- 11 Mart 2013
- 33.718
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.521
Depresyona girdin yemin ederim ya bizim 6 bin eksideyiz birde evin kredisi 29 bin tl kaldı seneye bu zaman bitiyor kredibizimde esım ve benim 10bin kusur toplam kart borc sımdılık,
esımın yaptıgı ufak bi iş vardı onda fatura kesen adam vergi kacırıyomus tabi bizimkilerin haberi yok,ıs kucuk oldugu için meblada kucuktu 21bini 3arkadas bolustuler hıc yoktan yere bide onu oduyoruz taksıtle 7bin toplam yarısını odedık sanırım (bu arada 3kısıden 1i odemıyo onunkinide bız oduyoruz esımın ustune evrak cunku haram zıkkım olsn)
elden 2bin kadar var annemin gün parasını almıstm ocakta onu verıcez ınsAllah
araba kredisi 15ay kaldı
ayy ne cok borcumuz varmısAllahım beterınden korusun
yaa yaptırıyorum tabi de ikisi birlikte çok oluyor.. trafik karşı tarafı kasko bizi karşılıyor biliyorum da... ama birleştirilse makul fiyata çekilse süper olur.. inşallah fazla çıkmazz..Kasko çok önemli İnan hayat kurtarıcı olabilir maddi anlamda o yüzden ihmal etme kesin yaptır
İnş yaaayaa yaptırıyorum tabi de ikisi birlikte çok oluyor.. trafik karşı tarafı kasko bizi karşılıyor biliyorum da... ama birleştirilse makul fiyata çekilse süper olur.. inşallah fazla çıkmazz..
Her insan bir degil kv kp nerdeyse her gun ararlar konusuruz ama kendi annem babam aramazlar pek kafaya takma bence insan yapisina gore degisiyorKızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor
Bende 11tl ye pide yedim 8tl ye sahlep içtimbugün 27 tl öğle yemeğine ödedim yarın evden peynir ekmek mi getirsem öğlene de
ay alemsin canım cok yaslılar yemezler ne demekSlmlar, misafir geliyor hemen kakaolu kurabiye tarifi baktım netten pişiyorlar fırında. Yanına da çay ikram ederim. Çok yaşlılar belki kurabiye bile yemezler. Akşam hamsi salata var menüde
mantı çorbası nasıl oluyor tarifin var mı ben hiç yapmadımPatatesleri düdüklüye attim salata icin ama acliga dayanamadim. Manti corbami yaptim . Yedik doyduk şükür.
Sadece 2 lira harcadim bugun
Oglise aldigim balik yagi geldi bugun. Yilbasindan sonra veririm daha da vermem bu yil
afiyet olsun bende bugün hamsi alcam temizlerim yarına yeriz inşallahSlmlar, misafir geliyor hemen kakaolu kurabiye tarifi baktım netten pişiyorlar fırında. Yanına da çay ikram ederim. Çok yaşlılar belki kurabiye bile yemezler. Akşam hamsi salata var menüde
Suyu kaynattim icine mantilari attim. Ikisinin oranini iyi ayarla.mantı çorbası nasıl oluyor tarifin var mı ben hiç yapmadım
çorba köfte tatlı ama işte tatlı olunca iş çığrından çıktıBende 11tl ye pide yedim 8tl ye sahlep içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?