Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar merhaba
Yenice oturabildim. Pazar günümdu bugun fakat market fiyatlarini daha uygun gordum. Biraz pazardan biraz marketten aldim.
24 lira harcadim uygun oldu
Evi toparladim. Wc yikadim.
Kolaylik olsun dedim peynirli makarna yaptim. Salata yaptim. Yedik.
Bugun balik almadim. Hamsi istavrit ve çinekop vardi . Cinekop cok kücuktu

Selams kızlar sabah nevresimi değiştirdim pikeli takımı yıkadım astım nevresim taktım yatak örtümü de çıkarttım . Birkaç parça ütü vardı onları yaptım . Mutfağı toparlayıp tatlı yaptım elim değmişken baharat ve kahvelerin olduğu dolabımı temizledim . 1 saat uzandım mantı , salata , domates çorbası yaptım . Eşim 2 ekmek aldı 2 tl çok şükür bugün de doyduk dizimizi bekliyoruz

Hangi dizi? İşler güçlerden dizi de izleyemez oldum

Hyr cnm calismiyorum romatoid artrit hastasiyim sacimi toplayamadigim uzerimi degistiremedigim zamanlarim oluyor isverenler bunlara anlayis gostermiyor saglam yatip tutulmus kalkabiliyorum malesef
Oyy geçmiş olsun. Otoimmun hastalık zordur hani derler ya öldürmez süründürür diye o hesap. Peki evden ek iş gibi bi şey yapabilir misin? Hani arada sana da harçlık olacak kadar?

Hyr cnm calismiyorum romatoid artrit hastasiyim sacimi toplayamadigim uzerimi degistiremedigim zamanlarim oluyor isverenler bunlara anlayis gostermiyor saglam yatip tutulmus kalkabiliyorum malesef
Cnm benim bir tanıdığım da öyle sanırım o şimdi biraz daha memnun kendinden. Diyet yapıyor en aon gittiği doktorun dediklerini yapıyor. Küçük baş hayvan yiyor dana eti yemiyor yumurta yemiyor beyaz un yemiyor gibi... belki kullandığı ağrı kesici bağırsak felci başlangıcı yapmıştı ondan diye yapıyordur yanlış Bilgi vermeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…