Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok konusuyoruz haftada arar ben ararim yada. Ama her gun konusmak yok. Sen bi ara hergun konusuyordun sanki.
Kvalidmle aram iyidir cok şükür.
İşte o beni asla aramıyor haftada bir arasa şaşırırım valla . En son beni Eylül’de izne giderken yola çıktınız mı diye aramıştı oda oğlu araba kullanıyorsa diye beni aradı . Sebeb ne olabilir bilmiyorum. Ben arıyordum artık bende aramıyorum

Haslayip sulandirdigim seyleri ne kadsr vereyim.mesela bir ogun idare eder mi
İrmik nasl yapicam ne kadar yemeli :)

cogu arkadasım oyle canım yani gerekmedikce konusmuyolarmıs sizde durum nası dersen benım kv m zaten konusmayı vs cok sever bi gun aramassa obur gun mutlaka arar dusun aramızda bi durak var sadece o aramazsa ben ararım nasılsın vs dıye. gönlünü alırım mutlu olur
ama tabi senin gıbı benı aramasa acıkcası ben de sogurdum aramak ıstemzdm esımın hatrına nadır arardm heralde yani

Haslayip sulandirdigim seyleri ne kadsr vereyim.mesela bir ogun idare eder mi
İrmik nasl yapicam ne kadar yemeli :)
küçük bir kase yap sen her öğün 2-3 çay kaşığı ver gerisi çöpe gitcek ona göre ayarla ben ilk başlarda çok döktüm
irmiği bimden almıştım galiba 1 tatlı kaşığı irmiğe yarım çay bardağı su ekleyip pişirdim içine zeytinyağı koy 1 çay kaşığı kabız yapar ek gıdalar ilk başlarda tadına kendin bak tatsızsa elma rendeleyip birazcık ekleyebilirsin

ben kv görümce kp hepsiyle küstüm o yüzden rahatım eskiden herşeye arardı işine geleni yaptıramayınca oğluna yaptırırdı beni delirtirdi çok bilmişlik yapmasından nefret ederdim çok şükür bitti

Kizlar kv ile ne konusulir ki konusacak laf da yok hal hatir soruyoruz hava sicak mi soguk mu derken ...
biz her telden calıyoruz yanyanayken daha cok,ben telefonla knusmayı pek sevmem zaten.
kv sabah baslar duzenli rutını var en yakın 5kişiyi arar hal hatır sorar, anne santral gorevın bıttımı dıyorum

Aynen bende şuan o durumdayım işte

Kizlar kv ile ne konusulir ki konusacak laf da yok hal hatir soruyoruz hava sicak mi soguk mu derken ...
Aynen napıyorsun hava nasıl oğlan nasıl bir ihtiyacın varmı der oglunu sorar haber alıyormusun falan bıraz kendını anlatır ne iş yaptığını fln kapatırız.Kendı annen gibi olmuyor kı annemle günde 3kez konuşuyorum konuşacakta çok şey bulurum

Sen onu geç eşimle kv nin rutin konuşmasını aktarıyorum sana şimdi
Eş: anne merhaba nasılsın
Kv: iyiyim oğlum sen nasılsın siz nasılsınız
Eş : bizde iyiyiz anne işe gidip geliyorum yemek yedik Tuğçe kahve yapıyor
Kv: iyi oğlum afiyet olsun eeee daha ne var ne Yok
Eş : iyi anne ne olsun varmı bi istediğin
Kv: yok oğlum hadi iyi geceler
Bak aynen böyle oluyor her akşam ezberledim

Ben de görüşmüyorum ger şeye bir fikir verir bilmişlik yapardı. Her şeye karışır ama hiç karışmadığını düşünürdü.

araması lazım derken.. sen onu arayacaksın canım.. sonra o seni arar bakar sen arıyorsun o da arar..
Hahaha ben 2 güne bir arıyordum zaten son 3 aydır aramıyorum. O ise beni bir kere arayıp normal zamanda nasılsın demedi problem bu

Hahaha ben 2 güne bir arıyordum zaten son 3 aydır aramıyorum. O ise beni bir kere arayıp normal zamanda nasılsın demedi problem bu
hee desene ben de ondan bekliyorsun sandım :)) aa o zaman haklısın işte.. en azından 2 güne bir olmasa da oğluyla konuşurken ver bide tuce nin sesini duyum desin yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…