- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.401
Tabiki hafta sonu yapacagim. Kokmak istemiyorum okuldaİlk defa markette dondurulmuş kelle paça duydum afiyet olsun
Iskembe vardi. Kokorec vardi..İlk defa markette dondurulmuş kelle paça duydum afiyet olsun
Markası ne? Ben hayatımda toplamda üç kere içtim.Güzelce doğramiş. 500gr
Şipsak.Markası ne? Ben hayatımda toplamda üç kere içtim.
Kokmaz yaa sanmamm pastirma mi buTabiki hafta sonu yapacagim. Kokmak istemiyorum okulda
Migros’ta varsa ben de bakayım. TeşekkürlerŞipsak.
Doktorlar cokk faydali oldugunu soyluyorlar.
Ben yilda birkac kez yaparim.
Markette gorunce hosuma gitti tadi da guzel
Geçen biz markette iken hazır pişirilmiş ikram ediyorlardı hani tadımlık oluyor ya kokusundan etlerin olduğu reyonu hızlıca terketmek zorunda kaldım. Terde pastırma ile aynı etkiyi gösteriyor malesefKokmaz yaa sanmamm pastirma mi bu
4 aylik cnmbebeğin kaç aylık
Ya ben de icerim senede bir iki defa hic oyle koktugumu bilmem...Geçen biz markette iken hazır pişirilmiş ikram ediyorlardı hani tadımlık oluyor ya kokusundan etlerin olduğu reyonu hızlıca terketmek zorunda kaldım. Terde pastırma ile aynı etkiyi gösteriyor malesef
Ama ek.gida mamayi azalttirmiyor benim okudugum gunde 1 tatli kasigiyla baslaniyor ek gidaya mama devamAnlıyorum umarım bulursun. Ben ev yapımı mama tariflerini ilerde lazım olur diye tv de denk gelirsem öğrenmeye çalışıyorum. Belki bebekken ilk 6 ay hazır mama alınır ama sonrasında ek gıdaya geçiliyor zaten .
Canim şuan 213. UcmuşşşDolar 3.55 Euro 6.11 altın 211 ben hala bakınıyorum alamadım piyasa fırladıYarın düşermı acaba genelde Çarşamba Cuma arası düşüyor
Ben kelle paça içemediğim ve yapamadığım için büyük kemik alıyorum onu kısık ateşte 20 saat kaynatıyorum kemik sularını küçük kağıt bardaklarda buzluğa atıyorum. Çorbalara az az koyuyorumYa ben de icerim senede bir iki defa hic oyle koktugumu bilmem...
Bende balik reyonu icin ayni seyi soyleyebilirim:)
Habire artıyor yine birseyler oluyorCanim şuan 213. Ucmuşşş
Aslinda kokar canim. Sarimsak da koyuluyor ya icine.Ya ben de icerim senede bir iki defa hic oyle koktugumu bilmem...
Bende balik reyonu icin ayni seyi soyleyebilirim:)
Basında sadece akaryakıt zammı olarak yansıtıldı ama diğer vergilerin artışı da vardı çok yüklü vergi artışları olacaktı.Fransa da akaryakıta zam yapıldı diye halk ayaklanmış biz maşallah gel zam git zam kimseden ses çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?