- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.541
pratikmiş soğan rendesi dışında domates sosum var kavanozda bende denicem sağol :)Suyu kaynattim icine mantilari attim. Ikisinin oranini iyi ayarla.
Ayri bi tavada 1 sogan iki domates rendesini pisirdim. Salca ve baharatlari ekledim. 1 limon suyu ekledi ve bunlari hepsini haslanan mantiya doktum
Evet pure oldum bitti bile geçen hafta Perşembe oldum Pazartesi bitti sen oldun mu
Niye öyle telefonlar yüksek yaIyi akşamlar kızlar,
2tl ye ekmek aldım sadece,
Eşim sürpriz şekilde nöbete kaldı, Kızımın canı tost istemiş, yapıp yemiş, ben de patates salatası ve turşu yedim,
Keyif yapacam biraz,
Çok koşturmalı geçti bugün,
Doğalgaz faturası 28tl
Elektrik 160tl gelmiş,
2019 için hedef?
Kızlari okutmaya devam etmek ayda 1gr ya da 1 çeyrek atabilsem güzel olur,
4 kişiyiz aylık 1000tl telefon parası ödüyoruz kızlar,
Yani yıllık 3 maaşımı telefona harcıyor olacağım, ciddi boyut
Yok dahaEvet pure oldum bitti bile geçen hafta Perşembe oldum Pazartesi bitti sen oldun mu
Niye ki aaaaaYok daha
Bilemedim ki. Strestendir umarim. Esim gelsin genel komtrole gidecegiz .Niye ki aaaaa
En ucuzu 4000tlNiye öyle telefonlar yüksek ya
Size de afiyet olsun biz çağdaş marketten alıyoruz 5 tl temizlenme parasıveriyorz. Kılçığı bile olmuyor. Ben iki hamsiyi birbirine yapıştırıp mısır unu ile kaplıyorum ve fırına diziyorum. Sonra üzerine tuz ve yağ serpiyorum fırında 20dk pişiriyorum ev de kokmuyor .afiyet olsun bende bugün hamsi alcam temizlerim yarına yeriz inşallah
Yemediler ikişer tane koydum birer tane yediler. Bir tanesinde bağırsak felci başlangıcı var birçok şey yasak diyeti var kendine göre Doktoru vermiş. Diğeri de daha yaşlı.ay alemsin canım cok yaslılar yemezler ne demekeline saglık
Pure adetini duzene katmak icin ada cayini oneririm benim bir ayda duzeldi 30 dan 28 e dustu tekrar tabi yaz tatilinede girmistik o ay hamile kaldim hemen sitres varsa bebek isi zorlasiyor.belki esin gelince duzelir ama ada cayida iyi geliyor adetinin baslangicindan yumurtlama donemine kadar gunde bir bardakBilemedim ki. Strestendir umarim. Esim gelsin genel komtrole gidecegiz .
Şuan anladım tamamEn ucuzu 4000tl
3 yıl sonra bozuluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?