Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zara ya da bak orda da indirim oluyor. Ocak 3-5 i gibi.
Ben kendi adıma söyleyim biraz cozutabilirim. Ama bizde de çok yakınların puset bebek arabası gibi şeyleri duruyor ve yeni sayılır 2 senelik filan onlara hiç masraf etmeyeceğime sayarak alırım valla :))

yok o tarz buyuk seyleri bız mecbur alıcaz bide onlara ck heveslıyım ya almak ısterım yani
zaraya da bakıyorum evet gorumcemin bebişe ıste cınsıyet belli oldugu ıcın yuzde 50den mont elbise falan aldm

Gunaydin kizlaar:)
Dun esime kizdim bugun o yuzden ne is yapasim var ne yemek... Kendime gun icinde yemek icin et sulu ve makarna hasladigim su ile bugday corbasi yapmayi dusunuyorum onun disinda bebegimle ilgilenip youtube da vloglar izlemeyi dusunuyorum tabii ben boyle dusundugumde genelde daha cok is yapiyorum ama bakalim ne olacak

Gece de uyuyamadim pek hala uyumaya calisiyorum olmuyor

Bugun icin marketlik ihtiyacim yok standart gunluk gider esimin otobus parasi 4,5 tl gider eger baska bir seye harcama yapmazsa esim :)

Günaydın mutlu huzurlu sağlık dolu bır hafta geçirelim inş.mehil iznim bitti iş bası yaptım bugün.Her güzel şey gıbı iznimde çabuk bittiDolar düşmüş 2200 tl beklemede hala alamadım birseyler.Bugun yemeğim var akşam eve gidince yemek yer çamasırlarımı katlarım başka işim yok şimdilik.

günaydınlar iyi haftalar olsun...
1781 tl kk var... 200 tl doğalgaz alacağız.. 400 küsür arabanın bakımı tutacak.. yine arabanın trafik sigortası bu aya girecek.. bakalım kaç tl diyecekler.. kira ödemem var.. yine birikime başvuracağım yetişmiyor ama kur da çok düştü.. yapacak bir şey yok.. bol harcamalı bir ay olacak

Merhaba arkadaslar insallah en kisa surede eslerinize kavusursunuz

Dun cok sıkı kahvalti yapip 13 30 da sofradan kalkmistik

Esim asla yemek secmez ama yemek yemez ac yasicakta hadi yiyor Aksam yesin diye cay gozleme menusu ile kandirdim

Bugun bamya yada taze fasulye dusunuyorum azcik et sote pilavda var. Yaninada domates corbasi eklerim

Saatimi bilegime ayarlatmam lazim ama hic disari cikmak istemiyorum

Asiri tembellik yapmak istiyorum

Belki cok sevdigimiz pizzaciya gideriz yemektende kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…