- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.081
Güzel dizi eşim hiç dizi izlemez ama bunu sevdi bende memnun oldum ortak birşeyler izleyebildiğimiz içinEvet biz de izliyoruz eşimle:)
Kesin izle bugün 2. BölümOnu kardeşim de izlediğini söyledi geçen gün. Denk gelirsem ben de bakayım
Benim eşimde aynıGüzel dizi eşim hiç dizi izlemez ama bunu sevdi bende memnun oldum ortak birşeyler izleyebildiğimiz için
Film de izlemiyor öyle garip adamBenim eşimde aynı
Bulamadim ne yapsam zaten onda da sureklilik yapabilir miyim bilmiyorum ellerimde en cok sıkıntım cunkuOyy geçmiş olsun. Otoimmun hastalık zordur hani derler ya öldürmez süründürür diye o hesap. Peki evden ek iş gibi bi şey yapabilir misin? Hani arada sana da harçlık olacak kadar?
Gaps diyeti yapanlar 6 ayda falan rahatladiklarini soyluyorlar aslindaCnm benim bir tanıdığım da öyle sanırım o şimdi biraz daha memnun kendinden. Diyet yapıyor en aon gittiği doktorun dediklerini yapıyor. Küçük baş hayvan yiyor dana eti yemiyor yumurta yemiyor beyaz un yemiyor gibi... belki kullandığı ağrı kesici bağırsak felci başlangıcı yapmıştı ondan diye yapıyordur yanlış Bilgi vermeyeyim
Hyr cnm calismiyorum romatoid artrit hastasiyim sacimi toplayamadigim uzerimi degistiremedigim zamanlarim oluyor isverenler bunlara anlayis gostermiyor saglam yatip tutulmus kalkabiliyorum malesef
Kızlar Carrefour un yeni kataloğuna bi göz gezdirin isterseniz güzel indirimler var gibi . Fairy 100 lü tablet 80 tl . 5 lt sıvıyağ 32.50 sanırım
Fairy patlar ya olmaz o zaten birbirilerine yapışıyorlarBen artik cogunlukla yarim tablet kullaniyorum ve tertemiz cikiyor frosch almistim kesmeye basladim fairy beceremedim kesilmiyor
Cnm konunun içindesin ben çok bilmiyorum ama gerçekten tanıdığımız çok çok iyi eskiye göre. Bir de çok ağrı kesici kullanma biliyorum ağrılarla baş etmek zor. Bu tanıdığımızda bağırsak felci başlamıştı en son. Diyet yapıyor ve iyi olduğunu söylüyorGaps diyeti yapanlar 6 ayda falan rahatladiklarini soyluyorlar aslinda
Fairy patlar ya olmaz o zaten birbirilerine yapışıyorlar
Sürekli yapmayacaksın ki kendini iyi hissettiğinde. Hoş senin sabit pozisyonda uzun süre durmamak gerek. , tutulumların artabilir. Doktor egzersiz önerdi mi?Bulamadim ne yapsam zaten onda da sureklilik yapabilir miyim bilmiyorum ellerimde en cok sıkıntım cunku
Geçen hafta yaptırdım,Kizlar herseyi benden manti yaptiracagim kilosunu 15 tlye yapacak kadin. Nasil.
5 kg filan yaptirayim buzluga atayim diyorum
Benim tanesi 42 kuruştan aldığım fairy zulalarım var daha. Bunu hesapladım da tanesi 80 kuruşa geliyor.Kızlar Carrefour un yeni kataloğuna bi göz gezdirin isterseniz güzel indirimler var gibi . Fairy 100 lü tablet 80 tl . 5 lt sıvıyağ 32.50 sanırım
Benim hesap pahali mi oluyorGeçen hafta yaptırdım,
100tl verdim (20tl si kıyma için),
Yaptı poşetleyip dondurmuş getirdi,
Arkadaş tarttı 4 kg geldi
Allah razi olsun size de cok gecmis olsun :)Ben o durumu biliyorum..
Benim boynumdaki c kavis tam tersine donmus. Ve cok uzun sure hasta kaldim 45 50 gun tutulmus gezdim ev supuren anneme ozenirdim.
Allaha sukur is yerim sorun yapmamisti hos bende iyilesmeden gidip boyunlukla 6saatlik toplantiya girmistim ertesi gun agridan is yerinde bayildim dogru eve postaladilar..
Sadece paylasmak icin yazdim Allah yardimciniz olsun..
Valla kortizonla duruyorumCnm konunun içindesin ben çok bilmiyorum ama gerçekten tanıdığımız çok çok iyi eskiye göre. Bir de çok ağrı kesici kullanma biliyorum ağrılarla baş etmek zor. Bu tanıdığımızda bağırsak felci başlamıştı en son. Diyet yapıyor ve iyi olduğunu söylüyor
Gercekten saglik cook onemliymisrabbim saglik versin kizlar.
Her gece yatmadan bunun icin dua ediyorum. Gerçekten sağliktan önemli hicbir sey yok bence.
Hemsire arkadasim var .inanin konusmak istemiyorum surekli hastalardan bahsediyor. Kendim de hastalik hastasi oldum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?