- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.181
beledıye secımlerimi bu canım yoksa tıcaret odası tarzı bi yerdemisin hayırlısı olsun ınsAllah
sımdıden dogum gununu kutlarım Rabbim muradını versın
Veeeee
Kasım ayini da geride biraktik.
Aralik.
Kış ayının başlangici.
Benim icin heyecanli bekleyis basladi. Eşim 28 aralik gibi evde insallah
Oğluşun sağlıkla gelsin cnm sen hangi şehirdeydinKızlar bugün harcamalı bir gün oldu
4. Yil dönümüzü kutladık
80 TL yemek
85 TL keyfi alışveriş
Cnm oğluşun hayırlı olsun gebeleri karıştırdım galiba alta takvim koymayıncaCok sanslisin. Benim de en cekindigim konu catlak. Kilo alinir sonra bi sekilde verilir veriliyor yani. Uzun zamandir hep 57-58 civari idim diyetisyene bi basladim 52 leri gordum ki en son lisansta iken 52 filandim.
Bu arada biz de dun Hemen tup bebege baslayacak idik doktor randevum vardi ama bir adet 15 mm yumurta gelismis. Doktor dedi ki riske atmayalim aralik Adetinde baslayalim. Bu is de Hemen Hadi diyince olmuyormus onu ogrendim. Bu bebek olayi bize sabretmenin beklemenin ne demek oldugunu Cok guzel ogretiyor.
hadı ınsAllah canım ya cok sevındım senın adına hasret bıtıyor ınsAllahVeeeee
Aralik.
Kış ayının başlangici.
Rica ederim. Yas 35 yolun yarisi Evet Ilk gebelik olacak oncesi uc tane dusuk var iste.sirkencubin pardon kuzum acele ettim bütün yazıları okumadan yazdım.
Başaracağız inş senin yaş kaç ve ilk gebelik mi olacak kısmetse...
güzel haberler verelim inş biz de hayırlı sağlıklı evlat doğuralım benim yaş 30.
Surda resmen tek tek erittik gunleri. Cok az kalmis yilbasina birlikte gireceksiniz:))Veeeee
Aralik.
Kış ayının başlangici.
Ah evet canm yavrum insallah iyilesirim yavrumla ozgurce oynarim :))kıyamam ınsAllah sıfa olsun arkadasım Rabbım dermansız dert vermesın her seye sıfa bır sey var bu dunyada cok cok gecmıs olsn hastalık tamamen gecmese bıle en aza ındırgemek için sen de arastır dıyet seylerini uygula lutfen kendını ıhmal etme özellikle cocugun için ona en çok sen lazımsın
Hangi şehirdesin? Ya kafaya takmamak bu işim sırrı ama bak uykularım kaçıyor işteRica ederim. Yas 35 yolun yarisi Evet Ilk gebelik olacak oncesi uc tane dusuk var iste.
Ankara dayimHangi şehirdesin? Ya kafaya takmamak bu işim sırrı ama bak uykularım kaçıyor işteinş tez vakitte hayırlı sağlıklı bebişimiz olsun ve bu mesajı okuyan ve isteyenlerin de olsun inş
Teşekkurler kizlar
Alya temelli geliyor insallah
eline saglık canım kuzuya kan olsun can olsunGünaydin kizlar. Gece bi ara uyandim.
Simdi uyandik oglisle.
Menemen yapacagim kahvaltiya.
Dünkronikuykucu bahsetmisti fikir oldu. Öglene
Domatesli pilav ve cacik yapacagim.
Yemek fikrini olustilurdum artik rahatim gün boyu.
Hava yagisli evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?