- 9 Nisan 2015
- 212
- 505
- 103
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.221
pure hazel sen sorunca bir hesap yaptım. Geçen Aralık’tan bu aralığa 36 bin lira kredi ödemişiz. 10 bin benim öğrenim borcumu kapadık tek seferde, 1800 eşiminkini ödedik, 6 bin civarı Doğum zamanında harcadık, şuanda da 60 gr altınımız var. 54 bin civarı bir ödeme olmuş geriye işte altınlar var yıllık bilançoda.[/QUOTE
İste bumasallah . Guzel olmus.
Daha da bereketlensin insalah.
Su kredilerden bir an once kurtulalim. Tehlike gecmis degil.
Uzmanlarin soyledigi 2019 sıkıntılı bir yıl olacak dünya geneli kriz bekliyoruz aslinda yaziliyor sadece turkiye degil
2018 Ekimde başladım 2019eylüle kadar 50 dedim hedefi yuksek tuttum.buna 23 den kalan(15 i bedelliye gitti) 8 binide koydum. Eylulde seminerlerden sonra ücretsiz izin alacagim hayırlısıyla.ama az da olsa birikime devam edecegimSen ne zaman baslicaksin canim hedef var mi
Benim de kurs yok ki büyuk kayip bence.Evet ben de korkuyorum önümüzdeki yıldan açıkçası. Senin de birikimin çok iyi maşallah. Bu yıl o kadar toplayamayız biz çünkü ek ders, kurs yok ben de.
Hedef guzel insallah gerceklesir de burdan yazarsin. Ben tam bi hedef belirleyemedim miktar olarak. Esim gelsin maaslar belli olsun iyice birde krediler kapanacak o zaman daha da netlesir. Şuan iyi gidiyorum ama2018 Ekimde başladım 2019eylüle kadar 50 dedim hedefi yuksek tuttum.buna 23 den kalan(15 i bedelliye gitti) 8 binide koydum. Eylulde seminerlerden sonra ücretsiz izin alacagim hayırlısıyla.ama az da olsa birikime devam edecegim
Evet aramızda en iyi birikimi sen yapıyorsun masallahHedef guzel insallah gerceklesir de burdan yazarsin. Ben tam bi hedef belirleyemedim miktar olarak. Esim gelsin maaslar belli olsun iyice birde krediler kapanacak o zaman daha da netlesir. Şuan iyi gidiyorum ama
Tesekkurler canim.Evet aramızda en iyi birikimi sen yapıyorsun masallah
İyi yapmışsın canım, çocuklarımızın bize ihtiyaçları var. Parayı sonra da kazanırız ama çocuklarımız için zamanı geriye alamayız.Benim de kurs yok ki büyuk kayip bence.
Sinav gorevlerine de gitmiyorum . Oglumlu zaman geciriyorum. Baba yanimizda olmayinca az calisiyorum. Ek dersim full du azalttim isteyerek.
Bende öyle düsündum canim.İyi yapmışsın canım, çocuklarımızın bize ihtiyaçları var. Parayı sonra da kazanırız ama çocuklarımız için zamanı geriye alamayız.
ben de bunu gozlemlemek ıstıyodum ama kısmet olmadı bu sene cok fazladan harcamalarımız oldu tatil, bebek tedavısı, babamın bı kısım borcları. bi 25gram bıtıktırebıldım onu da arkadasıma borc verdımYa kizlar ben aslinda şunu da merak ediyorum.
Mesela ne kadar surede ne kadar birikim yapabildiniz not aliyormusunuz . Mesela 1 yilda ne kadar biriktirebildiniz
Insallah canim. Borcun ne zaman gelecek sanaben de bunu gozlemlemek ıstıyodum ama kısmet olmadı bu sene cok fazladan harcamalarımız oldu tatil, bebek tedavısı, babamın bı kısım borcları. bi 25gram bıtıktırebıldım onu da arkadasıma borc verdım
Allah saglık versın cok sukur ınsAllah 2019daha verımlı gecer ama bebıs gelıyor tum bırıkımler onun için saglıkla gelsın ınsAllah
Ya kizlar ben aslinda şunu da merak ediyorum.
Mesela ne kadar surede ne kadar birikim yapabildiniz not aliyormusunuz . Mesela 1 yilda ne kadar biriktirebildiniz
En kisa surede duzene oturtursun insallah.Bi yerlere yaziyorum ama benim istikrar sorunum var devami gelmiyor ama tahmin edebiliyorum. Cunku icinden hediye icin kullaniyorum eksilebiliyor.
Ama en azindan cizgisi belli oluyor
Starti aralik 2018 olarak verdin galiba. Hadi hayirlisiNe kadar birikim yaptik not etmedim ama
Bu sene icin oyle bir sey yapmak istiyorum. 2019 araliga kadar bir hedef koyacam.
Evet aralik 2018,aralik 2019 olacak bakalim bir senede ne kalacak kenarda.Starti aralik 2018 olarak verdin galiba. Hadi hayirlisi
Bu arada Bizim de 2300 civari konut kredimiz var. 1100 lira kira geliri geliyor subatta kira zammi olacak. Her ay kenara alip attigim unuttugum Fiziksel yarim altini da haric tutacam.Starti aralik 2018 olarak verdin galiba. Hadi hayirlisi
YatirimlikBenim yan daire satilmiş kizlar 200 bine cephesi de guzel degil. Ben simdi satsam 210 yada 220 derim galiba. 110a almistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?