- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.561
Benim de gitmem lazim 100 lira verecegimHaftaha bebek mevludune gidecegiz bir ceyrek almamiz lazim pufff
Bir dahaki ay bir ceyrek sonra bir ceyrek daha
Hepsi ogluma ceyrek getirmisti bizde mecbur gr bile kurtarmiyorBenim de gitmem lazim 100 lira verecegim
Bu yil zeytinyagina 700 küsür verdim.Salcayi kv yapiyor tarhana bulgur nohut domates soslari hosaflar receller..
zeytin yag ve zeytin annemgilden ama o halde mutfaga cok harciyoruz nedense
Kaç tl en kaldı bakıyım? Biz yeni aldık maaşıHaydi kizlar maaşa son 9 gün
Tam tamina 111 liraKaç tl en kaldı bakıyım? Biz yeni aldık maaşı
Evde etin kahvaltılığın var zaten. Başarırsın artar bile tutumlusun maşallahTam tamina 111 lira
Yeter sanirim
Evde hersey var cok şukur. Yarin da sebze meyve mi alirim.Evde etin kahvaltılığın var zaten. Başarırsın artar bile tutumlusun maşallah
Yeter diye dusunuyorumBizimde tamı tamına 116 tl kaldı
Ben de küçükken iştahsız bir çocuktum öyle her şeyi yiyip içmezdim ama o kemikli etlerin ilikleri kıkırdaklı yerlerini çok severdim zevk işte :)) şimdi boyum da standartlara göre nispeten daha uzun benim de boyumu kemik sularına bağlarız.Aynennben de pek rahat icemiyorum iltihapli romatizmam var icmem lazim aslinda ben de sizin gibi kemik suyu yapiyorum o da sifa :)
Gecenlerde ebelikten emekli bi komsum dediki ilk toruna ben baktim hep kemik sulu yemekler yedirdim simdi boyu uzun saglikli dedi ikinci toruna annesi bakti boyu kisa kaldi dedi kemik suyu boy uzatir ihmal etme zamani gelince dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?