- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.441
Bende aynen senin gibi yaptim canim. Sezeryan oldugum icin hemen dolu dolu süt gelmiyor. Bebek de adapte olamiyor ilk gunler.Kac günlük canım bebegın? Belkı yardımcı olurum bende cok zorlaya zorlaya emzırdım bebegımı ılk bır ay mama takvıyesı yaptık mecburen cunku sarılık neredeyse beyne pıhtı atmak üzereyken yoğun bakımda kaldı ve vermek zorundaydım. Ama daha sonra kestım , belkı yardımcı olabılırım
Nasıl oldu anlamadım şoka girdim valla . Eşime diyorum ki ban yemişim oda ne yaptın acaba diyor hahahah valla çok zordu dışarıdan bakmak . Biri şikayet etmiştir kesin içi fesat dolubiz de özledik.. gelse de anlatsa dedim niye gitti ki dedim..:)
Varya bazi insanlar cok kiskanc. Ozellikle yapiyor olabilirler.Yok pure ne bdv si tek kelime yazmadım ki . O gece senle komşu hakkında konuşuyorduk ya gerizekalı demiştim onu çekemeyen işi gücü olmayan biri kesin şikayet etmiştir olay o bence . Ayrıca Cumartesi bdv de gerizekalı sevgilim diye bir konu açıldı o kadın ban yedi mi acaba da ben ban yiyorum burada sanki bir üyeye mi hakaret ettim ki hayret birşey
İnanmıyorum şuan gördüm ya offf karnım çok acıktıBizim tavukburgerEki Görüntüle 2212258
Bende öyle düşünüyorum bizim topik takip ediliyor zaten . Fesat dolu adaletsizlikte var tabiVarya bazi insanlar cok kiskanc. Ozellikle yapiyor olabilirler.
Damacananin markasi ne acaba biz 7,5 tl ye aliyoruz da merak ettimMarkete girdim.
1 kg tereyag . Dondurulmus temizlenmis hazir kelle paça.lokum.kola . 86 lira tuttu.
1 damacana soyledim 13 lira.
99 lira . Gunu kapatamam. Ekmek alacagim . 100u gecti.
tamam da bişiy demiş olman gerekiyor şikayet edilmen için gerekli hallerde şikayet haklı bulunursa ban yiyormuşsun.. yoksa önüne gelen şikayet etsin.. neyse sağlık olsun o vakit.. geldin ya :)Nasıl oldu anlamadım şoka girdim valla . Eşime diyorum ki ban yemişim oda ne yaptın acaba diyor hahahah valla çok zordu dışarıdan bakmak . Biri şikayet etmiştir kesin içi fesat dolu
Hosgeldin canim :) ne oldu sana kiz mesajlarina da baktim zararli bisey gorememistim :)İnanmıyorum şuan gördüm ya offf karnım çok acıktı
Geçen gece işte pure ile üst komşu hakkında konuşuyorduk orada gerizekalı yazdım odur başka birşey demedim kitamam da bişiy demiş olman gerekiyor şikayet edilmen için gerekli hallerde şikayet haklı bulunursa ban yiyormuşsun.. yoksa önüne gelen şikayet etsin.. neyse sağlık olsun o vakit.. geldin ya :)
Dimi dimi bende inceledim kendimi gerizekalı lafı birilerini rahatsız etti herhalde sordum öğreniriz birazdan. Hoşbulduk bu aradaHosgeldin canim :) ne oldu sana kiz mesajlarina da baktim zararli bisey gorememistim :)
o ılk günler gerçekten cok zor gecıyor ,bızde genetık sarılık var ılk oğlumda sarılık oldu ama bunun degerı daha yuksektı . 5. gun hastanede ıkı memeden 30 cc sağdım yoğun bakım doktoru cok az bu sut dedı. Humana harıcınde galactago damla kullanmaya başladım. Ve ardışık sağma ıslemı yaptım , bebegım emınce hemen sağdım arkasından gelmesede . Cok zor oluyor ama oluyor. Suanda 1 yasında artık 2 ay mama aldı ben ısteyken , ıse dondugumde sağma makınemı dusurup kırdım . Gercekten can dayanmaz mama cok pahalı, Ama sımdı baktımda arkadasın bebegı emmemıs, o daha zor elbette.Bende aynen senin gibi yaptim canim. Sezeryan oldugum icin hemen dolu dolu süt gelmiyor. Bebek de adapte olamiyor ilk gunler.
Sarilik riskinden dolayi 40i cikana kadar formul mama takviyesi yaptim hemde emzirdim. 40indan sonra tamamen biraktim. Anne sutune devam
komşu için bile diyemezmiymişsin yani :)) neyse boşver..Geçen gece işte pure ile üst komşu hakkında konuşuyorduk orada gerizekalı yazdım odur başka birşey demedim ki
Marketlerdeki iskembelerin tadi olmuyor ya. Teyzem onlari kimyasalla yikiyorlar o yuzden olmuyor demistiIskembe vardi. Kokorec vardi..
Gereksiz dolu etraf işte biri şikayet etmiştir . Ki bdv de hafta sonu gerizekalı sevgilim diye bir konu başlığı vardı düşün yanikomşu için bile diyemezmiymişsin yani :)) neyse boşver..
Em deyince emebilme zamanlarina gelsek o surekli emse gelir belki ben yine de gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum biberonin dibini doldurmasa dao ılk günler gerçekten cok zor gecıyor ,bızde genetık sarılık var ılk oğlumda sarılık oldu ama bunun degerı daha yuksektı . 5. gun hastanede ıkı memeden 30 cc sağdım yoğun bakım doktoru cok az bu sut dedı. Humana harıcınde galactago damla kullanmaya başladım. Ve ardışık sağma ıslemı yaptım , bebegım emınce hemen sağdım arkasından gelmesede . Cok zor oluyor ama oluyor. Suanda 1 yasında artık 2 ay mama aldı ben ısteyken , ıse dondugumde sağma makınemı dusurup kırdım . Gercekten can dayanmaz mama cok pahalı, Ama sımdı baktımda arkadasın bebegı emmemıs, o daha zor elbette.
Beslenme kataterı denenebılır mesela , horumdan gelen mama ama çocuk meme emıyor sanıyor cok makul bır yöntem. Ben bunu deneyecekken gezdıre gezdıre emzırmeyı yapabıldım.
Ay oyle ıste.
Mamayı yenı kestım 1 yasına yenı gırdı, sut verıyorum artık buarada
Evet gormustum o da engellendi mi acaba yani burda neler neler konusuluyor bilemedim bi o soz icin engellenmez sankiGereksiz dolu etraf işte biri şikayet etmiştir . Ki bdv de hafta sonu gerizekalı sevgilim diye bir konu başlığı vardı düşün yani
Ne kadarlık canım bebegın , sağmayı bırakma ınsallah emer. Ne kadarlık dogdu bebegın?Em deyince emebilme zamanlarina gelsek o surekli emse gelir belki ben yine de gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum biberonin dibini doldurmasa da
Bilmiyorum ki sordum öğrenince size de yazarım zaten üzüldüm cidden adaletsizlik var çünküEvet gormustum o da engellendi mi acaba yani burda neler neler konusuluyor bilemedim bi o soz icin engellenmez sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?