- 11 Mart 2013
- 33.718
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.481
İşte o beni asla aramıyor haftada bir arasa şaşırırım valla . En son beni Eylül’de izne giderken yola çıktınız mı diye aramıştı oda oğlu araba kullanıyorsa diye beni aradı . Sebeb ne olabilir bilmiyorum. Ben arıyordum artık bende aramıyorumYok konusuyoruz haftada arar ben ararim yada. Ama her gun konusmak yok. Sen bi ara hergun konusuyordun sanki.
Kvalidmle aram iyidir cok şükür.
yavaştan tadımlara başla patates havuç haşla çatalla iyice ez haşladığın suyla sulandır yogurt meyve püreleri derken idare eder seni mama verme vermek zorundaysanda azaltarak ver bence irmik al onu pişir arada dönüşümlü deneyebilirsin4 aylik cnm
Haslayip sulandirdigim seyleri ne kadsr vereyim.mesela bir ogun idare eder miyavaştan tadımlara başla patates havuç haşla çatalla iyice ez haşladığın suyla sulandır yogurt meyve püreleri derken idare eder seni mama verme vermek zorundaysanda azaltarak ver bence irmik al onu pişir arada dönüşümlü deneyebilirsin
cogu arkadasım oyle canım yani gerekmedikce konusmuyolarmıs sizde durum nası dersen benım kv m zaten konusmayı vs cok sever bi gun aramassa obur gun mutlaka arar dusun aramızda bi durak var sadece o aramazsa ben ararım nasılsın vs dıye. gönlünü alırım mutlu olurKızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor
küçük bir kase yap sen her öğün 2-3 çay kaşığı ver gerisi çöpe gitcek ona göre ayarla ben ilk başlarda çok döktümHaslayip sulandirdigim seyleri ne kadsr vereyim.mesela bir ogun idare eder mi
İrmik nasl yapicam ne kadar yemeli :)
biz her telden calıyoruzKizlar kv ile ne konusulir ki konusacak laf da yokhal hatir soruyoruz hava sicak mi soguk mu derken ...
Aynen bende şuan o durumdayım iştecogu arkadasım oyle canım yani gerekmedikce konusmuyolarmıs sizde durum nası dersen benım kv m zaten konusmayı vs cok sever bi gun aramassa obur gun mutlaka arar dusun aramızda bi durak var sadece o aramazsa ben ararım nasılsın vs dıye. gönlünü alırım mutlu olur
ama tabi senin gıbı benı aramasa acıkcası ben de sogurdum aramak ıstemzdm esımın hatrına nadır arardm heralde yani
Aynen napıyorsun hava nasıl oğlan nasıl bir ihtiyacın varmı der oglunu sorar haber alıyormusun falan bıraz kendını anlatır ne iş yaptığını fln kapatırız.Kendı annen gibi olmuyor kı annemle günde 3kez konuşuyorum konuşacakta çok şey bulurumKizlar kv ile ne konusulir ki konusacak laf da yokhal hatir soruyoruz hava sicak mi soguk mu derken ...
Sen onu geç eşimle kv nin rutin konuşmasını aktarıyorum sana şimdiKizlar kv ile ne konusulir ki konusacak laf da yokhal hatir soruyoruz hava sicak mi soguk mu derken ...
Sen zaten sevmiyosun aramasin isteAynen bende şuan o durumdayım işte
Valla ben sevsem de sevmesem de ayda 1 kere de olsa araması lazım ayıp ya asla aramıyor asla diyorum bakSen zaten sevmiyosun aramasin iste
Ben de görüşmüyorum ger şeye bir fikir verir bilmişlik yapardı. Her şeye karışır ama hiç karışmadığını düşünürdü.ben kv görümce kp hepsiyle küstüm o yüzden rahatım eskiden herşeye arardı işine geleni yaptıramayınca oğluna yaptırırdı beni delirtirdi çok bilmişlik yapmasından nefret ederdim çok şükür bitti
Sen ara. O buyük sonucta. Sana düser aramak araniz kotu olsa bile.Valla ben sevsem de sevmesem de ayda 1 kere de olsa araması lazım ayıp ya asla aramıyor asla diyorum bak
Arasa laf sokuyır bebek soruyor diyorsun senı sınır edecegıne aramaması daha guzl bence.Valla ben sevsem de sevmesem de ayda 1 kere de olsa araması lazım ayıp ya asla aramıyor asla diyorum bak
araması lazım derken..Valla ben sevsem de sevmesem de ayda 1 kere de olsa araması lazım ayıp ya asla aramıyor asla diyorum bak
Zaten şimdiye kadar hep ben aradım bir kere de arayıpta nasılsın demedi ya bende buna sinir oluyorum.Sen ara. O buyük sonucta. Sana düser aramak araniz kotu olsa bile.
Hahaha ben 2 güne bir arıyordum zaten son 3 aydır aramıyorum. O ise beni bir kere arayıp normal zamanda nasılsın demedi problem buaraması lazım derken..sen onu arayacaksın canım.. sonra o seni arar bakar sen arıyorsun o da arar..
hee desene ben de ondan bekliyorsun sandım :)) aa o zaman haklısın işte.. en azından 2 güne bir olmasa da oğluyla konuşurken ver bide tuce nin sesini duyum desin yanii..Hahaha ben 2 güne bir arıyordum zaten son 3 aydır aramıyorum. O ise beni bir kere arayıp normal zamanda nasılsın demedi problem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?