- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.161
kesınlıkle canım ben belki tanıdgın en acelecı ınsanımdır Rabbim kafama vura vura beklemeyi ogretıyo her sey kesınlıkle nasıp ama ben eger sıkıntı varsa tedavılerin cok faydalı olduguna gerckten ınanıyorum ben de 18.ayda hamıle kaldım. eylul ayında asılama yaptırdım ama tutmadı pesıneki ay hamıle kaldım evvela nasıp Allah ıstedı oldu vesıle olarak o asılamadaki ignelerin etkısının devam ettıgı için oldugunu dusunuyorum ve tabıkı rahım filmiCok sanslisin. Benim de en cekindigim konu catlak. Kilo alinir sonra bi sekilde verilir veriliyor yani. Uzun zamandir hep 57-58 civari idim diyetisyene bi basladim 52 leri gordum ki en son lisansta iken 52 filandim.
Bu arada biz de dun Hemen tup bebege baslayacak idik doktor randevum vardi ama bir adet 15 mm yumurta gelismis. Doktor dedi ki riske atmayalim aralik Adetinde baslayalim. Bu is de Hemen Hadi diyince olmuyormus onu ogrendim. Bu bebek olayi bize sabretmenin beklemenin ne demek oldugunu Cok guzel ogretiyor.
yasakmı serbestmı bılmıyorum ama telefonda boyle konustuklarını duydum cok sasrdmCinsiyet secimi ulkemizde yasak ama kibris ta yasak degil. Sadece belli genetik hastaliklar belli cinsiyetlerde goruluyor Eger ailenin gecmisinde cinsiyet gecisli bir hastalik varsa embriyolara transfer oncesi genetik tarama yapilmissa saglikli embriyoyu cinsiyete gore seciyorlar o serbest.
kesınlıkle canım ben belki tanıdgın en acelecı ınsanımdır Rabbim kafama vura vura beklemeyi ogretıyo her sey kesınlıkle nasıp ama ben eger sıkıntı varsa tedavılerin cok faydalı olduguna gerckten ınanıyorum ben de 18.ayda hamıle kaldım. eylul ayında asılama yaptırdım ama tutmadı pesıneki ay hamıle kaldım evvela nasıp Allah ıstedı oldu vesıle olarak o asılamadaki ignelerin etkısının devam ettıgı için oldugunu dusunuyorum ve tabıkı rahım filmi
Biz de Bu hesapta olmayan yumurtami gecen ayki kimyasal gebelige bagliyoruz. Aslinda ben sabirli birisiyimdir ama demek ki yeterince sabirli degilmisim. Biz Hic asilama filan ugrasmak istemiyoruz bodoslama tup bebege daliyoruzkesınlıkle canım ben belki tanıdgın en acelecı ınsanımdır Rabbim kafama vura vura beklemeyi ogretıyo her sey kesınlıkle nasıp ama ben eger sıkıntı varsa tedavılerin cok faydalı olduguna gerckten ınanıyorum ben de 18.ayda hamıle kaldım. eylul ayında asılama yaptırdım ama tutmadı pesıneki ay hamıle kaldım evvela nasıp Allah ıstedı oldu vesıle olarak o asılamadaki ignelerin etkısının devam ettıgı için oldugunu dusunuyorum ve tabıkı rahım filmi
asılamanın ıhtımali zaten cok dusuk yuzde 10larda doktorda soyluyo ama bana dedıgı suydu hani rahmin yumurtalıgın elverıslı yaşın 29 (onlara göre küçükBiz de Bu hesapta olmayan yumurtami gecen ayki kimyasal gebelige bagliyoruz. Aslinda ben sabirli birisiyimdir ama demek ki yeterince sabirli degilmisim. Biz Hic asilama filan ugrasmak istemiyoruz bodoslama tup bebege daliyoruz
oh ne guzel arastırım canım ck tsk ederımAnnem kati kakao yagi kullanmis margarin gibi suruyormus hic catlagi yok canim tavsiye ederim diger msjlari alintilamaya usendim :)
Inaniyorum azimliyim o bebek 2019 da dunyaya gelecekasılamanın ıhtımali zaten cok dusuk yuzde 10larda doktorda soyluyo ama bana dedıgı suydu hani rahmin yumurtalıgın elverıslı yaşın 29 (onlara göre küçük) o yuzden senin sansını daha ck goruyorum dedi asılamadan snraki ay da aynı sans devam edıyo demıstı cok sukur nasıp oldu darısı basına ınsAllah tez vakıtte hayırlı zamanda
beledıye secımlerimi bu canım yoksa tıcaret odası tarzı bi yerdemisin hayırlısı olsun ınsAllahEsim geldi bir kac gun izinliyim sonra 5 aylik maraton basliyor insallah 3 kilo fazlami vericem iyi tarafindan bakiyorum
Yarin dogumgunum..
Kapiyi bir actim kalp ucan balon bana bakiyor
Esim isi dolayisiylada iyi bilir arada suprizler yapar evi suslemis en sevdigim markanin butiginden cikolata almis hediye almis hediyeleri getirmis..
Ama gecen hafta hediyesi karsima cikmisti onu vermedi hic ses etmedim ztn kipir kipir acaba ne planlandi
Kizlar hala resmi aciklama yok fakat bugun hayirli haberi aldim insallah calistigim baskanla devam edicez...
Cok sukur..
12 sene olacak, sonrasinda ztn planlar var..
Is yerine mesafeme dayanma sebebim de sonrasi..
Simdi 5 ay ne gerekiyorsa o kdr calismak calismak zamani..
Allahin izniyle secim bizimdir..
ınsAllah Allah en hayırlı zamanda tez elden verır O en guzelini bilir dualarım tum ısteyenlerleInaniyorum azimliyim o bebek 2019 da dunyaya gelecek
Valla bende aynı doğumda 8 kilo gitti sonra hızlı bir şekilde verdim tabi biraz dikkat edeceksin doğumdan sonrayok canım aynen katılıyorum sana ama bı yandan korkuyorum annem tam 27kılo almısve 40ım cıktıgında hepsını vermısmıs sezeryan bide ben almaya alırım da veremesem
Bu saat oldu üst kattakilerin çocukları hiç durmaksızın evde gümbür gümbür koşuyorlar . Eşimde öyle sadece söylemiyor . Ne sabırlı adam allahım ama o sabrı benim için yada başka şeyler için hiç Yok nedense
Gerizekalılık başka birşey değil İnan ki . Bir sürü laf saydım ya daha ne diyim benbu saatte çocuk ayakta mi olur uyumasi lazim.
cahiller. Gürültü yapip insanlari rahatsiz eden ..
ınsAllah canım o zamanlarda sizin gibi guzel annelerin onerilerini alıcam nasıp olursaValla bende aynı doğumda 8 kilo gitti sonra hızlı bir şekilde verdim tabi biraz dikkat edeceksin doğumdan sonra
Düzelmezler malesef canim boyle giderGerizekalılık başka birşey değil İnan ki . Bir sürü laf saydım ya daha ne diyim ben
Sayılı gün kalmış pure sağ sağlim döner inşallahVeeeee
Kasım ayini da geride biraktik.
Aralik.
Kış ayının başlangici.
Benim icin heyecanli bekleyis basladi. Eşim 28 aralik gibi evde insallah
Aaaaa çok az kalmış çok şükür ya inanılmaz mutlu oldum purecimVeeeee
Kasım ayini da geride biraktik.
Aralik.
Kış ayının başlangici.
Benim icin heyecanli bekleyis basladi. Eşim 28 aralik gibi evde insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?