Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aman dikkat et bence kilo işine cidden . Birde nemlendirici kullan bol bol çatlama
ya dıkkat etmeye calısıyorum ama ıstahlıyım gayet yaaa benim tek avantajım var o da tatlı sevmemem sadece sutlu yerım o da ck nadır cıkolata falan bıle yemem dgru duzgun. krem ısını de canım cok kucuk daha dıye baslamadm ama bılemedm smdı

Ben yerinde olsam hemen başlarım olacak yine oluyor ama olsun en azından önlem aldım ama oldu derdim galiba . Kendimi bebe yağına batırıp çıkartırdım kesin hahaha

Ben yerinde olsam hemen başlarım olacak yine oluyor ama olsun en azından önlem aldım ama oldu derdim galiba . Kendimi bebe yağına batırıp çıkartırdım kesin hahaha
genetik dıyolar bu karın catlagına ama ne kadar dgru bılemıyorum ama haklısın bı arastırım ya en aza ındırgemek en guzeli

Kizlar bende hic olmadi catlak
Cok sanslisin. Benim de en cekindigim konu catlak. Kilo alinir sonra bi sekilde verilir veriliyor yani. Uzun zamandir hep 57-58 civari idim diyetisyene bi basladim 52 leri gordum ki en son lisansta iken 52 filandim.
Bu arada biz de dun Hemen tup bebege baslayacak idik doktor randevum vardi ama bir adet 15 mm yumurta gelismis. Doktor dedi ki riske atmayalim aralik Adetinde baslayalim. Bu is de Hemen Hadi diyince olmuyormus onu ogrendim. Bu bebek olayi bize sabretmenin beklemenin ne demek oldugunu Cok guzel ogretiyor.

genetik dıyolar bu karın catlagına ama ne kadar dgru bılemıyorum ama haklısın bı arastırım ya en aza ındırgemek en guzeli
Tenle alakalı canım ben beyaz tenli oldugumdan belli olmuyor ama esmerlerde çok belli oluyor ben çatlak kremi kullandım ilkinde ama çatladı yine de. bunda kullanmayı düşünmüyorum

Afiyet olsun bebisine yarasin. Kilo durumlari ne alemde sahi?
1.58boyundayım 56.5 57kıloyum bıdık kategorisi yani en son gecen hafta tartıldım işte 6haftalıktı kilo almamıstm, doktorda dıkkat et alma dedi. benim sorunum zaten asırı gaz sıskınlık malesef kabızlık her türlü yontemi denıyorum sımdı surup verdi bunalınca ıcıcem. hayırlısı bakalm umarım asırı kılo almam

Kizlar ne okudum. Çinde bebeklerin genetikleriyle oynayan bir doktor ekibine takip karari cikmis. Pislikler
ya ben de seyi duyunca cok sasırmıstm çogu kişi bılıyodur gerci. tedavı olmak ıcın dr a gtmıstm ya sekreterlere telefonda fıyat soruyolar falan konusuyolar ıste tup bebek falan soruyo, cınsıyet secımı ıcın ayrı ucret odenıyo dedı ben şok

Tenle alakalı canım ben beyaz tenli oldugumdan belli olmuyor ama esmerlerde çok belli oluyor ben çatlak kremi kullandım ilkinde ama çatladı yine de. bunda kullanmayı düşünmüyorum
bnde cok esmer degılım ama koyu tenlıyım canım ınsAllah olmaz olursa da canı sagolsun kuzumun ne dıyım

Cinsiyet secimi ulkemizde yasak ama kibris ta yasak degil. Sadece belli genetik hastaliklar belli cinsiyetlerde goruluyor Eger ailenin gecmisinde cinsiyet gecisli bir hastalik varsa embriyolara transfer oncesi genetik tarama yapilmissa saglikli embriyoyu cinsiyete gore seciyorlar o serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…