Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hazir patates kizartmasini unutttum birde
ah canım ıste aynısını yapıyorum da gel gelelim sanki oranınki farklı cips ve hamburger benim kılıt noktam kola cıkolata hıc aramam aylarca yemesem sormam yani. sabrımı sonuna kadar kullanıcam bu ıkısı ıcın ınsAllah ılerde de cocuguma yedırmemeye calısıcam. valla cevremdekiler her agladıgında alıyolar için gıdıyo

Markete girdim.
1 kg tereyag . Dondurulmus temizlenmis hazir kelle paça.lokum.kola . 86 lira tuttu.
1 damacana soyledim 13 lira.
99 lira . Gunu kapatamam. Ekmek alacagim . 100u gecti.

Kizlar okuldan bi arkadasstan bahsetmistim size.
Eşi çalismiyordu. Çocuklar ve arkadaşimla alakasi sıfirdi. Şiddet bile girmisti araya.
Kadin ayrildi bosandi. Kurtuldum diye seviniyor.
Bes kuruş nafaka yok . Tazminat yok.
Bi tuhaf oldum yine de uzüldum

Hayat herkesin istediği gibi gitmiyor maalesef. Evlenirken ne hayallerle ne duygularla evlenmiştir böyle olacağını bilebilir miydi hiç. Umarım bundan sonra yaşamı kolay olur çocukları ile.

Hayat herkesin istediği gibi gitmiyor maalesef. Evlenirken ne hayallerle ne duygularla evlenmiştir böyle olacağını bilebilir miydi hiç. Umarım bundan sonra yaşamı kolay olur çocukları ile.
Çok sevseler bile araya işsizlik parasizlik girince diger olaylar çorap söküğü gibi geliyor. Saygi kalmiyor siddet basliyor..
Sonu kötü bitebiliyor.
Kendisi bu düşüncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…