- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.041
Biraz daha zaman ver kendine toparlanır mutlaka . Kaç kere söyledim herkese ama hala soruyorlarHiç dikiş izim yok. Estetikli bir görüntüm de yok. İnsanlar ameliyattan sonra sorduğunda kolay ameliyat hiç ağrı olmadı dedim kendime nazar ettim . Bu Arada çocuk soranlar bu iki kişinin karar verdiği bir şey olumca seversiniz bir daha da bu konuları bana açmayın de.
Yanlarında olsam allah korusun burada da her telefonda aynı muhabbet bıkıp usanmıyorlarboşver canım takma kafana en güzel cevabı vermişsin henüz düşünmüyorum diyerek böyle şeyleri çok takma dua et uzaktasın ya yakınlarında olsan her lafları bakışları ima edişleri delirtirdi seni he de geç eşinede anlat ki ona sorduklarında oda aynısını söylesin
Sen kaç yaşındasın?Biraz daha zaman ver kendine toparlanır mutlaka . Kaç kere söyledim herkese ama hala soruyorlar
Aminnnnn aminnn maddi manevi beklediklerim var evliliğim otursun kendimi anne olmak için bebek sorumluluğu almak için hazır hissedeyim istiyorum. Yaşım 26 eşim 27 . 2017 Temmuz’da evlendik eşim Şubatta afrine gitti Temmuz’da geldi evimize yerleştik öyle işte .bende dedim ki yaşım daha genç dedim bana diyor ki 40 a kadar yolu var diyip dalga geçti benimleSen kaç yaşındasın?
Gerçekten insanlar çok baskıcı olabiliyorlar. Sanki onlar deyince hemen çocuk yapmak için bekliyor olacağız.
Biz şimdi istiyoruz ama toplum baskısı bizi iyice strese soktu. Hiç bir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen beklemedeyiz. Strese solan insanları allah ıslah etsin. Sadece çocuk stresi değil iş para evlilik ne bileyim her tür psikolojik şiddet uygulayan insanlar kökünden YOk olsun hayatımızdan
Yüzsüzlük etmiş gerçekten densizmiş. 40 yaşımda yapayım iyi fikir verdin deseydinAminnnnn aminnn maddi manevi beklediklerim var evliliğim otursun kendimi anne olmak için bebek sorumluluğu almak için hazır hissedeyim istiyorum. Yaşım 26 eşim 27 . 2017 Temmuz’da evlendik eşim Şubatta afrine gitti Temmuz’da geldi evimize yerleştik öyle işte .bende dedim ki yaşım daha genç dedim bana diyor ki 40 a kadar yolu var diyip dalga geçti benimle
tucecım yazılarını okudum dedım ki belki kendini hazır hıssetmedıgınden yanlıs anlamıs olabılır hani bebek varmı dıye herkes sorar ya normal geldı sonra yorumunu okudum kac defa soyledim daha evvelden dedin bu 1, bide bu 40yasına kadar yolu var vs 2Aminnnnn aminnn maddi manevi beklediklerim var evliliğim otursun kendimi anne olmak için bebek sorumluluğu almak için hazır hissedeyim istiyorum. Yaşım 26 eşim 27 . 2017 Temmuz’da evlendik eşim Şubatta afrine gitti Temmuz’da geldi evimize yerleştik öyle işte .bende dedim ki yaşım daha genç dedim bana diyor ki 40 a kadar yolu var diyip dalga geçti benimle
aynen ıste cok sukur 40ımda da olur dıcen susacak ama ıste bız ınce dusunuyoruz dogru olanda buYüzsüzlük etmiş gerçekten densizmiş. 40 yaşımda yapayım iyi fikir verdin deseydin
Aynen bak birde bu işin o yönü var sonuçta . Böyle saçma konuşmalardan bıktım kv bana eşim afrindeyken seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek Yok deditucecım yazılarını okudum dedım ki belki kendini hazır hıssetmedıgınden yanlıs anlamıs olabılır hani bebek varmı dıye herkes sorar ya normal geldı sonra yorumunu okudum kac defa soyledim daha evvelden dedin bu 1, bide bu 40yasına kadar yolu var vs 2
kendı dusuncemden vazgectim kabalık etmıs yani bide tedavi falan oluyo ınsanların psıkolojısınden anlaması lazm yadırgadım acıkcası farzedelim sen ıstıyosun ama onlara ıstemıyorum dıyosun bu tarz konusmalara kızmaktan cok uzulurdun valla ınsanları anlamıyorum ya bari kendınden pay biçsin
Ah ah işte artık karar verdim ama direk söyleyeceğimYüzsüzlük etmiş gerçekten densizmiş. 40 yaşımda yapayım iyi fikir verdin deseydin
Ebet ya nasıl kendilerinde bu konularda konuşmayı hak görüyorlar anlamıyorumaynen ıste cok sukur 40ımda da olur dıcen susacak ama ıste bız ınce dusunuyoruz dogru olanda bu
pat pat ınsanlarla konusmayı guzel bıse zannedıyolar
Nasl bakmiolarmis ki biz baktirioruz d vitaminineAslinda oyle dusunmustum.. ama saglik ocaginda d ye bakmadiklarini soylediler.. ulusta yuzuncuyil semt polk.soyledi annem oraya bakiyim diyorum..
Allahim hayirli sonuclar versin :)Kızlar dualarınıza talibim bu bir kaç gün çok önemli işle ilgili büyük bir gelişme yaşayacagım
Evime 1 asgari ucret giriyor 4 aylik bebegm var ailelerin destegiyle ayaktayizTünaydın kızlar birşeyler yiyeceğim yeni gece pek uyuyamadım ya huzursuzdum. Birazdan komşum ve kayınvalidesi bana gelecekler birşeyler konuşmam lazımdı ondan davet ettim . Kahve yapacağım onlara çikolata lokum ikram ederim. Akşama ıslak kek , ezogelin çorbası , arpa şehriye pilavı , patates köfte yapacağım yanına da ayran ve salata çok şükür bugünümüze. Asgari ücret ile insanlar nasıl geçiniyorlar anlamak mümkün değil gerçekten alla yardımcıları olsun.
Valla kadin dogum bakmadi..Nasl bakmiolarmis ki biz baktirioruz d vitaminine
Allah yardımcınız olsun cnm çok şükür bugünümüze.Evime 1 asgari ucret giriyor 4 aylik bebegm var ailelerin destegiyle ayaktayiz
Bence hiç polemiğe girme hihiöyle de geç.Ah ah işte artık karar verdim ama direk söyleyeceğim
Allah kolaylık versin iyi ki aileleriniz destek çıkabiliyor. Ya onlar da aldırış etmeselerdi?Evime 1 asgari ucret giriyor 4 aylik bebegm var ailelerin destegiyle ayaktayiz
Allah yardımcınız olsun tebrik ederim vallahi çok zor çünküEvime 1 asgari ucret giriyor 4 aylik bebegm var ailelerin destegiyle ayaktayiz
buranın pidesi meşur o sebeple pahalı yemek yerdim ben o paraya yanınada bir sürü meze verirlerdi dedimPide mi biz de bebegin 40 ciktigi gun 4 pide aldik esim tanesi 12 tl dedi yaaa valla icime oturdu 2010 da pide 3,5 tl idi ben ogrenciyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?