Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben simdi de cok seviyorum. Cok faydali. Artik bazi marketlerde kavanozlarda satiliyor kemik suyu.
Sulu yemeklerime mutlaka koyarim

Yeter diye dusunuyorum
Ek dersten yaklsik 250 lira artacak galiba. Gr alirim ona da.
Bende yeter düşüncesindeyim açıkcası. Birde hesapta ekstra 1000 tl var aslında ben onu eksi hesap kapatmak için bıraktığımdan onu hiç saymıyorum

Ben de bir kasap alışverişi yapayım diyorum buzluğa koyayım da. 14 Aralık’ta gün var bügun kurabiye yaptım çoğunu dondurucuya koydum. 5 çeşit zorunluluk var. 2 tatlı 3 tuZlu. Bir tanesi hazır en azından.
Peki dondurucudan çıkartınca kurabiyeyi tekrar fırına mı atacağım? Bilen yazabilir mi?

Hayır sabah çıkart öğlene zaten buzu çözülür fırına gerek yok

Biz hiç bir zaman kv ile mıçmıç olmadık bir şey soracağım zaman aradım sordum havadan Sudan konuştuk kapattık. Kendisini severim sayarım da ama hep bir mesafe koymaya çalıştım. Şimdi mesela müstakbel eltim var Sohbet esnasında hep onun aradığından konuştuklarından bahsediyor. Bilmiyorum üstüme alınmam gerekiyor mu ? Ben hiç oralı olmuyorum:))

O baskı bizde de çok fazla var bir dönem sürekli kendi anlatıyordu hıhı dedim geçtim hep. Birkaç kez de anneme sirkencubin de okumuş bu işin ilmini bilen birisi ne desek havada kalıyor dediğini duydum. Kendi de farkında:)) kimyasal mevzusunda eşime demiş hiç aramıyorsunuz sormuyorsunuz diye eşim de ne diyorsun bizim de kendimize göre sıkıntımız telaşımız oluyor diye üste çıkınca.:)) şimdilik çok sakinler bakalım

Benim ki eşim afrindeyken birkaç gün onda kalma gibi bir hata ettim o sıra seni doktora götüreyim dedi . Son izinde de yine söyledi aynı şeyi . Ben mıc mıc asla olmak istemiyorum ama insan ayda birde olsa arasın istiyor

Kuşadasında tatil yapan varmı otel önerisi olan önerilere açığım
Otel değil de bizim kafa nereye biz oraya tatillerimizden birisindeydi Kuşadası Davutlar milli parkı var Dilek yarımadasında mutlaka gidin Orda deniz çok güzel tertemiz. Güzelçamlıdan kalkan tekne turları da güzeldi onlara da mutlaka katılın. Biz kurum misafirhanesinde konaklamıştık.

gunaydın kızlar günümüz güzel gecsin 2-3gundur öksürük var ben de cok rahatsız edıyo uykudan uyanıyorum devamlı ılacta ıcemıyorum bi an evvel gecer ınsAllah ck sukur hani baska sıkayetım yk bogazım acıyo oksuruyorum sıcak seyler içiyorum ballı limon içicem
bugun iş çıkısı kuaföre gıdıcem ınsAllah özel bölge bakım için

Günaydınlarrr
Ekdersim yatmış sonunda...
Ekdersten biraz yatırım yapma planım var. Bir ceyrek alsam süper olacak.
Bir maaşta oooo daha ne olsun...
Kahvaltı faslı bitti 3 saatim var okula gitmeme. Bur sürü isim var. Kendime günlük plan yapacağım bende zamanı en iyi şekilde degerlendirmeliyim.
Öğrencilerime yaptığım gibi günlük plan

Ya bende lazere baslamak istiyorum dogumdan once fakat araya gebelik girerse yarim kalacak
ben lazeri dusunmustm daha evvelden de sonra ck acıtıyomus dıye vazgectm bide eczacı arkadasımla konusmustk yumurtalıklara vs etkılemedıgı yuzde 100 kanıtlanmadı henuz ılerlemedi o kadar teknolojısı dedı birazda korkmustm acıkcası özel bolge için.

Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım özellikle geceleri çok oluyor uyutmuyor. Öksürmekten srtık karnım göğsüm acıyor ki ben antibiyotiğe başladım. Sen bol bol su iç. Boğazını nemli tut

Bir kadın olarak kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisi lazer oldu. Büyük rahatlık 9 yıldır hiç kıl tüy derdim Yok. Sadece kıl folikülünü gören bir ışık nasıl ovaryumı etkileyebilir? Arkadaşın biraz sallapati konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…