Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Insallah canim. Borcun ne zaman gelecek sana
en yakın ıkı arkadasımdan biri canım. geri odeme durumları suanda yok gordugum kadarıyla ama olunca verırler emınım, daha evvelde vermıstım olunca hepsını verrler ınsAllah ben sormam zaten elınız rahatlayınca verrsınız demıstm bızde baya bunaldk ama ıstemedm yni

guzel yatirim bereketli olsun canim.
Fiziki olarak evde sakliyorsun galiba.a
12 atayi 1 yilda mi yaptin. Bu arada kredi ödemeniz filan var mi
Aylık ortalama 2000 civarı kızımın derslerine gidiyor. Kızım üniversite sinavına girecek bu yıl.
4 aydır aylık 3000 tl eşya aldık onları ödedik bu ay bitiyor.
Eşim yds ye hazırlanıyor 400 ona aylık ödeyeceğiz.
Her ay ekstra birşey de çıkıyor.
Böyle canım yalnız zaten bu altınları ben biriktiriyorum. Çünkü eşim kenarda ne varsa harcıyor maalesef.

En kisa surede duzene oturtursun insallah.
Esinle bir araya gelebilip tam bir aile ortami olustursaniz daha düzenli ilerler bence

Evet oda etkili cunku ordan oraya esya tasimaktan biktim bu sefer yazamiyorum kumbaraya atamiyorum bir suru eksi oluyor.
Elimde su an bu seneye ait 27 gr bilezik 4 yr altin 8 gr altin 330 euro 130 dolar var bankada 7 gr 140 euro 135 dolar var ama cok zarardayim.
Elimde 600 lira var onunla ne yapsam bankayami alsam bilmiyorum. Bankadan fiziki doviz cekiyorum.
Amacim 10 gr 24 ayar 500 euro 250 dolar yapmak.
Yeni yilda hedef koyamiyorum esim isten ayrildiginda hepsi lazim hic onemli degil

Esim guessten saat almis cok guzel begendim
Elimde genclik zamanlarimdan kalma 2 saat ve nisan saatim var eskileri satsam cok iyi olacak.
Bugun annemler ugradi kardesim esi annem ve kardesimin kardesim sayilan bir arkadasi geldi pastalari cok guzelmis

Avmye gittik tencere ihtiyacim vardi karaca bio granit 1 tencere 1tava aldim 170 liraya geldi
Kayinvaliemin aldigi kazagi degistirdim onun aldigini degistirmem ama kucuk gibiydi ayni model yoktu mecbur kaldim..

Benim yan daire satilmiş kizlar 200 bine cephesi de guzel degil. Ben simdi satsam 210 yada 220 derim galiba. 110a almistik
Ev kesinlikle çok iyi kazandırıyor, maşallah canım. Biz bizimkini aldığımızda etrafı bomboştu, şimdi bildiğin yeni bi mahalle inşa oldu etrafında. 200 bine almıştık şimdi 350 oldu

Himm evet. Eğitim pahali .cocuklar buyumeden birseyler kenara koyabilmek icin cabaliyorum bende

Ev kesinlikle çok iyi kazandırıyor, maşallah canım. Biz bizimkini aldığımızda etrafı bomboştu, şimdi bildiğin yeni bi mahalle inşa oldu etrafında. 200 bine almıştık şimdi 350 oldu
İnan dost hatrina aldik evi de arsayi da.
Illa alin komsu olalim dediler .apartmana yabanci gelmesin dediler. Allahim iyiki almisiz

yok canım aynen katılıyorum sana ama bı yandan korkuyorum annem tam 27kılo almıs ve 40ım cıktıgında hepsını vermısmıs sezeryan bide ben almaya alırım da veremesem
Verirsin canım hiç endişelenme bende 60 kiloyla başladım 90 la bitirdim dogumdan 8 ay sonra 60 yine veriliyor yani hamileliğinin tadını çıkar canım tuza dikat et

Saglıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…