Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Elektrik faturasini bekliyorum hasretle. Gecen ay 45 gelmisti bu ay 60li gelir. Firin yemekleri yaptim cunku balik filan..
Bizim 119 gelmişti bakalım bu ay ne gelecek.
Kurban için birikime şimdiden başlamak ne güzel
Evde temizlikçi var pırasa yaptım yedik.
Sütçü artık Cumartesi geliyormuş süt aldım kaynattım yoğurt yapacağım. ( uzun süredir hiç tutturamıyorum yoğurdu nedense anlamadım)

Selamlar iyi haftasonlari..
Barbunya ve pilav yaptimm..
daha iyiyim sukur..
bugun bir market alisverisimiz var yemek karti ile yapmayi dusunuyorum..
oglenleri belli olmuyor nakit veya kk ile harcama yaptigimdan yemek karti artiyor..
Kuzunun kursu var halk oyunu ona gidecekler..
Lavabolari temizlemem gerek..
camasir var ama yumusatici bittigi icin bekliyorlar.. ya yarin ya aksam atarim. Gecenkinden de memnun kalmadim.. ne kullaniyorsunuz?
Su faturasini dun odedim 70 tl. Elektrik de 71.80 gelmis ama var onun son odeme tarihine. Suya sinir oluyorum.. elektrigin icinde kombi de var yani..
Valla kucuk bi yere gitme fikri aklimi celmiyor degil...

Bu ay 500 gün parası gelecek onu düşünmüştüm her ay da 100 TL kendim koyarım demiştim nasip bakalım
Bu ay kk aldı başını gitti o yuzden kararsız kaldim

Ben yumusatici kullanmiyorum artik. Tam durulama olmadigi icin Cok Kokusu oluyor o da rahatsiz ediyor. Bi de yumusatici camasirlari yipratiyor. Oncesinde yumos un konsantre olanlarini kullanirdim leylak ya da sandal agaci Kokulu olani.

Ben yumusatici kullanmiyorum artik. Tam durulama olmadigi icin Cok Kokusu oluyor o da rahatsiz ediyor. Bi de yumusatici camasirlari yipratiyor. Oncesinde yumos un konsantre olanlarini kullanirdim leylak ya da sandal agaci Kokulu olani.
Bende son yikama kullanmadim kazık gibi ciktilar.. mecbur kullaniyorsun iste..

Bende domatesli pilav cacik yaptim yedik.
Sütçu gelmedi. Yogurt ve süt olmicak bu hafta. Oğlumun kutu sütleri vardi onunla idare edecegiz.
Dısari cikmadik harcama yapmadik.
Cokk sıkıci ev

Akşam yemeği canım eşimden sote ve pilav var menüde. Hiç evden çıkmadık biz de, bebekle çıkılacak bir hava yok dışarda. Hiç masrafımız da olmadı. Ya kızlar, elimdeki parayı konut kredisine yatırırsam 22 ay azalıyor ödemeler. Bir yandan tut elinde biriksin düşüncesi, bir yandan da borç yükünden 22 ay kadar kurtulmak.. Kafam çok karışık.

Benim de bi ara öyle bi düsüncem vardi. Elimde tuttum. Kredi ödemeye devam

Ya kizlar ben aslinda şunu da merak ediyorum.
Mesela ne kadar surede ne kadar birikim yapabildiniz not aliyormusunuz . Mesela 1 yilda ne kadar biriktirebildiniz

Ya kizlar ben aslinda şunu da merak ediyorum.
Mesela ne kadar surede ne kadar birikim yapabildiniz not aliyormusunuz . Mesela 1 yilda ne kadar biriktirebildiniz
Ben 23 bin biriktirdim ama tabi altının yükselmesiyle bu kadar nakit olarak koyduğum daha az.gecen sene tayinimiz çıktı ev taşıdım il içinde olunca yolluk alamadık 4-5 bin ona gitti halı hazirda da araba borcumuz vardı onu da ödedik
Sen ne kadar birktirebildin pure

Ben ilk başladigimda 1 yilda 38binlik altin ve dolar biriktirdim. Araba alirken bozdurduk.
Gecen yil ek dersim ve kursum da güzeldi yani. Sinav gorevlerine de katildim surekli.
Simdi agustosta tekrar basladim . Bakalim 2019 agustosa kadar ne kadar olacak

guzel yatirim bereketli olsun canim.
Fiziki olarak evde sakliyorsun galiba.
12 atayi 1 yilda mi yaptin. Bu arada kredi ödemeniz filan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…