- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.341
Anlıyorum umarım bulursun. Ben ev yapımı mama tariflerini ilerde lazım olur diye tv de denk gelirsem öğrenmeye çalışıyorum. Belki bebekken ilk 6 ay hazır mama alınır ama sonrasında ek gıdaya geçiliyor zaten .Canim marketi enn enn aza indirdim zaten indirmek zorundayim evde ne varsa nu yapiyorum hic pazara gitmedik gitmeyecegiz sebze almayacagim soganim var gerisi bakliyat ve buzluktakiler olarak yemek yapiyorum
Gittigi yere kadar boyle gitmek zorundayim
200 tl yi cocuk icin biriktirmistim kendime harcamak istemiyorum
Evde mama dusundum ama annemler kv gil istemediler zararli olmasin cocuga eksik vitamin olmasin dediler biz aliriz dediler ama cok yuk oluyoruz ailelere onlar da borc icindeler
Kendi kendime idare etmenin yolunu bulmaya calisiyorum :)
Cnm ne güzel Bilgi verdin. Bir bakayım gr aştın ne olmuş?Kizlar emflasyon verisinden sinra piyaslar dusmustu.
Ama şimdi tekrardan uçmüs
Kesinlikle katılıyorum, emzirirken rahatlıyor ve dinleniyor insanKizlar niye mama kullaniyosunuz.
Eger kronik bi rahatsizliginiz yoksa bebegin bi hastaligi yoksa 2 yasina kadar anne sutu verin.
Hem size fayda hem bebege fayda hem bütcenize fayda.
Bebek emzirmek onunla o temasi yasamak, bu hayatta yasadigim en güzel şeylerden biri
Ayy bende bakayim hemenEk ders yatti cekip hemen bakicimizin parasini verdim geriye az bir harclik kaldi
Benimki 7sinden önce yatmıyorAyy bende bakayim hemen
canım ınsAllah oyle bı sorunumuz olmaz ama mesela benım en yakın arkadasım normal dogum ıle doguma gttı mecburen sezeryana alındı cıkınca da elektrıklı pompalar mı denemedıler neler yaptılar hıc sut gelmedi bırıktıre bırıktıre bı cay kasıgı gelıyodu maxımum sonra hıc gelmedi mecburen ılk gunden basladılar sut artırma falanda fayda etmedi yaniKizlar niye mama kullaniyosunuz.
Eger kronik bi rahatsizliginiz yoksa bebegin bi hastaligi yoksa 2 yasina kadar anne sutu verin.
Hem size fayda hem bebege fayda hem bütcenize fayda.
Bebek emzirmek onunla o temasi yasamak, bu hayatta yasadigim en güzel şeylerden biri
yaaa ben de bızımkini merak edıyorum canım ocak maasıyla belli olut ınsAllah1800 lora promosyon yatacak bana.
Hadi kizlar yine iyiyim
Hep olumlu şeyler düşün kendini iyi hazırla. İnternette mesela Tomris in emzirme notları var onları mutlaka bul ve oku.canım ınsAllah oyle bı sorunumuz olmaz ama mesela benım en yakın arkadasım normal dogum ıle doguma gttı mecburen sezeryana alındı cıkınca da elektrıklı pompalar mı denemedıler neler yaptılar hıc sut gelmedi bırıktıre bırıktıre bı cay kasıgı gelıyodu maxımum sonra hıc gelmedi mecburen ılk gunden basladılar sut artırma falanda fayda etmedi yani
ınsAllah canım ınanırmısın ıcım cok ferah boyle ne bılım esımde bn de cok uslu ve uyumlu bebeklermısız sanki bizim bebıste oyle olacakmıs gıbı gelıyo nıyeyse mesela sut sıkıntımda olmazmıs gıbı hayal edıyorum ınsAllah guzel seyler olur kaydedıyorum msjını okuyacagım ınsAllah guzel bılgılerini paylastıgın ıcın tesekkur ederımHep olumlu şeyler düşün kendini iyi hazırla. İnternette mesela Tomris in emzirme notları var onları mutlaka bul ve oku.
kanım düşük diyordun pure gayet güzel canım hgb 12 inin altında değilse normal senin 14Kizlar günaydin kan degerlerim cikmis. Bi arkadasima gonderdim. Normal görunuyor dedi. Hafif enf var.
HGB 14
PLT313
RBc 5.12
Wbc 12.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?