- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.281
Eline saglik.Selam kızlar nasılsınız?tavuk kaynattım çorba yaptım biraz bulgur pılavı yapacağım portakallı kek yaptım bornozlar yıkandı kurutmadalar nevresımler yıkanıyor markette 10tl harcadık.
Kan deposu dusuk diye vücut savunma mekanızması geliştiriyormus o yüzden düşüş çıkma falan oluyormus çok şükür herseyı güzel sadece kan depoları boş bıraz dedı.Eline saglik.
Cocugun degerleri kotu cikti demistin galiba. Doktor ne dedi
Sağlikli doğsun insallah canim gerisi kolay.ıyı aksamlar kızlar dusumu aldm bıraz çarpıişi yaptm elişi.diziye bakıyorum sımdı
2019 için plan yapım dedım ama pek öngörüde bulunamıyorum bebek ıcın ıhtıyaclar cok pahalı dr masrafları vs o yuzden pek kısıtlamalara uyamıcam gıbı , hayırlısı bakalm nası olacak, 2018 bol harcamalı gecti ozellikle temmuz sonrası bataklık gibi yaniAllahım bugunlerimizi aratmasn bebek için de yanlıs anlasılmasn her masrafa razıyım ben onun için cok sukur bugunlere
Benim stokta epey varGeçen konuşulmuştu şimdi ig da gördüm Carrefour da bulaşık makinesi deterjanlarında %25 indirim varmışmış. 120 li fairy 71 lira imiş tanesi 59 kuruşa geliyor yani baya hesaplı geldi bana.
aynen canım cok sukur bın sukur, zaten hayırlısıyla her ıhtıyacını karsılayalm bırıkım olmasa da olur annelerimiz bızı ne sıkıntılarla buyutmus cok sukur bebek rızkıyla gelırSağlikli doğsun insallah canim gerisi kolay.
Canim yine de birseyler alirken tasarruflu davran.aynen canım cok sukur bın sukur, zaten hayırlısıyla her ıhtıyacını karsılayalm bırıkım olmasa da olur annelerimiz bızı ne sıkıntılarla buyutmus cok sukur bebek rızkıyla gelır
Bezi fialn simdiden almaya baslasan mi canim. Yeni zamlar gelmeden. Ne yapmayi dusünuyorsunCanim yine de birseyler alirken tasarruflu davran.
Ozellikle ilk bebek heyecaniyla aldim da aldim ben. Simdi pismanimyani cok almissim. Herseyden fazlasiyla var.
2. De pek almam galiba
dedıgın gıbı canım tasarruflu olmaya calısırım ama ılkın hevesı oluyo yaBezi fialn simdiden almaya baslasan mi canim. Yeni zamlar gelmeden. Ne yapmayi dusünuyorsun
Ben de hep giydiği haram yediği helal diyorum çevreden de toplarım giydirebileceğim şeyleri ama yine de çok heves ettiğim şeyler var onları mutlaka alacağım.Canim yine de birseyler alirken tasarruflu davran.
Ozellikle ilk bebek heyecaniyla aldim da aldim ben. Simdi pismanimyani cok almissim. Herseyden fazlasiyla var.
2. De pek almam galiba
her sey ates pahası annecıgım heves etti dun alt ustu zıbın bluz pantolon takım oluyo ya ondan aldı ıncecık bıse 65tlBen de hep giydiği haram yediği helal diyorum çevreden de toplarım giydirebileceğim şeyleri ama yine de çok heves ettiğim şeyler var onları mutlaka alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?