Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende aynen senin gibi yaptim canim. Sezeryan oldugum icin hemen dolu dolu süt gelmiyor. Bebek de adapte olamiyor ilk gunler.
Sarilik riskinden dolayi 40i cikana kadar formul mama takviyesi yaptim hemde emzirdim. 40indan sonra tamamen biraktim. Anne sutune devam

biz de özledik.. gelse de anlatsa dedim niye gitti ki dedim..:)
Nasıl oldu anlamadım şoka girdim valla . Eşime diyorum ki ban yemişim oda ne yaptın acaba diyor hahahah valla çok zordu dışarıdan bakmak . Biri şikayet etmiştir kesin içi fesat dolu

Varya bazi insanlar cok kiskanc. Ozellikle yapiyor olabilirler.

Nasıl oldu anlamadım şoka girdim valla . Eşime diyorum ki ban yemişim oda ne yaptın acaba diyor hahahah valla çok zordu dışarıdan bakmak . Biri şikayet etmiştir kesin içi fesat dolu
tamam da bişiy demiş olman gerekiyor şikayet edilmen için gerekli hallerde şikayet haklı bulunursa ban yiyormuşsun.. yoksa önüne gelen şikayet etsin.. neyse sağlık olsun o vakit.. geldin ya :)

tamam da bişiy demiş olman gerekiyor şikayet edilmen için gerekli hallerde şikayet haklı bulunursa ban yiyormuşsun.. yoksa önüne gelen şikayet etsin.. neyse sağlık olsun o vakit.. geldin ya :)
Geçen gece işte pure ile üst komşu hakkında konuşuyorduk orada gerizekalı yazdım odur başka birşey demedim ki

o ılk günler gerçekten cok zor gecıyor ,bızde genetık sarılık var ılk oğlumda sarılık oldu ama bunun degerı daha yuksektı . 5. gun hastanede ıkı memeden 30 cc sağdım yoğun bakım doktoru cok az bu sut dedı. Humana harıcınde galactago damla kullanmaya başladım. Ve ardışık sağma ıslemı yaptım , bebegım emınce hemen sağdım arkasından gelmesede . Cok zor oluyor ama oluyor. Suanda 1 yasında artık 2 ay mama aldı ben ısteyken , ıse dondugumde sağma makınemı dusurup kırdım . Gercekten can dayanmaz mama cok pahalı, Ama sımdı baktımda arkadasın bebegı emmemıs, o daha zor elbette.
Beslenme kataterı denenebılır mesela , horumdan gelen mama ama çocuk meme emıyor sanıyor cok makul bır yöntem. Ben bunu deneyecekken gezdıre gezdıre emzırmeyı yapabıldım.

Ay oyle ıste.

Mamayı yenı kestım 1 yasına yenı gırdı, sut verıyorum artık buarada

Em deyince emebilme zamanlarina gelsek o surekli emse gelir belki ben yine de gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum biberonin dibini doldurmasa da

Em deyince emebilme zamanlarina gelsek o surekli emse gelir belki ben yine de gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum biberonin dibini doldurmasa da
Ne kadarlık canım bebegın , sağmayı bırakma ınsallah emer. Ne kadarlık dogdu bebegın?
Ilk oğlumda emme refleksı yoktu o emmedı ama onu soylıyım, sagmaylada cok uzun sure besleyemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…