- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.101
Hafif yuruyus onerdiSürekli yapmayacaksın ki kendini iyi hissettiğinde. Hoş senin sabit pozisyonda uzun süre durmamak gerek. , tutulumların artabilir. Doktor egzersiz önerdi mi?
Ben de kilosu 30 tl den iki kilo yaptırdım malzemesi ondanGeçen hafta yaptırdım,
100tl verdim (20tl si kıyma için),
Yaptı poşetleyip dondurmuş getirdi,
Arkadaş tarttı 4 kg geldi
Benim bitmek üzere 20 tane filan kaldı mecbur alacağım ki zaten artık çokta ucuza bulamayız ne yazıkki geçti o günler. A101 den ve bimde bile fairy 30 lu su 40 tl olduBenim tanesi 42 kuruştan aldığım fairy zulalarım var daha. Bunu hesapladım da tanesi 80 kuruşa geliyor.
Dizinin devamı nasıl ilerleyecek merak içindeyimBiz de carpisma izliyoruz...
Cay icicez..
80 tl kuafore verdim temizlik icin..
Bi ferahlama geldi..
Yaa cocugu atti mi denizee.. simdilik iyi gidiyor civitmazlarsa..Dizinin devamı nasıl ilerleyecek merak içindeyim
Yok ya atmadı atmazdaYaa cocugu atti mi denizee.. simdilik iyi gidiyor civitmazlarsa..
Ben izleyemedim anneme gelmiştim onun başka dizisi varmışDizinin devamı nasıl ilerleyecek merak içindeyim
Okuycam cok tesekkur ederim :))Efsun64 merhaba canım oncelıkle cok gecmıs olsn sanırım aynı hastalık derya soğukdağ diye bi hanım var instagramda aynı hastalıktan muzdaripmıs ıyılesmiş eskıye nazaran.onun blog gıbı bı sıtesı var orada neler yaptıgını ıyılesme surecını anlatıyor okumanı tavsiye edıyorum
https://kanaviceokulu.com/amp/romatoid-artrit-ilacsiz-tedavi/
linki bulup buraya kopyaladm
Yaziyi okurken agladim ....Efsun64 merhaba canım oncelıkle cok gecmıs olsn sanırım aynı hastalık derya soğukdağ diye bi hanım var instagramda aynı hastalıktan muzdaripmıs ıyılesmiş eskıye nazaran.onun blog gıbı bı sıtesı var orada neler yaptıgını ıyılesme surecını anlatıyor okumanı tavsiye edıyorum
https://kanaviceokulu.com/amp/romatoid-artrit-ilacsiz-tedavi/
linki bulup buraya kopyaladm
kıyamam ınsAllah sıfa olsun arkadasım Rabbım dermansız dert vermesın her seye sıfa bır sey var bu dunyada cok cok gecmıs olsn hastalık tamamen gecmese bıle en aza ındırgemek için sen de arastır dıyet seylerini uygula lutfen kendını ıhmal etme özellikle cocugun için ona en çok sen lazımsınYaziyi okurken agladim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?