları bakışları ima edişleri delirtirdi seni he de geç eşinede anlat ki ona sorduklarında oda aynısını söylesinÇok sinirliyim ya varya avaz avaz bağırmak istiyorum şuan . Görümcem aradı öyle nasılsın filan az konuştuk sonra eee sende birşey var mı dedi ben o an bi sn sustum hayır Yok dedim Bana diyor ki sormasa mıydın diyor ya düşünmüyoruz maddi manevi hazır değiliz ben daha bebek bakmak için hazır hissetmiyorum dedim. Bana 2 kuzeni hamile onları anlatıyor birisi düşük yapmış duydun mu diyo yok duymadım dedim . Kv zaten ölsem haberi olmaz aramıyor bende onu aramıyorum şimdi beni delirtti en son
İnsallah alirsiniz :)cumartesi pazara gittik 50 lira harcadık süt ekmek hergün alıyoruz çocuklar süt içmeden uyumuyorlar ufak kızım çok seviyor internetten bez siparişi verdim akşam hesapladım 200 lira tutuyor her ay bez paramız günlük süt alıyoruz bide birikim pek yapamıyorum sadece 1 gram alıyorum ayda 3 gram oldu şimdilik mayısta kredim bitecek 1230 lira cebime kalacak onunla alırım inşallah bişey çıkmazsa
Masallah Allah bereket versin :)Oglani banyo yaptirdim. Etrafi topladim. Yemege başlarim birazdan.
Hadi bakalim maaşa son 18 gün
Kizlar simdi baktim nisan 15de 1700 lira kötü borc bitecek
Haziran 15de de 950 iyi borc bitecek. Nisanda o iyi borcu da 2bin vererek bitiririm. Yani mayis 15te fazladan 2600 gibi bi arti paramiz olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?