- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.361
Yazin cok dusüktu canim 7.kanım düşük diyordun pure gayet güzel canım hgb 12 inin altında değilse normal senin 14
ilaç mi kullandın canım maşallah 2 katına cıkmışYazin cok dusüktu canim 7.
Sadece orofen diye 1 paket hap kullandim.ilaç mi kullandın canım maşallah 2 katına cıkmış
Folik asite basladin mi canimKizlar günaydin kan degerlerim cikmis. Bi arkadasima gonderdim. Normal görunuyor dedi. Hafif enf var.
HGB 14
PLT313
RBc 5.12
Wbc 12.6
Yilbasi itibariyle baslicamFolik asite basladin mi canim
salça hangi salça acaba ? tamek aldım yarım kiloluk 8,90..günaydın arkadaşlar dün salça ve ekmek aldım 8.75 kk dan aldım.
benimde için yanıyor canım çok istiyor ama hic almayız almamak için direniyorum bir icmeye baslarsam devamı gelir diyeAhh yoruldum kizlar.
Bugun cikista kola alacagimnasil kurtulacagim bu illetten.
Aynen ya valla içim yaniyorbenimde için yanıyor canım çok istiyor ama hic almayız almamak için direniyorum bir icmeye baslarsam devamı gelir diye
ah canım içme ya o kadar zararlı kiAynen ya valla içim yaniyor
Ilk gebeligimde frenlemistim kendimi biraz ama yine de arada iciyordum.
Simdi iyice bataktayim
Ben kiymaya gerekli malzelemeleri koyuyorum. Yuvarlayip tost mak. Pisiriyorum.ah canım içme ya o kadar zararlı ki
gerci benım de soyle bi sorunum var bnde hamburger delısıyım 1aydır 1kere yedım yememeye calısıcam bundan snrada yada evde yapıcam ama onun yerını tutmaz
Hazir patates kizartmasini unutttum birdeBen kiymaya gerekli malzelemeleri koyuyorum. Yuvarlayip tost mak. Pisiriyorum.
Ekmege koyup üzerine domates marul ketcap mayonez koyuyorum. Iste hamburger. Yanina da buz gibi kola
bimden aldım domates salçası evde biber salçam vardı onunla karıştırdımsalça hangi salça acaba ? tamek aldım yarım kiloluk 8,90..
İçindeki o yanma hissini giderdiği için mi kola içiyorsun? Maden suyu denedin mi?Aynen ya valla içim yaniyor
Ilk gebeligimde frenlemistim kendimi biraz ama yine de arada iciyordum.
Simdi iyice bataktayim
Ben kiymaya gerekli malzelemeleri koyuyorum. Yuvarlayip tost mak. Pisiriyorum.
Ekmege koyup üzerine domates marul ketcap mayonez koyuyorum. Iste hamburger. Yanina da buz gibi kola
Denedim canim. Yerini tutmuyor.İçindeki o yanma hissini giderdiği için mi kola içiyorsun? Maden suyu denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?