Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecen haftalarda karnabahar almistim .pisirmemistim .baktim ustleri küflenmis bende attim çöpe.
Liste cikardim az az alacagim yetecek kadar.
Yarin balik salata yaparim.
Cuma da domatesli makarna yapayim diyorum oglan özledi.

Selam kızlar Doğum günü dönüşü evi sildim süpürdüm toz aldım halı sildim WC temizledim. Sonra mutfağa girdim pırasam vardı onu yedim. Mozaik pasta , kek , poaça yaptım. Depoyu kontrol ettim ev salçam bidonda az kalmıştı bende yarım kiloluk kavanozlara doldurdum 3 kavanoz çıktı ona canım sıkıldı biraz . Kv yi arayıp söyleyeyim varsa kargoya versin. Ondan tek aldığım şey salça . Önümüzdeki tatil gidince salça kaynayacağım kendime ondan istemem böylelikle . 15 kavanoz da domates konservem kalmış kızlar yetişir inş oda seneye 30 kg dan yapacağım. Fırındakiler çıksın duşa gideceğim sonra yatağa yatarım bu arada o malum kullandığım cümleden ötürü ban yemişim

Ayrıca bugün 0 harcama darısı diğer günlere güç bende hahaha

Benim de salcam azalmis. Gecen yildan kullaniyodum zaten. Kv ye bahsettim. Biraz o gonderir koli gonderecek 15 gune kadar.
Salca cokkk onemli benim icin

Dün indirimden tereyag aldim 1kg 34.5tlye. Sevdigim güvendigim bir tat.
Onu dilimleyip buzluga atacagim. Bal gelince kahvaltida beraber tüketiriz.
Yemekler icin kullandigimi pazardan 25 liraya almistim. Pek kullanmiyorum. Cogunluk zeytinyagi

Bizim evde de ev salçası , tereyağı, orijinal zeytinyağı çok önemli bunlar olmazsa hayat durur resmen

Salcayi kv yapiyor tarhana bulgur nohut domates soslari hosaflar receller..
zeytin yag ve zeytin annemgilden ama o halde mutfaga cok harciyoruz nedense
Bu yil zeytinyagina 700 küsür verdim.
Nohutu tanidiktan alyorum. Gecenlerdev2.5 kg aldim 20tlye.
Salamura zeytin salca ve birkac sey daha gelir kvden.
Aynen oyle mutfaga giden paranin haddi hesabi olmuyor.

Ben de küçükken iştahsız bir çocuktum öyle her şeyi yiyip içmezdim ama o kemikli etlerin ilikleri kıkırdaklı yerlerini çok severdim zevk işte :)) şimdi boyum da standartlara göre nispeten daha uzun benim de boyumu kemik sularına bağlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…