- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.301
Zara ya da bak orda da indirim oluyor. Ocak 3-5 i gibi.her sey ates pahası annecıgım heves etti dun alt ustu zıbın bluz pantolon takım oluyo ya ondan aldı ıncecık bıse 65tlbide e bebek yani oyle markalı bı yerde degıl, ben en cok hm ı begenıyorum heralde asındırırım orayı yılbası ındırımınde cınsıyet belli olmuyo ama unısexleri kacırmam ınsAllah zaten ben oyle yk pembe yok mavi takılmıyorum ama tarz olarak farkettıgı için dıyorum
yok o tarz buyuk seyleri bız mecbur alıcaz bide onlara ck heveslıyım ya almak ısterım yaniZara ya da bak orda da indirim oluyor. Ocak 3-5 i gibi.
Ben kendi adıma söyleyim biraz cozutabilirim. Ama bizde de çok yakınların puset bebek arabası gibi şeyleri duruyor ve yeni sayılır 2 senelik filan onlara hiç masraf etmeyeceğime sayarak alırım valla :))
iyi yapmışsın hadi inşallah sonuçlar da iyi çıkar..Kizlar en önemli isimi hallettim. Saglik ocagina gittim. Bebek dusündugumu soyledim kan verdim.
Oglani da vermk istedim doktor istemedi. Bir sorun yoktur dedi.
Evet istiyoruz. Insallah hazirliklara baslicaziyi yapmışsın hadi inşallah sonuçlar da iyi çıkar..
eşin ne diyor bebeğe? aynı fikirde misiniz?
Eşim Ocak 15 ten sonra izne geliyormuş 17 günlüğüne
Güzel heyecanlar Allah kokartı sevdıgınden ayırmasın.bende ayni heyecanlar icerisindeyim
Bitiyor artik. Afganistan goreviydi.Güzel heyecanlar Allah kokartı sevdıgınden ayırmasın.Sizin bitiyormu ayrılık yoksa izinmi sizinkiside.
Sınıfı ne eşinin benimki piyade.Komando kursu almış okuldayken Doğuda komandoya düştü oda gezıyor Suriye’ye gitme ihtimali bizimkininde var ordan alıp oraya veriyorlar.Bitiyor artik. Afganistan goreviydi.
Gelince suriyeye gidebilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?