Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz daha zaman ver kendine toparlanır mutlaka . Kaç kere söyledim herkese ama hala soruyorlar

Yanlarında olsam allah korusun burada da her telefonda aynı muhabbet bıkıp usanmıyorlar

Biraz daha zaman ver kendine toparlanır mutlaka . Kaç kere söyledim herkese ama hala soruyorlar
Sen kaç yaşındasın?
Gerçekten insanlar çok baskıcı olabiliyorlar. Sanki onlar deyince hemen çocuk yapmak için bekliyor olacağız.
Biz şimdi istiyoruz ama toplum baskısı bizi iyice strese soktu. Hiç bir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen beklemedeyiz. Strese solan insanları allah ıslah etsin. Sadece çocuk stresi değil iş para evlilik ne bileyim her tür psikolojik şiddet uygulayan insanlar kökünden YOk olsun hayatımızdan

Aminnnnn aminnn maddi manevi beklediklerim var evliliğim otursun kendimi anne olmak için bebek sorumluluğu almak için hazır hissedeyim istiyorum. Yaşım 26 eşim 27 . 2017 Temmuz’da evlendik eşim Şubatta afrine gitti Temmuz’da geldi evimize yerleştik öyle işte .bende dedim ki yaşım daha genç dedim bana diyor ki 40 a kadar yolu var diyip dalga geçti benimle

Yüzsüzlük etmiş gerçekten densizmiş. 40 yaşımda yapayım iyi fikir verdin deseydin

tucecım yazılarını okudum dedım ki belki kendini hazır hıssetmedıgınden yanlıs anlamıs olabılır hani bebek varmı dıye herkes sorar ya normal geldı sonra yorumunu okudum kac defa soyledim daha evvelden dedin bu 1, bide bu 40yasına kadar yolu var vs 2
kendı dusuncemden vazgectim kabalık etmıs yani bide tedavi falan oluyo ınsanların psıkolojısınden anlaması lazm yadırgadım acıkcası farzedelim sen ıstıyosun ama onlara ıstemıyorum dıyosun bu tarz konusmalara kızmaktan cok uzulurdun valla ınsanları anlamıyorum ya bari kendınden pay biçsin

Aynen bak birde bu işin o yönü var sonuçta . Böyle saçma konuşmalardan bıktım kv bana eşim afrindeyken seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek Yok dedi

Evime 1 asgari ucret giriyor 4 aylik bebegm var ailelerin destegiyle ayaktayiz

Pide mi biz de bebegin 40 ciktigi gun 4 pide aldik esim tanesi 12 tl dedi yaaa valla icime oturdu 2010 da pide 3,5 tl idi ben ogrenciyken
buranın pidesi meşur o sebeple pahalı yemek yerdim ben o paraya yanınada bir sürü meze verirlerdi dedim
ama dediğin gibi ucuzdu pide önceden benim büyük kız 2 yaşındayken de çok severdi eşim yokkende yaptırırdık 1.5 porsiyon ikimize yeterdi 7.5 tl ye yaptırıyodum 2014de artık herşey pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…