Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynennben de pek rahat icemiyorum iltihapli romatizmam var icmem lazim aslinda ben de sizin gibi kemik suyu yapiyorum o da sifa :)

Gecenlerde ebelikten emekli bi komsum dediki ilk toruna ben baktim hep kemik sulu yemekler yedirdim simdi boyu uzun saglikli dedi ikinci toruna annesi bakti boyu kisa kaldi dedi kemik suyu boy uzatir ihmal etme zamani gelince dedi

Kronik rahatsizlik yoksa bebegin bir rahatsizligi yoksa dedim.
Bazilari sirf mama vermek icin veriyor. Kilo aldiriyormus. Boyle de bi cahil savunmalari var.
Haklisin maalesef var.. Bizim cocuk iyiki asiri kilo almadi ama ayni donem doganlardan daha az yedi hep bir de kucuk dogdu ondan heralde. Kv sorun cikario cocuk zayif diye mama yaramio mu bu cocuga degistirin bari bilekleri incecik soyle bingil bingil olsa keske diyip duruyor

Bu arada doğalgaz 48 tl geldi ki yanmadı pek zaten . Bundan sonra artar faturalarımız oturma odasında balkonun kapısının kenarları boşluktu ve inanılmaz soğuk geliyordu . Hafta sonu 2 paket silikon aldık eşim tamir etti şimdi daha iyi oldu daha camların kenarlarını silikon yapacağız. 5 lt sıvıyağ aldım tarım kredinin ürünü indirimdeydi 32.5 kuruş . Market alışverişi yaptım tabi ayrıca . Bugün arkadaşımın kızının Doğum günü ve hediyem daha kargoda teslim edemediler bi gelmezse hediyesiz gideceğim eşim nöbetçi bende Doğum günü dönüşü evde temizlik yapacağım ardından ise kek ve poaça yapmam lazım buzlukta hiç kalmadı ve eşim bu ay çok nöbetçi ona beslenme koyuyorum

Ben de gecenlerde farkettim ki aspiratorun borusunun ciktigi dolaba soguk gliyor bizim de orayi kapatmamiz lazim dolabin ici buz gibi

Kızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor

Ben eserse ararım oda Pazar’ları arar genelde o aradı ben aradı takılmıyorum ben fırsat bulursam ararım ben bazen 15gun konuşmadığımız oluyor ama bir sorunumuz yok çok şükür

Biz de pek konusmuyoruz canim. Normal bence

Benimki de aramaz.. Ben de aramiyorum o yuzden bi sicaklik goremiyorum hic. Bir tek hamileligimin basinda 3 kez mi ne aramisti sonra hep esimin araciligiyla ogrendi her seyi bir de bebek dogdugunda isten gelirken aramisti 2 kez sanirim.
Yeni evliyken esim teli evde unutup msrkete gimisti bi nasilsin bile demeden kapatmisti oglum nerde deyip msrkete dedim tamam dedi kapatti

Günaydın hanımlar yüksek döviz kuruyla uyandık yıneAksam ıspanak erişte yaptım bugün için.Bugun yemek telaşım yok bakalım.Ögle yemegı dışında harcamada olmaZ gibi duruyor ama bellide olmaz.Dun 10tl yemek 50tl market harcaması yaptım kk bu ay acayıp uçtu 1000tl lik sağlık harcaması yaptım karttan market benzın fln onları saymıyorum bile

Ben eserse ararım oda Pazar’ları arar genelde o aradı ben aradı takılmıyorum ben fırsat bulursam ararım ben bazen 15gun konuşmadığımız oluyor ama bir sorunumuz yok çok şükür
Bizimde yok aslında ama son izinden dönerken çok canımı sıktı saçma sapan konuşarak . Sürekli bebek mevzusu saçma düşüncelere sahip o yüzden gerilmiştim eşimle de tartışarak döndük izinden o günden sonra iyice gözüme batmaya başladı bu durum

Ben hamile olsam günde 10 kere arar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…