Bugün ne aldin kaç tl harcadin

10tl kuaför
1.50tl kabak aldım,
Mücver yaptım, fırında karışık sebze yaptım patlıcan, patates, biber,havuç .
Mercimek çorbası,
Tuzlu kurabiye,
Starbucks kurabiye yaptım,
Arkadaşın borcu vardı 300tl verdi

Yarın dişçi günü

Benim tanesi 42 kuruştan aldığım fairy zulalarım var daha. Bunu hesapladım da tanesi 80 kuruşa geliyor.
Benim bitmek üzere 20 tane filan kaldı mecbur alacağım ki zaten artık çokta ucuza bulamayız ne yazıkki geçti o günler. A101 den ve bimde bile fairy 30 lu su 40 tl oldu

Slm kızlar bu indirimler de sipariş verdim 300 tl tuttu cocuklara eşime bana
Kayinvalidemler yeni evlerine taşındılar sömestir tatilinde gitmeyi düşünüyorum blender seti ve 2 takım cay seti almayı düşünüyorum yeter mi acaba
Gün paramda geldi 1500 tl var altın düşmeye devam ettiği için bekliyorum bakalım bir cumhuriyet ve esim üzerini tamamlarsa bir çeyrek alırim

Efsun64 merhaba canım oncelıkle cok gecmıs olsn sanırım aynı hastalık derya soğukdağ diye bi hanım var instagramda aynı hastalıktan muzdaripmıs ıyılesmiş eskıye nazaran.onun blog gıbı bı sıtesı var orada neler yaptıgını ıyılesme surecını anlatıyor okumanı tavsiye edıyorum
https://kanaviceokulu.com/amp/romatoid-artrit-ilacsiz-tedavi/
linki bulup buraya kopyaladm

Yaziyi okurken agladim ....
kıyamam ınsAllah sıfa olsun arkadasım Rabbım dermansız dert vermesın her seye sıfa bır sey var bu dunyada cok cok gecmıs olsn hastalık tamamen gecmese bıle en aza ındırgemek için sen de arastır dıyet seylerini uygula lutfen kendını ıhmal etme özellikle cocugun için ona en çok sen lazımsın

Günaydın kızlar sabah sabah gözümü alışveriş ile açtım . Eksi hesabın faizinin kesilmesini bekliyordum oda gece kesildi . Arkadaşların çocuklarına lcw nin internet sitesinden outlet bölümünden 1 swit 1 triko hırka buldum tek beden kalmış ikisi de onları sepete ekledim şimdi alacağım 30 tl oldu ücretsiz Kargo Doğum günü hediyeleri bunlar . Komşum dün akşam aradı urfaya gideceklerdi bugün vazgeçmişler mantı yapalım yiyelim diyorlardı müsait misin dedi . Benimde planım yoktu tamam dedim öğlen 13:30 da ona gideceğim . Önce kahvaltı sonra temizlik düzen yapar öyle giderim . Haftaya olan yemek listemi yaptım alışveriş listesi de oluşturdum . İnş idareli gidip bu ayı kapatmak istiyoruz eşimde allah bin kere razı olsun hiç kırmıyor beni herşeye tamam diyor Akşama buzluktan yeşil fasulye , pirinç pilavı , buzluğa koyduğum salatalıkla cacık , şehriye çorbası , dünden buzdolabında kalan tatlım var salata da yaparım çok şükür bugün babaannemi anneannemi arayacağım başka kimse ile görüşmek istemiyorum

Dişçiden geldim 230tl dedi 200 aldı ( röntgen ve tek diş dolgusu).
Ahşap boyama için boya ve fırça 17.50
5.5tl ekmek salatalık
6tl yol parası.
Yemek yapmam lazım, sıcak birşey yapayım eşim boğazım yanıyor dedi, karabiber serpip içsin (haşlamış et ve suyu var nohut patates atayim)
Rüzgârlı ve bozuk hava var, temizlik için uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…