- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.261
Canim 3ü hic girmicekte . 1i normal adadik hem biz yiyelim hem misafire ikram gibi. Aslimda girmese iyi olur da. Yine de bi sorariz tabi iyi bilen hocalaraAllah kabul etsin simdiden ama 4ude girmesin eve derim canim.. sen yine misafirini agirlayacaksan da alirsin etlerini..
Allah kabul etsin pure ama adak etinden aile üyeleri yiyemiyorBuzlugu bi duzelttim et durumuna bakmak icin.
5 paket mangallik kuşbasi
4 paket yemeklik kusbasi
5 paket kiyma
3 paket kemikliet kalmis.
4 kucukbas kesicez adaklik insallah. 3ü hic eve girmicek ihtiyac sahiplerine gidecek.
1i de esim sag salim dönsun dedik insallah. Onu da annemlerle paylasirim. Bir kismiyla da teyzemleri ve dayimlari ailece davet edip yemek yapip ikram edelim diyoruz
Allahim kabul etsin insallah.
Simdiden Allah Kabul etsin. Bence sen bunu Bu konulari bilen bir dinadamina sorsan daha saglikli olur. Ya da diyanetin sayfasindan kaynakli olarak bi arastir.1 tanesi oğlanin akikesi olacak. Ondan da mi giremiyor acaba. Sanki yiyebiliyoduk diye hatirliyorum
ınsAllah canım tsk ederımmmm
Verirsin canım hiç endişelenme bende 60 kiloyla başladım 90 la bitirdim dogumdan 8 ay sonra 60 yine veriliyor yani hamileliğinin tadını çıkar canım tuza dikat et
Akika yeniyor canım biz oğlumda kesip aile arasında yemek verdik ama sen ikisinide bilen birine sor için rahat olsun1 tanesi oğlanin akikesi olacak. Ondan da mi giremiyor acaba. Sanki yiyebiliyoduk diye hatirliyorum
Allah kabul etsın ınsAllah canım ne guzel dusunmussunuz ben de bebegıme adadım ınsAllah Rabbım nasıp eder saglıkla kucagımıza alırsak kesıcez adagımızıBuzlugu bi duzelttim et durumuna bakmak icin.
5 paket mangallik kuşbasi
4 paket yemeklik kusbasi
5 paket kiyma
3 paket kemikliet kalmis.
4 kucukbas kesicez adaklik insallah. 3ü hic eve girmicek ihtiyac sahiplerine gidecek.
1i de esim sag salim dönsun dedik insallah. Onu da annemlerle paylasirim. Bir kismiyla da teyzemleri ve dayimlari ailece davet edip yemek yapip ikram edelim diyoruz
Allahim kabul etsin insallah.
Bizim de cevrede akika kesenler yediler hepAkika yeniyor canım biz oğlumda kesip aile arasında yemek verdik ama sen ikisinide bilen birine sor için rahat olsun
Akika kurbanını yiyebiliyorsunuz fakat adak kurbanı yenilemiyor,yalnızca fakirlere dağıtılması gerek..Allah kabul etsin şimdiden..1 tanesi oğlanin akikesi olacak. Ondan da mi giremiyor acaba. Sanki yiyebiliyoduk diye hatirliyorum
Afiyet olsun ne guzel düsündun atilmamis olduEvde tarihi yaklasan peynir vardi dun yufka almistim geceden hazirladim Sabah dolapta dinlendirdim Sabah kahvaltiya borek pisirdim ben de. Arkasindan da firini temizledim firin temizleyicim bitmis yakin donemde almam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?