- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.061
Amin :) cok sukur elbet destek olanlarimiz var iyi ki Allah tek basina olanlara daha cok yardim etsinAllah yardımcınız olsun cnm çok şükür bugünümüze.
Evet Allah razi olsun ailelerden.. Amin tesekkur ederim :)Allah kolaylık versin iyi ki aileleriniz destek çıkabiliyor. Ya onlar da aldırış etmeselerdi?
Tesekkur ederim amiin :)Allah yardımcınız olsun tebrik ederim vallahi çok zor çünkü
Ahhh ahhhhBirde bu var
Kadro alan taşeron asgari ücretin altında maaş mı alacak?
http://saglikguncelhaber.com/kadro-alan-taseron-asgari-ucretin-altinda-ucret-mi-alacak/
Peki sen çalışıyor muydun? Şimdi bebeğin var çok minik amaEvet Allah razi olsun ailelerden.. Amin tesekkur ederim :)
Ellerine sağlık. Bal kabağını bir de fırında şekersiz denesene. Ben öyle yapıyorum kabağın kendi şekeri çok daha güzel oluyor. Hiç şekersiz gibi olmuyor.Aa birde balkabagi aldim sekere isladim yarin tatli yaparim
Hangi dizi? İşler güçlerden dizi de izleyemez oldumSelams kızlar sabah nevresimi değiştirdim pikeli takımı yıkadım astım nevresim taktım yatak örtümü de çıkarttım . Birkaç parça ütü vardı onları yaptım . Mutfağı toparlayıp tatlı yaptım elim değmişken baharat ve kahvelerin olduğu dolabımı temizledim . 1 saat uzandım mantı , salata , domates çorbası yaptım . Eşim 2 ekmek aldı 2 tl çok şükür bugün de doyduk dizimizi bekliyoruz
Kıvanç tatlıtuğun yeni dizisi çarpışma çok güzelHangi dizi? İşler güçlerden dizi de izleyemez oldum
Ben denemedim de komsum ikram etti yiyemedim inan cok şekersiz geldi banaEllerine sağlık. Bal kabağını bir de fırında şekersiz denesene. Ben öyle yapıyorum kabağın kendi şekeri çok daha güzel oluyor. Hiç şekersiz gibi olmuyor.
Amin cnm .Amin :) cok sukur elbet destek olanlarimiz var iyi ki Allah tek basina olanlara daha cok yardim etsin
Evet biz de izliyoruz eşimle:)Kıvanç tatlıtuğun yeni dizisi çarpışma çok güzel
Hyr cnm calismiyorum romatoid artrit hastasiyim sacimi toplayamadigim uzerimi degistiremedigim zamanlarim oluyor isverenler bunlara anlayis gostermiyor saglam yatip tutulmus kalkabiliyorum malesefPeki sen çalışıyor muydun? Şimdi bebeğin var çok minik ama
Onu kardeşim de izlediğini söyledi geçen gün. Denk gelirsem ben de bakayımKıvanç tatlıtuğun yeni dizisi çarpışma çok güzel
Oyy geçmiş olsun. Otoimmun hastalık zordur hani derler ya öldürmez süründürür diye o hesap. Peki evden ek iş gibi bi şey yapabilir misin? Hani arada sana da harçlık olacak kadar?Hyr cnm calismiyorum romatoid artrit hastasiyim sacimi toplayamadigim uzerimi degistiremedigim zamanlarim oluyor isverenler bunlara anlayis gostermiyor saglam yatip tutulmus kalkabiliyorum malesef
Cnm benim bir tanıdığım da öyle sanırım o şimdi biraz daha memnun kendinden. Diyet yapıyor en aon gittiği doktorun dediklerini yapıyor. Küçük baş hayvan yiyor dana eti yemiyor yumurta yemiyor beyaz un yemiyor gibi... belki kullandığı ağrı kesici bağırsak felci başlangıcı yapmıştı ondan diye yapıyordur yanlış Bilgi vermeyeyimHyr cnm calismiyorum romatoid artrit hastasiyim sacimi toplayamadigim uzerimi degistiremedigim zamanlarim oluyor isverenler bunlara anlayis gostermiyor saglam yatip tutulmus kalkabiliyorum malesef
Bugün var cnm ikinci bölüm. Özeti izlersen ilk bölümü de izlemiş olursunOnu kardeşim de izlediğini söyledi geçen gün. Denk gelirsem ben de bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?