- 11 Mart 2013
- 33.718
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.501
Ne 2 günü ayda 1 arasa aaaa derim arıyorhee desene ben de ondan bekliyorsun sandım :)) aa o zaman haklısın işte.. en azından 2 güne bir olmasa da oğluyla konuşurken ver bide tuce nin sesini duyum desin yanii..
aynı benimki sonrada ben ne dedim yapmasaydınız ben fikrimi söyledim der çıkardı işin içinden birgün hiç unutmuyorum mutfaktaki çöp kovasını eşim boşalttı poşet delikmiş kovanın içine su akmış eşimde onu lavobonun içinde yıkadı aaa öyle mi olur oraya meyve sebze koyuyoruz çöp kovası orda mı yıkanır falan diyor bende eşimin yanındayım kızıma bişeyler hazırlıyorum hiç sesimi çıkarmadım eşimde banyonun çöp kovasını yıkamıyorum yine sebze meyve yemek artıklarının olduğu kova o dedi siz banyonuzun çöplerinide mi mutfaga atıyorsunuz yoksa anne dedi aaa olmaz kızını çağırdı ben böylemi yapıyorum dedi oda imalı şekilde anne seni dinlemiyorlar bırak naparlarsa yapsınlar dedi eşimde sizinde ne kadar temiz olduğunuzu biliyoruz hadi siz işinize bakın dedi gülerek ohhh dedim aferim eşime aslında oğluna söylüyor gibi ama lafları hep banaydıBen de görüşmüyorum ger şeye bir fikir verir bilmişlik yapardı. Her şeye karışır ama hiç karışmadığını düşünürdü.
Hahaha eşin lafları çakmış vallaaynı benimki sonrada ben ne dedim yapmasaydınız ben fikrimi söyledim der çıkardı işin içinden birgün hiç unutmuyorum mutfaktaki çöp kovasını eşim boşalttı poşet delikmiş kovanın içine su akmış eşimde onu lavobonun içinde yıkadı aaa öyle mi olur oraya meyve sebze koyuyoruz çöp kovası orda mı yıkanır falan diyor bende eşimin yanındayım kızıma bişeyler hazırlıyorum hiç sesimi çıkarmadım eşimde banyonun çöp kovasını yıkamıyorum yine sebze meyve yemek artıklarının olduğu kova o dedi siz banyonuzun çöplerinide mi mutfaga atıyorsunuz yoksa anne dedi aaa olmaz kızını çağırdı ben böylemi yapıyorum dedi oda imalı şekilde anne seni dinlemiyorlar bırak naparlarsa yapsınlar dedi eşimde sizinde ne kadar temiz olduğunuzu biliyoruz hadi siz işinize bakın dedi gülerek ohhh dedim aferim eşime aslında oğluna söylüyor gibi ama lafları hep banaydı
çok şükür kurtuldum kızı bekar evlensinde anası gibi bir kaynanası olsunda görsün gününüHahaha eşin lafları çakmış valla
onların şansı da iyi olurçok şükür kurtuldum kızı bekar evlensinde anası gibi bir kaynanası olsunda görsün gününü
haklısın iş güç bilmez bi makarna yapar anası öve öve anlatır yaşı 26 ömründe 1 defa temizlik yapmış oda geçen yaz ilahi adalet bulur er geç yerini diye kendimi teselli ediyorum :)onların şansı da iyi olur
Onlar şanslı olurlar ne yazıkkiçok şükür kurtuldum kızı bekar evlensinde anası gibi bir kaynanası olsunda görsün gününü
Ay Ocak ayında biz ev için sigorta mı birşey yaptırıyoruz o yüzden kredi yatarken daha fazla para ödüyoruz . Bende eşime dedim ki mtv yi şubatta öderiz 1 tl filan faiz önemli değil sıkışmayalım dedimpure hazel mtv var bide ocakta ya ay biri bitiyo biri baslıyo hatta biri bitmeden dıgeri baslıyo gecen yıl 727 yatırmısız 900 oluyo bu sene vakıf yada axess 3taksıt yapıyodu yıne oyle yaparz heralde
gecikince bölmüyorlar onu biliyorum ama 1 aydan bişey olmaz belki...olmadı bende öyle yaparım 1 ay fark etmiyorsa ..Ay Ocak ayında biz ev için sigorta mı birşey yaptırıyoruz o yüzden kredi yatarken daha fazla para ödüyoruz . Bende eşime dedim ki mtv yi şubatta öderiz 1 tl filan faiz önemli değil sıkışmayalım dedim
Biz direk ödüyoruz zaten kredi kartımız Yok . Daha önce de öyle yaptım rahat ol 1 tl filan fark ediyor 350 tl ödeyeceğiz bizgecikince bölmüyorlar onu biliyorum ama 1 aydan bişey olmaz belki...olmadı bende öyle yaparım 1 ay fark etmiyorsa ..
benim daha az aslında bölmese de olur da trafik sig. belimizi bükecek şubatta da kasko var yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü.. şu trafik sig. tamamlayıcı sigortaları duydum ne kadar faydalılar acaba.. olmadı sigortacım arayınca soralım..Biz direk ödüyoruz zaten kredi kartımız Yok . Daha önce de öyle yaptım rahat ol 1 tl filan fark ediyor 350 tl ödeyeceğiz biz
Kasko çok önemli İnan hayat kurtarıcı olabilir maddi anlamda o yüzden ihmal etme kesin yaptırbenim daha az aslında bölmese de olur da trafik sig. belimizi bükecek şubatta da kasko var yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü.. şu trafik sig. tamamlayıcı sigortaları duydum ne kadar faydalılar acaba.. olmadı sigortacım arayınca soralım..
ekstre tarıhınız ne zman canım ben mesela ocak sonunda yatırıyorum subatta odenmiş oluyooAy Ocak ayında biz ev için sigorta mı birşey yaptırıyoruz o yüzden kredi yatarken daha fazla para ödüyoruz . Bende eşime dedim ki mtv yi şubatta öderiz 1 tl filan faiz önemli değil sıkışmayalım dedim
Hahaha hadi bakalım darısı size . Bizim eksi hesabımız var bi onu kapatmaya çalışıyorum her ay 500 tl hesapta bırakıyorum of bi bitseekstre tarıhınız ne zman canım ben mesela ocak sonunda yatırıyorum subatta odenmiş oluyoo
yazıcaktımki sızde kart olmadıgını hatırladm en guzeli canım yaa ayy darısı basıma
bizimde esım ve benim 10bin kusur toplam kart borc sımdılık,Hahaha hadi bakalım darısı size . Bizim eksi hesabımız var bi onu kapatmaya çalışıyorum her ay 500 tl hesapta bırakıyorum of bi bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?