- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.461
Ozdilek varsa orda ben gormusum sankiMigros’ta varsa ben de bakayım. Teşekkürler
Aynennben de pek rahat icemiyorum iltihapli romatizmam var icmem lazim aslinda ben de sizin gibi kemik suyu yapiyorum o da sifa :)Ben kelle paça içemediğim ve yapamadığım için büyük kemik alıyorum onu kısık ateşte 20 saat kaynatıyorum kemik sularını küçük kağıt bardaklarda buzluğa atıyorum. Çorbalara az az koyuyorum
Sagol canim :) arastiririm tabii :)Ek gıdaya geçince evde mamanı kendin yap demek istedim. Tarif araştırmanı önermiştim
Tamam canim yaz mutlaka.Bilmiyorum ki sordum öğrenince size de yazarım zaten üzüldüm cidden adaletsizlik var çünkü
Haklisin maalesef var.. Bizim cocuk iyiki asiri kilo almadi ama ayni donem doganlardan daha az yedi hep bir de kucuk dogdu ondan heralde. Kv sorun cikario cocuk zayif diye mama yaramio mu bu cocuga degistirin bari bilekleri incecik soyle bingil bingil olsa keske diyip duruyorKronik rahatsizlik yoksa bebegin bir rahatsizligi yoksa dedim.
Bazilari sirf mama vermek icin veriyor. Kilo aldiriyormus. Boyle de bi cahil savunmalari var.
36+6 da dogdu 2400 gr suan 4 ay bitiyor yarinNe kadarlık canım bebegın , sağmayı bırakma ınsallah emer. Ne kadarlık dogdu bebegın?
Ilk oğlumda emme refleksı yoktu o emmedı ama onu soylıyım, sagmaylada cok uzun sure besleyemedım
Ben de gecenlerde farkettim ki aspiratorun borusunun ciktigi dolaba soguk gliyor bizim de orayi kapatmamiz lazim dolabin ici buz gibiBu arada doğalgaz 48 tl geldi ki yanmadı pek zaten . Bundan sonra artar faturalarımız oturma odasında balkonun kapısının kenarları boşluktu ve inanılmaz soğuk geliyordu . Hafta sonu 2 paket silikon aldık eşim tamir etti şimdi daha iyi oldu daha camların kenarlarını silikon yapacağız. 5 ot sıvıyağ aldım tarım kredinin ürünü indirimdeydi 32.5 kuruş . Market alışverişi yaptım tabi ayrıca . Bugün arkadaşımın kızının Doğum günü ve hediyem daha kargoda teslim edemediler bi gelmezse hediyesiz gideceğimeşim nöbetçi bende Doğum günü dönüşü evde temizlik yapacağım ardından ise kek ve poaça yapmam lazım buzlukta hiç kalmadı ve eşim bu ay çok nöbetçi ona beslenme koyuyorum
ErikliDamacananin markasi ne acaba biz 7,5 tl ye aliyoruz da merak ettim
Him bizim Turkmensu fark cokmusErikli
Ben eserse ararım oda Pazar’ları arar genelde o aradı ben aradı takılmıyorum ben fırsat bulursam ararım ben bazen 15gun konuşmadığımız oluyor ama bir sorunumuz yok çok şükürKızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor
Biz de pek konusmuyoruz canim. Normal benceKızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor
Benimki de aramaz.. Ben de aramiyorum o yuzden bi sicaklik goremiyorum hic. Bir tek hamileligimin basinda 3 kez mi ne aramisti sonra hep esimin araciligiyla ogrendi her seyi bir de bebek dogdugunda isten gelirken aramisti 2 kez sanirim.Kızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor
Bizimde yok aslında ama son izinden dönerken çok canımı sıktı saçma sapan konuşarak . Sürekli bebek mevzusu saçma düşüncelere sahip o yüzden gerilmiştim eşimle de tartışarak döndük izinden o günden sonra iyice gözüme batmaya başladı bu durumBen eserse ararım oda Pazar’ları arar genelde o aradı ben aradı takılmıyorum ben fırsat bulursam ararım ben bazen 15gun konuşmadığımız oluyor ama bir sorunumuz yok çok şükür
Ben hamile olsam günde 10 kere arar kesinBenimki de aramaz.. Ben de aramiyorum o yuzden bi sicaklik goremiyorum hic. Bir tek hamileligimin basinda 3 kez mi ne aramisti sonra hep esimin araciligiyla ogrendi her seyi bir de bebek dogdugunda isten gelirken aramisti 2 kez sanirim.
Yeni evliyken esim teli evde unutup msrkete gimisti bi nasilsin bile demeden kapatmisti oglum nerde deyip msrkete dedim tamam dedi kapatti
Sizin de ilginç aslında eşin görevde insan arar gelinini sorar yani .Biz de pek konusmuyoruz canim. Normal bence
Yok konusuyoruz haftada arar ben ararim yada. Ama her gun konusmak yok. Sen bi ara hergun konusuyordun sanki.Sizin de ilginç aslında eşin görevde insan arar gelinini sorar yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?