Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kesınlıkle canım ben belki tanıdgın en acelecı ınsanımdır Rabbim kafama vura vura beklemeyi ogretıyo her sey kesınlıkle nasıp ama ben eger sıkıntı varsa tedavılerin cok faydalı olduguna gerckten ınanıyorum ben de 18.ayda hamıle kaldım. eylul ayında asılama yaptırdım ama tutmadı pesıneki ay hamıle kaldım evvela nasıp Allah ıstedı oldu vesıle olarak o asılamadaki ignelerin etkısının devam ettıgı için oldugunu dusunuyorum ve tabıkı rahım filmi

yasakmı serbestmı bılmıyorum ama telefonda boyle konustuklarını duydum cok sasrdm

Annem kati kakao yagi kullanmis margarin gibi suruyormus hic catlagi yok canim tavsiye ederim diger msjlari alintilamaya usendim :)

Bu saat oldu üst kattakilerin çocukları hiç durmaksızın evde gümbür gümbür koşuyorlar . Eşimde öyle sadece söylemiyor . Ne sabırlı adam allahım ama o sabrı benim için yada başka şeyler için hiç Yok nedense

Biz de Bu hesapta olmayan yumurtami gecen ayki kimyasal gebelige bagliyoruz. Aslinda ben sabirli birisiyimdir ama demek ki yeterince sabirli degilmisim. Biz Hic asilama filan ugrasmak istemiyoruz bodoslama tup bebege daliyoruz

Biz de Bu hesapta olmayan yumurtami gecen ayki kimyasal gebelige bagliyoruz. Aslinda ben sabirli birisiyimdir ama demek ki yeterince sabirli degilmisim. Biz Hic asilama filan ugrasmak istemiyoruz bodoslama tup bebege daliyoruz
asılamanın ıhtımali zaten cok dusuk yuzde 10larda doktorda soyluyo ama bana dedıgı suydu hani rahmin yumurtalıgın elverıslı yaşın 29 (onlara göre küçük) o yuzden senin sansını daha ck goruyorum dedi asılamadan snraki ay da aynı sans devam edıyo demıstı cok sukur nasıp oldu darısı basına ınsAllah tez vakıtte hayırlı zamanda

Esim geldi bir kac gun izinliyim sonra 5 aylik maraton basliyor insallah 3 kilo fazlami vericem iyi tarafindan bakiyorum
Yarin dogumgunum..
Kapiyi bir actim kalp ucan balon bana bakiyor
Esim isi dolayisiylada iyi bilir arada suprizler yapar evi suslemis en sevdigim markanin butiginden cikolata almis hediye almis hediyeleri getirmis..
Ama gecen hafta hediyesi karsima cikmisti onu vermedi hic ses etmedim ztn kipir kipir acaba ne planlandi

Kizlar hala resmi aciklama yok fakat bugun hayirli haberi aldim insallah calistigim baskanla devam edicez...
Cok sukur..
12 sene olacak, sonrasinda ztn planlar var..
Is yerine mesafeme dayanma sebebim de sonrasi..
Simdi 5 ay ne gerekiyorsa o kdr calismak calismak zamani..
Allahin izniyle secim bizimdir..

Birde tipp i acmislar 600 tl bana verdi hediye alamadim diyo sapsik dur bakalim altindan ne cikicak
Olmadi kendime altinciklar alicam

Inaniyorum azimliyim o bebek 2019 da dunyaya gelecek

beledıye secımlerimi bu canım yoksa tıcaret odası tarzı bi yerdemisin hayırlısı olsun ınsAllah
sımdıden dogum gununu kutlarım Rabbim muradını versın

yok canım aynen katılıyorum sana ama bı yandan korkuyorum annem tam 27kılo almıs ve 40ım cıktıgında hepsını vermısmıs sezeryan bide ben almaya alırım da veremesem
Valla bende aynı doğumda 8 kilo gitti sonra hızlı bir şekilde verdim tabi biraz dikkat edeceksin doğumdan sonra

bu saatte çocuk ayakta mi olur uyumasi lazim.
cahiller. Gürültü yapip insanlari rahatsiz eden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…