- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.421
Ek gıdaya geçince evde mamanı kendin yap demek istedim. Tarif araştırmanı önermiştimAma ek.gida mamayi azalttirmiyor benim okudugum gunde 1 tatli kasigiyla baslaniyor ek gidaya mama devam
Sutum olsa neden mama vereyimKizlar niye mama kullaniyosunuz.
Eger kronik bi rahatsizliginiz yoksa bebegin bi hastaligi yoksa 2 yasina kadar anne sutu verin.
Hem size fayda hem bebege fayda hem bütcenize fayda.
Bebek emzirmek onunla o temasi yasamak, bu hayatta yasadigim en güzel şeylerden biri
Kizlar niye mama kullaniyosunuz.
Eger kronik bi rahatsizliginiz yoksa bebegin bi hastaligi yoksa 2 yasina kadar anne sutu verin.
Hem size fayda hem bebege fayda hem bütcenize fayda.
Bebek emzirmek onunla o temasi yasamak, bu hayatta yasadigim en güzel şeylerden biri
Ben de oyle hayal ettim ama bebek erken dogdu ememedi emmeyince sut gelmedi surekli sagdim ama gitti sut. Uzerine kv faktoru eklendi 3 gun agladim... Naptimsa yok benim yuregim acimiyor mu sanki yavruma kimya niye vereyim...ınsAllah canım ınanırmısın ıcım cok ferah boyle ne bılım esımde bn de cok uslu ve uyumlu bebeklermısız sanki bizim bebıste oyle olacakmıs gıbı gelıyo nıyeyse mesela sut sıkıntımda olmazmıs gıbı hayal edıyorum ınsAllah guzel seyler olur kaydedıyorum msjını okuyacagım ınsAllah guzel bılgılerini paylastıgın ıcın tesekkur ederım
Bizim d gaz 235 geldi 2,5 yilin max degerine ulastik bebis gelince :)Günaydın kızlar
doğalgaz faturam 140 geldi normal geldi bana yaktık çünkü bebek var
Altın alacaktım yükselmiş yine bana dahada yükselir gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz
% 12 gibi görünen zam % 10 lara çekildi kotu oldu
günaydııınnnGünaydın tam 5 gündür banlıydım sebebini bilmediğim şekilde
gunaydın canım benim özledik seniGünaydın tam 5 gündür banlıydım sebebini bilmediğim şekilde
Hayır sebeb belirtilmiyor ne yazıkki yöneticiye mesaj attım bakalım ne diyecek .günaydııınnn
hoşgeldin
biz de anlamadık ama sebebini demiyolar mı yaa?
Günaydın canım bende sizi çok özledim ayrıca dışarıdan sadece okumaktan da sıkıldım . Kedinin ciğere baktığı gibi baktım resmengunaydın canım benim özledik seni
Kronik rahatsizlik yoksa bebegin bir rahatsizligi yoksa dedim.Sutum olsa neden mama vereyim
Nasıl sebep belirtilmeden oluyor acaba? he puan sistemini duymuştum onu doldurduysan demek ki.. neyse sağlık olsun kafanı dinlemişsindir.. çok özledin mi burayı :))Hayır sebeb belirtilmiyor ne yazıkki yöneticiye mesaj attım bakalım ne diyecek .
Tucecim cokkk vermisler yahu ne yaptin darbe mi yaptin bdv de.Günaydın tam 5 gündür banlıydım sebebini bilmediğim şekilde
Kac günlük canım bebegın? Belkı yardımcı olurum bende cok zorlaya zorlaya emzırdım bebegımı ılk bır ay mama takvıyesı yaptık mecburen cunku sarılık neredeyse beyne pıhtı atmak üzereyken yoğun bakımda kaldı ve vermek zorundaydım. Ama daha sonra kestım , belkı yardımcı olabılırımBen de oyle hayal ettim ama bebek erken dogdu ememedi emmeyince sut gelmedi surekli sagdim ama gitti sut. Uzerine kv faktoru eklendi 3 gun agladim... Naptimsa yok benim yuregim acimiyor mu sanki yavruma kimya niye vereyim...
annem bakarsi bebege ben hep sagardim sutum gelsn die tomrisi de yapmak istedm.emzirme kampi denedm emmedi cocuk mememi gorunce aglama krizine giriyor 1 gun bic mama vermedim hemsire mecbur emecek desi sekeri dustu yavrumun mecbur mamaya devam....
Yok pure ne bdv si tek kelime yazmadım ki . O gece senle komşu hakkında konuşuyorduk ya gerizekalı demiştim onu çekemeyen işi gücü olmayan biri kesin şikayet etmiştir olay o bence . Ayrıca Cumartesi bdv de gerizekalı sevgilim diye bir konu açıldı o kadın ban yedi mi acaba da ben ban yiyorum burada sanki bir üyeye mi hakaret ettim ki hayret birşeyTucecim cokkk vermisler yahu ne yaptin darbe mi yaptin bdv de.
Ayrica aciklama olmasi lazim eger üye soruyorsa.
Direk ban yiyorsun sebeb vs söylenmiyor valla . Ayrıca evet çok özledimNasıl sebep belirtilmeden oluyor acaba? he puan sistemini duymuştum onu doldurduysan demek ki.. neyse sağlık olsun kafanı dinlemişsindir.. çok özledin mi burayı :))
Biz de tavuk burger delisiyiz evde yapiyoruz hamburgerden daha lezzetli geliyor hem de bol malzemos oluyorah canım içme ya o kadar zararlı ki
gerci benım de soyle bi sorunum var bnde hamburger delısıyım 1aydır 1kere yedım yememeye calısıcam bundan snrada yada evde yapıcam ama onun yerını tutmaz
biz de özledik.. gelse de anlatsa dedim niye gitti ki dedim..:)Direk ban yiyorsun sebeb vs söylenmiyor valla . Ayrıca evet çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?