- 11 Mart 2013
- 33.718
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.621
ilk gittiğim öyleydi bitarafı sıcak yakarken bide soğuk üflüyordu makina çok hissetmiyordum acısınıBuz lazer varmis daha az aciliymis ama napicam bilemiyorum.
kaç model geçen yıl 488 -488 ödemiştik 2013 model bizimkiAraç vergi fiyatlari artmis kizlar. 500 500 ödüyorduk bizimki 600 600 olmus
ne güzel kendine bakıyorsun ben çok paspalım evde görseniz halinden bezmiş zorla yaşatıyorlar sanırsınızMercimek çorbası nohut yemeği salata yaptım. Salatayı ağzı kapalı buzdolabına koydum akşama soslarım masa da hazır . Saçlarımı düzleştireyim makyaj filan kendime bakım zamanı
dun yazmıstm bnde canım 727 idi 900olmus bzımdeAraç vergi fiyatlari artmis kizlar. 500 500 ödüyorduk bizimki 600 600 olmus
bizimki de 2013 gecen yıl 727 ser odemısız baktımdakaç model geçen yıl 488 -488 ödemiştik 2013 model bizimki
1600 motor belki ondan sizinkinden düşüktür.bizimki de 2013 gecen yıl 727 ser odemısız baktımda
Bende sırf bunun ıcın o kısmı ızledım az evvel.cocugun başka adamdan olmasına uzuldum .gursele gelınce annaesı babası boşanmadıOna bakmadım da şimdi yine bi dna testi sonucu var onu bekliyorum bende eşimde geçen izliyordum youtube de gördü oda merak etti birazdan açıklanacak. Kadın geçmişte tecavüze uğramış ailesi bunu kabul etmemiş. Kadında başka bir adamla kaçmış evlenmiş 4 yıl mı ne evli kalmışlar . Kadın başka birinden hamile kalmış kocasına da güya bunu söyledim diyor ama adam da söylemedi diyor DNA çıktı şimdi çocuk babadan değil filan
Kızın başına kötü birşey gelmiş ama başka adamdan çocuk yaparakta hata etmiş işte ya çok acıBende sırf bunun ıcın o kısmı ızledım az evvel.cocugun başka adamdan olmasına uzuldum .gursele gelınce annaesı babası boşanmadı
Çalışıyormuydun canım işe giderken ne yapıyorsunne güzel kendine bakıyorsun ben çok paspalım evde görseniz halinden bezmiş zorla yaşatıyorlar sanırsınız
çalışıyorum canım makyaj falan yapmam memur olduğum için klasik pantolon bluz gömlek giyiyorum ben evde eşine yaptığın özeni kastetmiştim karı koca paspalız sanırım işten gelince hemen el yüz yıkayıp pijamaları patikleri giyiyoruz :)Çalışıyormuydun canım işe giderken ne yapıyorsun
kız hala doğru yolda degıl be canım.Beraber olduğu adam yıne evlı, çocukları var ama kızın bundan haberı yok. Uyusturucu satma ıhtımalı var ne kadar doğru bılemıyorum ama o adamda kalamaz artık çocuk. Uzuldum ya olan çocuğa oluyor sımdı alıştığı ortamdan alıp anneye bıle degıl çocuk esırgemeye gıdecek ne kadar zor bır çocuk ıcın .Kızın başına kötü birşey gelmiş ama başka adamdan çocuk yaparakta hata etmiş işte ya çok acı
bende öyleyim hergün farklı giyinirim eşim üniforma giydiği için makina kızlarınla sana çalışıyor diyip gülerben de makyaj yapmayangillerdenim...ama kişisel temizliğime önem veririm... temiz de giyinirim, eşim de çok söylenir üstün kalsın hemen değişme diye sen diye değiştiriyorsun derim, ikimiz de işte geliyoruz en nihayetinde.. evde olsam da kocamı öyle karşılamazdım heralde... 5 çeşit yemek tak takıştır giyin süslen.. işte ondan da baş üstünde değiliz galiba
merak edip baktm sımdı 1363 motor hacmı yazıyo 2013model1600 motor belki ondan sizinkinden düşüktür.
merak edip baktm sımdı 1363 motor hacmı yazıyo 2013model
silindir hacmi değil mi bende baktım 1242 2013 model benimki 919tl olmuş diyor yaa 459 459 mu oluyor çüşş diyorumm yeter yaa.... kaç oluyor artış ...merak edip baktm sımdı 1363 motor hacmı yazıyo 2013model
Ya tamamen ruh hali işteçalışıyorum canım makyaj falan yapmam memur olduğum için klasik pantolon bluz gömlek giyiyorum ben evde eşine yaptığın özeni kastetmiştim karı koca paspalız sanırım işten gelince hemen el yüz yıkayıp pijamaları patikleri giyiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?