- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.321
JandarmaSınıfı ne eşinin benimki piyade.Komando kursu almış okuldayken Doğuda komandoya düştü oda gezıyor Suriye’ye gitme ihtimali bizimkininde var ordan alıp oraya veriyorlar.
Bdv den yemistirTuce banlı görünüyor.. neden acaba?
Cnm aşlah kolaylık versin ama evde de mama hazırlama yöntemlerini de bir araştır istersen. Acil ihtiyaç dışında(market) harcama yapmamaya çalış. 200tl mi ekmek yoğurt vs için kullanabilirsin.Kızlar size bir sorum var benim kenarda 1 lira 50 kuruş 25 kuruş lardan oluşan 200 lira kadar 3 senede biriktirdiğim çocuğum için ayırdığım param var ve maddi olarak zor durumdayız çok sıkı bir tasarruf ayından geçiyorum Hatta Mümkünse 2019 nisan ayına kadar gerçekten çok sıkı bir şekilde tasarruf yapmam gerekiyor 2019 Nisan'da eşimin kredi borcu bitiyor bunun yanında kredi kartı borcumuz var 2 tane 1 tane ek hesap borcumuz var O yüzden zorlanıyoruz kenara 1 lira bile koysam kar sayıyorum bu dönemde bu biriktirdiğim 200 lirayı bebeğime mama almak için kullansam mı yoksa daha ileriki zamanlar için saklayıp kredi kartından mama almaya devam etsem mi Hani kenarda güvenebileceğim acil durumlar için bir nakit param olsun mu yoksa kredi kartının faizinden kaçabilmek için elindeki parayla mı mama alayım yorumunuz nedir düşündüm ama karar veremedim ben
Canim marketi enn enn aza indirdim zaten indirmek zorundayim evde ne varsa nu yapiyorum hic pazara gitmedik gitmeyecegiz sebze almayacagim soganim var gerisi bakliyat ve buzluktakiler olarak yemek yapiyorumCnm aşlah kolaylık versin ama evde de mama hazırlama yöntemlerini de bir araştır istersen. Acil ihtiyaç dışında(market) harcama yapmamaya çalış. 200tl mi ekmek yoğurt vs için kullanabilirsin.
bebeğin kaç aylıkCanim marketi enn enn aza indirdim zaten indirmek zorundayim evde ne varsa nu yapiyorum hic pazara gitmedik gitmeyecegiz sebze almayacagim soganim var gerisi bakliyat ve buzluktakiler olarak yemek yapiyorum
Gittigi yere kadar boyle gitmek zorundayim
200 tl yi cocuk icin biriktirmistim kendime harcamak istemiyorum
Evde mama dusundum ama annemler kv gil istemediler zararli olmasin cocuga eksik vitamin olmasin dediler biz aliriz dediler ama cok yuk oluyoruz ailelere onlar da borc icindeler
Kendi kendime idare etmenin yolunu bulmaya calisiyorum :)
Benim canim haslanmis patates kavurmasi cekti onu yapmayi dusunuyorum yanina ayran ve salataAksama ne yapsam kizlarrr
Bende yapsam patates salatasi iyi olur . Yaninda sehriye çorbasi.Benim canim haslanmis patates kavurmasi cekti onu yapmayi dusunuyorum yanina ayran ve salata
eksik hiç bitmiyorki salça bitmiş ekmek süt okuldan kağıt tabak istemiştiler 50 li onları alıcam bimden krep tavası aldım dün 22.9 dı galibaKizlar
Kuru uzüm aldim siyah 10 tl tl yarim kilo.
Kestane aldim 6 liralik . Ekmek aldim. Misir aldim . Eti puf . 22 lira harcadim sanirim.
25 lira da bi ihtiyac sahibine verdim bugun
bayılırım... patatesin her türlüsüne gerçi...:)Benim canim haslanmis patates kavurmasi cekti onu yapmayi dusunuyorum yanina ayran ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?