Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Depresyona girdin yemin ederim ya bizim 6 bin eksideyiz birde evin kredisi 29 bin tl kaldı seneye bu zaman bitiyor kredi

Doğum günleri için lcw nin internet sitesinden alışveriş yaptım az önce geldi Kargo . Ama çok sinirlendim ya ne bi hediye paketi koymuşlar ne bi lcw poşeti rezillik başka birşey değil

Kasko çok önemli İnan hayat kurtarıcı olabilir maddi anlamda o yüzden ihmal etme kesin yaptır
yaa yaptırıyorum tabi de ikisi birlikte çok oluyor.. trafik karşı tarafı kasko bizi karşılıyor biliyorum da... ama birleştirilse makul fiyata çekilse süper olur.. inşallah fazla çıkmazz..

Hedeflerimiz arasinda kredileri de bitirmek var nasilsa.
Ev kredisi .kredi kartlari borcu. Araba kredisi.. ayrica birikim de yapabiliyoruz.
Iyi gidiyoruz aslinda

Kendi adıma cok mutluyum ki kenarda param var. Birikimimle birseyler yapabiliyorum.
Eski gunubirlik yasantim cok uzagim cok sukur bilincliyim.
Kenara hic para koymasam dahi biriktirme ve tassarruf bilincimin olusmasi buyuk kazanc benim icin

Her insan bir degil kv kp nerdeyse her gun ararlar konusuruz ama kendi annem babam aramazlar pek kafaya takma bence insan yapisina gore degisiyor

bende en azından bu ayki maaşımızdan 500 lira artırıp yarım altın alırım diyordum eşimin son dakika golünü yemeden önce adama diyorumki gereksiz bişey almayalım markete gittiğinde özellikle dikkat et diye çocuklar balon istedi yok şunu istedi yok bunu istedi diye alıyor herşeyi ocakta trafik sigortası kasko mtv hepsi var evin vergisini 2 taksit yaptırmış hayatım taksit ödemekle geçiyor resmen

Patatesleri düdüklüye attim salata icin ama acliga dayanamadim. Manti corbami yaptim . Yedik doyduk şükür.
Sadece 2 lira harcadim bugun
Oglise aldigim balik yagi geldi bugun. Yilbasindan sonra veririm daha da vermem bu yil
mantı çorbası nasıl oluyor tarifin var mı ben hiç yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…