- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.381
Bu h sonu düğün için çeyrek almamız lazımdı geçen hafta hastalık hastane işleri vs fırsat olmadı bu hafta da yükseldi mecbur alacaz keşke geçen haftadan halletseymişizKizlar piyasalar yükseliyor. Ben altinda yavas yavas kârâ gecmeye başlicam galiba
Şekerli olduğu için mi tutmuyor ? Kolada seni çeken şey ne peki?Denedim canim. Yerini tutmuyor.
ah canım ıste aynısını yapıyorum da gel gelelim sanki oranınki farklıHazir patates kizartmasini unutttum birde
Hayır sorun olmazKizlar tereyag stt yakin sayilir. Dilimleyip buzluga atsam sorun olur mu
ben alır almaz boluyorum hepsını streclıyorum ayrı ayrı, ıkea posetıne dolduruyorum canım oyle buzluga atıyorum baya kolaylık oluyo donunca kesmek zor oluyo yoksaKizlar tereyag stt yakin sayilir. Dilimleyip buzluga atsam sorun olur mu
Aldim bileyine kola diyor hay Allahım
hayır 20li yaşlarda da değilsin ki çocuk diyelimmmAldim bileictim hatta
Boşver. Sonra birakirim.hayır 20li yaşlarda da değilsin ki çocuk diyelimmmo zamanlar bende düşkündüm.. 2 lt. içmişliğim vardır..
Hayat herkesin istediği gibi gitmiyor maalesef. Evlenirken ne hayallerle ne duygularla evlenmiştir böyle olacağını bilebilir miydi hiç. Umarım bundan sonra yaşamı kolay olur çocukları ile.Kizlar okuldan bi arkadasstan bahsetmistim size.
Eşi çalismiyordu. Çocuklar ve arkadaşimla alakasi sıfirdi. Şiddet bile girmisti araya.
Kadin ayrildi bosandi. Kurtuldum diye seviniyor.
Bes kuruş nafaka yok . Tazminat yok.
Bi tuhaf oldum yine de uzüldum
folikasite başlayınca yavaştan bırakmaya çalış canımBoşver. Sonra birakirim.
Çok sevseler bile araya işsizlik parasizlik girince diger olaylar çorap söküğü gibi geliyor. Saygi kalmiyor siddet basliyor..Hayat herkesin istediği gibi gitmiyor maalesef. Evlenirken ne hayallerle ne duygularla evlenmiştir böyle olacağını bilebilir miydi hiç. Umarım bundan sonra yaşamı kolay olur çocukları ile.
İlk defa markette dondurulmuş kelle paça duydum afiyet olsunMarkete girdim.
1 kg tereyag . Dondurulmus temizlenmis hazir kelle paça.lokum.kola . 86 lira tuttu.
1 damacana soyledim 13 lira.
99 lira . Gunu kapatamam. Ekmek alacagim . 100u gecti.
Güzelce doğramiş. 500grİlk defa markette dondurulmuş kelle paça duydum afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?