Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hayırlı cumalar bugünde bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum canım sıkkın durduk yere birsürü masraf koca tutturdu ailemin yanına gidelim diye 2 günlüğüne az uz değil 6-7 saat yol çek yakıt parası vb birsürü bişey alınır tabi sinirlerim tepemde ben maaşımı idareleri harcayıp ayı kapama derdindeyim o gezme derdinde

Kasvetli bir hava var burdada
Aksam için sebzeli tavuk bulgur pilavı ve salata yaptım cocuklarada puding yapicam
Artik yediklerime dikkat etmek istiyorum hamile kaldığım kiloya dönmek için 6 kilo vermem lazim

Merhaba kızlar bugün sadece çocuklara Doğum günü hediyesi aldım sabah 30 tl başka harcama olmadı . Gündüz evi temizledim sonra 13:30 da arkadaşıma geçtim mantı yapılacaktı kuran okundu mantıya başlandı ama allah affetsin hayatımda böyle kötü bir mantı yememiştim aşırı büyük oldu fazla pişti filan . Geç başlandı zaten ben 16:00 da kalktım mantıdan az yiyip arkadaş bozuldu biraz . Ama yapacak birşey yok benim eşim eve erken geliyor yemek yapmam lazım. Kendi kocasının izin günüymüş adam içerde yatıyor bizi eve toplamış bilsem gitmezdim adam dinlenecek sonuçta. Trip attı ama yapacak birşey yok böyle şeylere daha erken saatte başlanmalı ki bitsin 15:45 te masaya oturuldu

trip atcak bıse yok canım yaa sonucta iş asamasında calısmıssın az yıyıp kalkmıssın esın var evde sorumlulukların var
yaa tuce bıse dıcem ılk defa canım bıse ıstedı bı saat evvel yani öyle can ısteme gıbı degıl cok ıstedı boyle gozumun onunden gecti ne oldugunu bilseniz bol salcalı bulgur pilavı yanına yogurtla cok severim hemen yapım dedım hatta soganı falan cıkardm ıslatmaya bile vaktım yok dusun bulgur bıtmıs markete de gıtmeye usendm kabak yemegı yapıyodum bi yandan annemi aradım yapmıs sagolsn esım ısten gelırken alıcak bu aserme sayılmaz belki ama ılk defa bi anda ck ıstedi canım paylasmak ıstedım

Ay kıyamadım sana ya yakın olsak valla hemen yapardım sana ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…