- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.581
Ben simdi de cok seviyorum. Cok faydali. Artik bazi marketlerde kavanozlarda satiliyor kemik suyu.Ben de küçükken iştahsız bir çocuktum öyle her şeyi yiyip içmezdim ama o kemikli etlerin ilikleri kıkırdaklı yerlerini çok severdim zevk işte :)) şimdi boyum da standartlara göre nispeten daha uzun benim de boyumu kemik sularına bağlarız.
Bende yeter düşüncesindeyim açıkcası. Birde hesapta ekstra 1000 tl var aslında ben onu eksi hesap kapatmak için bıraktığımdan onu hiç saymıyorumYeter diye dusunuyorum
Ek dersten yaklsik 250 lira artacak galiba. Gr alirim ona da.
Hayır sabah çıkart öğlene zaten buzu çözülür fırına gerek yokBen de bir kasap alışverişi yapayım diyorum buzluğa koyayım da. 14 Aralık’ta gün var bügun kurabiye yaptım çoğunu dondurucuya koydum. 5 çeşit zorunluluk var. 2 tatlı 3 tuZlu. Bir tanesi hazır en azından.
Peki dondurucudan çıkartınca kurabiyeyi tekrar fırına mı atacağım? Bilen yazabilir mi?
Biz hiç bir zaman kv ile mıçmıç olmadık bir şey soracağım zaman aradım sordum havadan Sudan konuştuk kapattık. Kendisini severim sayarım da ama hep bir mesafe koymaya çalıştım. Şimdi mesela müstakbel eltim var Sohbet esnasında hep onun aradığından konuştuklarından bahsediyor. Bilmiyorum üstüme alınmam gerekiyor mu ? Ben hiç oralı olmuyorum:))Kızlar ya birşey soracağım size bu aralar bunu çok kafama taktım. Kv beni asla aramıyor ilk evlendiğimiz de eşim göreve çıkıyordu bi o zaman arardı başka asla aramazdı. Bense aman aramız iyi olsun diye 2 günde bir arardım . Baktım aramıyor bende aramaz oldum ölsem haberi olmaz . Akşamları eşim yemekten kalkınca arar 1 dk konuşurlar beni sorar kapatırlar . Ama zoruma gidiyor ondan hiç aramaz mı allah aşkına . Sizde bu durumlar nasıl oluyor
O baskı bizde de çok fazla var bir dönem sürekli kendi anlatıyordu hıhı dedim geçtim hep. Birkaç kez de anneme sirkencubin de okumuş bu işin ilmini bilen birisi ne desek havada kalıyor dediğini duydum. Kendi de farkında:)) kimyasal mevzusunda eşime demiş hiç aramıyorsunuz sormuyorsunuz diye eşim de ne diyorsun bizim de kendimize göre sıkıntımız telaşımız oluyor diye üste çıkınca.:)) şimdilik çok sakinler bakalımBizimde yok aslında ama son izinden dönerken çok canımı sıktı saçma sapan konuşarak . Sürekli bebek mevzusu saçma düşüncelere sahip o yüzden gerilmiştim eşimle de tartışarak döndük izinden o günden sonra iyice gözüme batmaya başladı bu durum
Benim ki eşim afrindeyken birkaç gün onda kalma gibi bir hata ettim o sıra seni doktora götüreyim dedi . Son izinde de yine söyledi aynı şeyi . Ben mıc mıc asla olmak istemiyorum ama insan ayda birde olsa arasın istiyorO baskı bizde de çok fazla var bir dönem sürekli kendi anlatıyordu hıhı dedim geçtim hep. Birkaç kez de anneme sirkencubin de okumuş bu işin ilmini bilen birisi ne desek havada kalıyor dediğini duydum. Kendi de farkında:)) kimyasal mevzusunda eşime demiş hiç aramıyorsunuz sormuyorsunuz diye eşim de ne diyorsun bizim de kendimize göre sıkıntımız telaşımız oluyor diye üste çıkınca.:)) şimdilik çok sakinler bakalım
Peki kandillerde arıyor musun? Ben ona dikkat ediyorum mesela.Valla ben sevsem de sevmesem de ayda 1 kere de olsa araması lazım ayıp ya asla aramıyor asla diyorum bak
Evet tabiki arıyorum bayram kandil özel gün asla atlamam .Peki kandillerde arıyor musun? Ben ona dikkat ediyorum mesela.
Otel değil de bizim kafa nereye biz oraya tatillerimizden birisindeydi Kuşadası Davutlar milli parkı var Dilek yarımadasında mutlaka gidin Orda deniz çok güzel tertemiz. Güzelçamlıdan kalkan tekne turları da güzeldi onlara da mutlaka katılın. Biz kurum misafirhanesinde konaklamıştık.Kuşadasında tatil yapan varmı otel önerisi olan önerilere açığım
Telefonumun batarya sorunu vardı eşim bir firma bulmuş internetten geldiler bataryayı değiştirdiler ohh bee dedim. Yenisini almak istemiyordum bu şekilde idare ettiği yere kadar gitsin kanaatindeyim.En ucuzu 4000tl
3 yıl sonra bozuluyor malesef
Tamam işte sen küçük olarak üstüne düşeni yapıyorsun çok irdeleme. Mesafe her zaman iyidir. Not: 9 senelik tecrübeli sirkencubinEvet tabiki arıyorum bayram kandil özel gün asla atlamam .
ben lazeri dusunmustm daha evvelden de sonra ck acıtıyomus dıye vazgectm bide eczacı arkadasımla konusmustk yumurtalıklara vs etkılemedıgı yuzde 100 kanıtlanmadı henuz ılerlemedi o kadar teknolojısı dedı birazda korkmustm acıkcası özel bolge için.Ya bende lazere baslamak istiyorum dogumdan once fakat araya gebelik girerse yarim kalacak
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım özellikle geceleri çok oluyor uyutmuyor. Öksürmekten srtık karnım göğsüm acıyor ki ben antibiyotiğe başladım. Sen bol bol su iç. Boğazını nemli tutgunaydın kızlar günümüz güzel gecsin 2-3gundur öksürük var ben de cok rahatsız edıyo uykudan uyanıyorum devamlı ılacta ıcemıyorum bi an evvel gecer ınsAllah ck sukur hani baska sıkayetım yk bogazım acıyo oksuruyorum sıcak seyler içiyorum ballı limon içicem
bugun iş çıkısı kuaföre gıdıcem ınsAllah özel bölge bakım için
Bir kadın olarak kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisi lazer oldu. Büyük rahatlık 9 yıldır hiç kıl tüy derdim Yok. Sadece kıl folikülünü gören bir ışık nasıl ovaryumı etkileyebilir? Arkadaşın biraz sallapati konuşmuş.ben lazeri dusunmustm daha evvelden de sonra ck acıtıyomus dıye vazgectm bide eczacı arkadasımla konusmustk yumurtalıklara vs etkılemedıgı yuzde 100 kanıtlanmadı henuz ılerlemedi o kadar teknolojısı dedı birazda korkmustm acıkcası özel bolge için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?