- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.201
Bizim 119 gelmişti bakalım bu ay ne gelecek.Elektrik faturasini bekliyorum hasretle. Gecen ay 45 gelmisti bu ay 60li gelir. Firin yemekleri yaptim cunku balik filan..
Bu ay 500 gün parası gelecek onu düşünmüştüm her ay da 100 TL kendim koyarım demiştim nasip bakalımKizlar napiyosunuz.
Kurban parasi olarak ayri biseler yapiyomusunuz kumbara filan.
Ben birikimimi yaptiktan sonra üc bes arta kalan ve ek dersten az bise arta kalani atiyorum dolar olarak. Bir de ay sonunda haŕcliktan kalan olursa onuda kurban parasi olarak .
Ne birikirse artik 300 500 destek olur
Amin canim.istanbulOğluşun sağlıkla gelsin cnm sen hangi şehirdeydin
Ben yumusatici kullanmiyorum artik. Tam durulama olmadigi icin Cok Kokusu oluyor o da rahatsiz ediyor. Bi de yumusatici camasirlari yipratiyor. Oncesinde yumos un konsantre olanlarini kullanirdim leylak ya da sandal agaci Kokulu olani.Selamlar iyi haftasonlari..
Barbunya ve pilav yaptimm..
daha iyiyim sukur..
bugun bir market alisverisimiz var yemek karti ile yapmayi dusunuyorum..
oglenleri belli olmuyor nakit veya kk ile harcama yaptigimdan yemek karti artiyor..
Kuzunun kursu var halk oyunu ona gidecekler..
Lavabolari temizlemem gerek..
camasir var ama yumusatici bittigi icin bekliyorlar.. ya yarin ya aksam atarim. Gecenkinden de memnun kalmadim.. ne kullaniyorsunuz?
Su faturasini dun odedim 70 tl. Elektrik de 71.80 gelmis ama var onun son odeme tarihine. Suya sinir oluyorum.. elektrigin icinde kombi de var yani..
Valla kucuk bi yere gitme fikri aklimi celmiyor degil...
Bende son yikama kullanmadim kazık gibi ciktilar.. mecbur kullaniyorsun iste..Ben yumusatici kullanmiyorum artik. Tam durulama olmadigi icin Cok Kokusu oluyor o da rahatsiz ediyor. Bi de yumusatici camasirlari yipratiyor. Oncesinde yumos un konsantre olanlarini kullanirdim leylak ya da sandal agaci Kokulu olani.
Benim de bi ara öyle bi düsüncem vardi. Elimde tuttum. Kredi ödemeye devamAkşam yemeği canım eşimdensote ve pilav var menüde. Hiç evden çıkmadık biz de, bebekle çıkılacak bir hava yok dışarda. Hiç masrafımız da olmadı. Ya kızlar, elimdeki parayı konut kredisine yatırırsam 22 ay azalıyor ödemeler. Bir yandan tut elinde biriksin düşüncesi, bir yandan da borç yükünden 22 ay kadar kurtulmak.. Kafam çok karışık.
Ben 23 bin biriktirdim ama tabi altının yükselmesiyle bu kadar nakit olarak koyduğum daha az.gecen sene tayinimiz çıktı ev taşıdım il içinde olunca yolluk alamadık 4-5 bin ona gitti halı hazirda da araba borcumuz vardı onu da ödedikYa kizlar ben aslinda şunu da merak ediyorum.
Mesela ne kadar surede ne kadar birikim yapabildiniz not aliyormusunuz . Mesela 1 yilda ne kadar biriktirebildiniz
Ben ilk başladigimda 1 yilda 38binlik altin ve dolar biriktirdim. Araba alirken bozdurduk.Ben 23 bin biriktirdim ama tabi altının yükselmesiyle bu kadar nakit olarak koyduğum daha az.gecen sene tayinimiz çıktı ev taşıdım il içinde olunca yolluk alamadık 4-5 bin ona gitti halı hazirda da araba borcumuz vardı onu da ödedik
Sen ne kadar birktirebildin pure
Sen ne zaman baslicaksin canim hedef var miAllah bereket versin bu sene daha erken baslamissin ben hazirandan ekime kadar birikim yapamadım hiç
Ben her ay ortalama yarim altın koyuyorum bazen daha fazla olabiliyor. Şimdilik 12 atam var bu ay 2 ata daha alacağım kısmetse 14 olacak. Her ay yarim altın koysam dokunmasam biriktiremedigim zamanları telafi ederim sanırım bir ise yarar bir 10 yıl sonra kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?