Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar nasılsınız?tavuk kaynattım çorba yaptım biraz bulgur pılavı yapacağım portakallı kek yaptım bornozlar yıkandı kurutmadalar nevresımler yıkanıyor markette 10tl harcadık.

Slmlar,
Öğlen pırasa ve mantı yedik öğleden sonra arkadaşlar geldi borcam ve saklama kabımı getirmiş kek yapmış çay ile yedik. Akşam da annenlere gittik peynirli börek çay kestane takıldık. Yeni Eve geldik. Çok şükür bugün de karnımız doydu. Allah olmayana da versin

ıyı aksamlar kızlar dusumu aldm bıraz çarpıişi yaptm elişi.diziye bakıyorum sımdı
2019 için plan yapım dedım ama pek öngörüde bulunamıyorum bebek ıcın ıhtıyaclar cok pahalı dr masrafları vs o yuzden pek kısıtlamalara uyamıcam gıbı , hayırlısı bakalm nası olacak, 2018 bol harcamalı gecti ozellikle temmuz sonrası bataklık gibi yani Allahım bugunlerimizi aratmasn bebek için de yanlıs anlasılmasn her masrafa razıyım ben onun için cok sukur bugunlere

Iyi akşamlar kızlar,
Sakin bir pazar geçireyim diyip kahvaltıyı toplarken...
Eşimin yaptıgı ıki tel.gorusmesi ile önce kahveye misafir, ardından misafir ile kayinvalidede buldum kendimi ..
Eve dönünce yufka ile patatesli börek ardından kurabiye yaptım yedik .
Mutfak topla, çamaşır topla, toz al, lavabo yıka, halı sil,başım döndü .

Ütüyü yapar mısın dedim ,yaptı neyseki

Harcama yapmadım,

Sağlikli doğsun insallah canim gerisi kolay.

Geçen konuşulmuştu şimdi ig da gördüm Carrefour da bulaşık makinesi deterjanlarında %25 indirim varmışmış. 120 li fairy 71 lira imiş tanesi 59 kuruşa geliyor yani baya hesaplı geldi bana.

aynen canım cok sukur bın sukur, zaten hayırlısıyla her ıhtıyacını karsılayalm bırıkım olmasa da olur annelerimiz bızı ne sıkıntılarla buyutmus cok sukur bebek rızkıyla gelır
Canim yine de birseyler alirken tasarruflu davran.
Ozellikle ilk bebek heyecaniyla aldim da aldim ben. Simdi pismanimyani cok almissim. Herseyden fazlasiyla var.
2. De pek almam galiba

Bezi fialn simdiden almaya baslasan mi canim. Yeni zamlar gelmeden. Ne yapmayi dusünuyorsun
dedıgın gıbı canım tasarruflu olmaya calısırım ama ılkın hevesı oluyo ya ama yıne de ıhtıyac dısı seyleri gereksınıme baglı almayı planlıyorum yakın arkadasım gogus pompası vs almıstı hıc kullanmadı gerek olursa o vericek mesela gıbı gıbı, gıdıp hemen alınabılcek gereklılıgı sart olmayan seyler dusunerek alim diyorum tabi uygulayabılırsem
bez işini de canım ıs yerınden arkadasım ındırımdeydı aldı boy boy stok yaptı sonra aldıgı marka bebege ıyı gelmedı pısık yaptı elinde patladı bezler yani o yuzden bezı dusunmuyorum stoklamayı cınsıyet belli olunca yavas yavas bıseler alırız ınsAllah besık araba ıcınde para bırıktırıp mart nısan gıbı dusunuyorum canım

Canim yine de birseyler alirken tasarruflu davran.
Ozellikle ilk bebek heyecaniyla aldim da aldim ben. Simdi pismanimyani cok almissim. Herseyden fazlasiyla var.
2. De pek almam galiba
Ben de hep giydiği haram yediği helal diyorum çevreden de toplarım giydirebileceğim şeyleri ama yine de çok heves ettiğim şeyler var onları mutlaka alacağım.

bide soyle bı avantajım var gorumcemde hamıle aramzda 2ay var onun kızı olcak ınsAllah küçüldükce kotu olmayanları yollarım dıyo zaten hemen buyuyolar ılk cocugu erkektı guzel kıyafetleri saklamıs erkek olursa da onlardan yollıcakmıs yıpranmamıs oldugu surece ben hıc almam demem nolcak bız de kuzenlerimizin temız kıyafetlerini giyerdk

Ben de hep giydiği haram yediği helal diyorum çevreden de toplarım giydirebileceğim şeyleri ama yine de çok heves ettiğim şeyler var onları mutlaka alacağım.
her sey ates pahası annecıgım heves etti dun alt ustu zıbın bluz pantolon takım oluyo ya ondan aldı ıncecık bıse 65tl bide e bebek yani oyle markalı bı yerde degıl, ben en cok hm ı begenıyorum heralde asındırırım orayı yılbası ındırımınde cınsıyet belli olmuyo ama unısexleri kacırmam ınsAllah zaten ben oyle yk pembe yok mavi takılmıyorum ama tarz olarak farkettıgı için dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…