Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım özellikle geceleri çok oluyor uyutmuyor. Öksürmekten srtık karnım göğsüm acıyor ki ben antibiyotiğe başladım. Sen bol bol su iç. Boğazını nemli tut
dunden beri su içiyorum ılık bu seferde mıdem bulanıyo cok tesekkur ederım sana da gecmıs olsn bide sıddetli oksurmektende ck korkuyorum bebıs daha ck kucuk

rahatlık olduguna cok emınım ama ıste bana kotu ornekler denk geldı demekki bi arkadasımda gayet ıyı bi yere gttı baslamadan bı yerde denemek gerekıyo sanırım dırekt ozel bolge yapmıslar alerjı oldu baya kabul falan bagladı ne bılım işte boyle olunca bn de korktm smdıde ıste bebek var

ben pco luyum evlenmeden önce çocugun olmaz olsada tedaviyle olur demişlerdi evlendim lazere başladım 1 seans 1 de kontrole gittim hamile kalmışım emzirirken 1 yıl gitmedim sonra tekrar kalanlara devam ettim bazı bölgelerim bitmedi ama gebeliğe engel olmadı bende herkeste aynı sonucu vermeyebilir

Peki şuan nasil tüylerin durumu. Mennun kaldin mi. Cihaz hangisiydi

Peki şuan nasil tüylerin durumu. Mennun kaldin mi. Cihaz hangisiydi
genitalde var cılız ama var hiç bitmiyor koltuk altında 4-5 tane kalmış kolllarımda da tek tük bacaklarımda yok hiç ben buğday tenliyim kıllarda siyah olunca alexsandryte galiba makinanın adı ondan çok memnun kaldım diot ütülemeden kalmadım dökülmemişti bile boşuna verdim birsürü para

Cnm sen nerede yaptırdın cihaz neydi? Ben bayağı bir para bayıldım ama istediğim kadar sonuç alamadım seyrekleşti sadece.

Ben de diota çok para verdim ya 4bin den fazladır

Kac seansta bitti hatirliyo musun.
Aci olustu mu.

Günaydın Kızlar eşim sabah defterdarlığa evrak bırakmak için çıkmış eve geldi birlikte kahvaltı ettik o işe geri döndü. Galiba 6tl harcama oldu markete girdi salam , ekmek , arkadaşı makarna istemiş ona makarna aldı . Bulaşık makinası boşalttım şimdi gidip hemen yemek yapacağım . Müge anlıya bakıyorum ya merak ettiğim bir konu var onu takip ediyorum. Öğlen de arkadaşıma gideceğim nohut , mercimek çorbası, eve dönüşte pilav yapacağım. Dün gece de mozaik yapmıştım çayımızın yanına . Yine kitap okumayı ve planladığım şeyleri yapamaz oldum serdim kendimi

Kac seansta bitti hatirliyo musun.
Aci olustu mu.
evet acımıştı ilk seans baya acımıştı sonra alışıyorsun ben ara ara gittiğim için uzun sürdü 2 defa doğum yaptım emzirme falan derken toplamda 8-9 seans olmuştur ama ara çok verdim düzenli gidilse daha iyi olur çok canınız acımadıkça acıyor demeyin yoksa düşük derece yapıyorlar bir işe yaramıyor

Ya bende lazere baslamak istiyorum dogumdan once fakat araya gebelik girerse yarim kalacak

kesinlikle tavsiye ederim
bende 10 yılı geçti
aleksandr diye bir alet ile yapıldı
6 seas gittim
kol koltukaltı genital bölge bacak
hele bacaklarım en çok tüy olan bölgeydi
yaz kış aldırırdım
şimdi o günleri bile unuttum,
tatile giderken tüy derdi olmaması büyük rahatlık
kendime yaptığım en güzel yatırım derim hep
tavsiye ederim

yaa ben de muge anlı ck sverımde bı aydır ızlemedim canım en son gürsellerde kaldm cocuk 21sene sonra bulundu annesı babası bosandı.
gecen bı baktm son konuları sevmedm pek bi kayıp kadını grdum huseyınmı ne sevgılısı

kızlar kitap siparişlerim oldu 51 tl. 2si yarın gelecek 4ü de ay sonuna doğru diyor.. en geç 27si yazınca o tarihten önce kargolamazlar mı?

Buz lazer varmis daha az aciliymis ama napicam bilemiyorum.

Ona bakmadım da şimdi yine bi dna testi sonucu var onu bekliyorum bende eşimde geçen izliyordum youtube de gördü oda merak etti birazdan açıklanacak. Kadın geçmişte tecavüze uğramış ailesi bunu kabul etmemiş. Kadında başka bir adamla kaçmış evlenmiş 4 yıl mı ne evli kalmışlar . Kadın başka birinden hamile kalmış kocasına da güya bunu söyledim diyor ama adam da söylemedi diyor DNA çıktı şimdi çocuk babadan değil filan

ben de sımdı oglen anneme geldm actm bakım neymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…