Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anlıyorum umarım bulursun. Ben ev yapımı mama tariflerini ilerde lazım olur diye tv de denk gelirsem öğrenmeye çalışıyorum. Belki bebekken ilk 6 ay hazır mama alınır ama sonrasında ek gıdaya geçiliyor zaten .

Iyi akşamlar kızlar
Ezogelin çorba, yumurtalı ıspanak yaptım, dünden de patatesli börek var.
Annemlerin su faturası 9.50
Ekmek 2
Ispanak, tere, havuç 5tl harcadım.
50tl gönderdim ben de yardım amaclı birine.
Helalinden bol versin rabbim inş hepimize

Kesinlikle katılıyorum, emzirirken rahatlıyor ve dinleniyor insan

canım ınsAllah oyle bı sorunumuz olmaz ama mesela benım en yakın arkadasım normal dogum ıle doguma gttı mecburen sezeryana alındı cıkınca da elektrıklı pompalar mı denemedıler neler yaptılar hıc sut gelmedi bırıktıre bırıktıre bı cay kasıgı gelıyodu maxımum sonra hıc gelmedi mecburen ılk gunden basladılar sut artırma falanda fayda etmedi yani

1800 lora promosyon yatacak bana.
Hadi kizlar yine iyiyim
yaaa ben de bızımkini merak edıyorum canım ocak maasıyla belli olut ınsAllah
esımın patronda 2senedır sene basında harclık verıyodu 3bin bı kere verdı gecen sene de 5bın verdı
bu sene de ınsAllah verır ya zamı az yaptıgı için ılave gıbı bıse olarak bunu verıyodu dur bakalm bu sene nolcak

Hep olumlu şeyler düşün kendini iyi hazırla. İnternette mesela Tomris in emzirme notları var onları mutlaka bul ve oku.

Hep olumlu şeyler düşün kendini iyi hazırla. İnternette mesela Tomris in emzirme notları var onları mutlaka bul ve oku.
ınsAllah canım ınanırmısın ıcım cok ferah boyle ne bılım esımde bn de cok uslu ve uyumlu bebeklermısız sanki bizim bebıste oyle olacakmıs gıbı gelıyo nıyeyse mesela sut sıkıntımda olmazmıs gıbı hayal edıyorum ınsAllah guzel seyler olur kaydedıyorum msjını okuyacagım ınsAllah guzel bılgılerini paylastıgın ıcın tesekkur ederım

Günaydın kızlar
doğalgaz faturam 140 geldi normal geldi bana yaktık çünkü bebek var
Altın alacaktım yükselmiş yine bana dahada yükselir gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz
% 12 gibi görünen zam % 10 lara çekildi kotu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…