- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.241
en yakın ıkı arkadasımdan biri canım. geri odeme durumları suanda yok gordugum kadarıyla ama olunca verırler emınım, daha evvelde vermıstım olunca hepsını verrler ınsAllah ben sormam zaten elınız rahatlayınca verrsınız demıstm bızde baya bunaldk ama ıstemedm yniInsallah canim. Borcun ne zaman gelecek sana
Aylık ortalama 2000 civarı kızımın derslerine gidiyor. Kızım üniversite sinavına girecek bu yıl.guzel yatirim bereketli olsun canim.
Fiziki olarak evde sakliyorsun galiba.a
12 atayi 1 yilda mi yaptin. Bu arada kredi ödemeniz filan var mi
En kisa surede duzene oturtursun insallah.
Esinle bir araya gelebilip tam bir aile ortami olustursaniz daha düzenli ilerler bence
Ev kesinlikle çok iyi kazandırıyor, maşallah canım. Biz bizimkini aldığımızda etrafı bomboştu, şimdi bildiğin yeni bi mahalle inşa oldu etrafında. 200 bine almıştık şimdi 350 olduBenim yan daire satilmiş kizlar 200 bine cephesi de guzel degil. Ben simdi satsam 210 yada 220 derim galiba. 110a almistik
Himm evet. Eğitim pahali .cocuklar buyumeden birseyler kenara koyabilmek icin cabaliyorum bendeAylık ortalama 2000 civarı kızımın derslerine gidiyor. Kızım üniversite sinavına girecek bu yıl.
4 aydır aylık 3000 tl eşya aldık onları ödedik bu ay bitiyor.
Eşim yds ye hazırlanıyor 400 ona aylık ödeyeceğiz.
Her ay ekstra birşey de çıkıyor.
Böyle canım yalnız zaten bu altınları ben biriktiriyorum. Çünkü eşim kenarda ne varsa harcıyor maalesef.
İnan dost hatrina aldik evi de arsayi da.Ev kesinlikle çok iyi kazandırıyor, maşallah canım. Biz bizimkini aldığımızda etrafı bomboştu, şimdi bildiğin yeni bi mahalle inşa oldu etrafında. 200 bine almıştık şimdi 350 oldu
Ne guzel iyi ki diyebiliyorsunuz:))İnan dost hatrina aldik evi de arsayi da.
Illa alin komsu olalim dediler .apartmana yabanci gelmesin dediler. Allahim iyiki almisiz
Iyi oldu bizim icinNe guzel iyi ki diyebiliyorsunuz:))
Biz de iyi ki diyoruz. O donem ben isten ayrilmistim acaba ustesinden gelebilir miyiz dedik ama gozumuzu karatip girdik sartlar da bizden yana oldu hep. Hem yatirimlik hem de oturumluk bir ev oldu.Iyi oldu bizim icin
Verirsin canım hiç endişelenme bende 60 kiloyla başladım 90 la bitirdim dogumdan 8 ay sonra 60 yine veriliyor yani hamileliğinin tadını çıkar canım tuza dikat etyok canım aynen katılıyorum sana ama bı yandan korkuyorum annem tam 27kılo almısve 40ım cıktıgında hepsını vermısmıs sezeryan bide ben almaya alırım da veremesem
Saglıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallahEsim geldi bir kac gun izinliyim sonra 5 aylik maraton basliyor insallah 3 kilo fazlami vericem iyi tarafindan bakiyorum
Yarin dogumgunum..
Kapiyi bir actim kalp ucan balon bana bakiyor
Esim isi dolayisiylada iyi bilir arada suprizler yapar evi suslemis en sevdigim markanin butiginden cikolata almis hediye almis hediyeleri getirmis..
Ama gecen hafta hediyesi karsima cikmisti onu vermedi hic ses etmedim ztn kipir kipir acaba ne planlandi
Kizlar hala resmi aciklama yok fakat bugun hayirli haberi aldim insallah calistigim baskanla devam edicez...
Cok sukur..
12 sene olacak, sonrasinda ztn planlar var..
Is yerine mesafeme dayanma sebebim de sonrasi..
Simdi 5 ay ne gerekiyorsa o kdr calismak calismak zamani..
Allahin izniyle secim bizimdir..
Hayırlısıyla gelir inşallah sayılı gün çabucak geçsinVeeeee
Kasım ayini da geride biraktik.
Aralik.
Kış ayının başlangici.
Benim icin heyecanli bekleyis basladi. Eşim 28 aralik gibi evde insallah
Hayırlısıyla gelir inşallah sayılı gün çabucak geçsin
Saglıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallah
Nice mutlu yillar insallah saglikli sihhatli..Cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?