Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mercimek çorbası nohut yemeği salata yaptım. Salatayı ağzı kapalı buzdolabına koydum akşama soslarım masa da hazır . Saçlarımı düzleştireyim makyaj filan kendime bakım zamanı

Mercimek çorbası nohut yemeği salata yaptım. Salatayı ağzı kapalı buzdolabına koydum akşama soslarım masa da hazır . Saçlarımı düzleştireyim makyaj filan kendime bakım zamanı
ne güzel kendine bakıyorsun ben çok paspalım evde görseniz halinden bezmiş zorla yaşatıyorlar sanırsınız

Bende sırf bunun ıcın o kısmı ızledım az evvel.cocugun başka adamdan olmasına uzuldum .gursele gelınce annaesı babası boşanmadı

Bende sırf bunun ıcın o kısmı ızledım az evvel.cocugun başka adamdan olmasına uzuldum .gursele gelınce annaesı babası boşanmadı
Kızın başına kötü birşey gelmiş ama başka adamdan çocuk yaparakta hata etmiş işte ya çok acı

Çalışıyormuydun canım işe giderken ne yapıyorsun
çalışıyorum canım makyaj falan yapmam memur olduğum için klasik pantolon bluz gömlek giyiyorum ben evde eşine yaptığın özeni kastetmiştim karı koca paspalız sanırım işten gelince hemen el yüz yıkayıp pijamaları patikleri giyiyoruz :)

Kızın başına kötü birşey gelmiş ama başka adamdan çocuk yaparakta hata etmiş işte ya çok acı
kız hala doğru yolda degıl be canım.Beraber olduğu adam yıne evlı, çocukları var ama kızın bundan haberı yok. Uyusturucu satma ıhtımalı var ne kadar doğru bılemıyorum ama o adamda kalamaz artık çocuk. Uzuldum ya olan çocuğa oluyor sımdı alıştığı ortamdan alıp anneye bıle degıl çocuk esırgemeye gıdecek ne kadar zor bır çocuk ıcın .

Buarada ben konuyu sessizce takıp edenlerdenım. 2 gundur hıc para harcamadım . Alakalı bısılerde yazayım konuya

ben de makyaj yapmayangillerdenim...ama kişisel temizliğime önem veririm... temiz de giyinirim, eşim de çok söylenir üstün kalsın hemen değişme diye sen niye değiştiriyorsun derim, ikimiz de işte geliyoruz en nihayetinde.. evde olsam da kocamı öyle karşılamazdım heralde... 5 çeşit yemek tak takıştır giyin süslen.. işte ondan da baş üstünde değiliz galiba

Son düzenleme:
bende öyleyim hergün farklı giyinirim eşim üniforma giydiği için makina kızlarınla sana çalışıyor diyip güler

Ya tamamen ruh hali işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…