Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O çocuk artık esirgeme kurumuna gidecek yazık

Pazara gittim. 1 kg ceviz yarim kg hamsi marul yesillik domates limon salatalik vs aldim. 50 tl.
Donuste bi teyze köy yumurtasi satiyorum dedi tavuklarimin dedi. Her hafta goruyorum onu. Tane 1 liradan 10tane aldim.
Kizlar tavuk ve turevlerine kafayi takmis durumdayim. Marketlerden almak istemiyorum

afiyetle yiyin

kesinlikle dogru bir hareket
bende almıyorum
bir bakkal getrşyor onu alıyorum
kocamn zaten çok da lezzettli
sarısı filan çok iyi

Cnm sen nerede yaptırdın cihaz neydi? Ben bayağı bir para bayıldım ama istediğim kadar sonuç alamadım seyrekleşti sadece.
Ben 2009-2010 arası özel bir hastanede yaptırdım dermatolog kontrolü altında yapıldı. Cihaz alexandrite idi. Bacak ve koltuk altında hiç kalmadı genital bölgede tek tük bir iki tane var. Ben memnunum şu anki durumdan

Firinda hamsi ve yesil salata yaptimcok acikmisim cok lezzetli geldi.
Oglum masallah sorun cikarmadan yedi
canım sana ve dıger kızlara bi sorum var yarın annem hamsı yapcaktı tavada kızartma ben pek sevmem ama yıcektm yani faydalı dıye arkadasları yemesın hamılelere somon hamsı zararlı demısler varmı oyle bıse

Aksine faydali.
Dip baligi civa barindirdigi icin zararlidir.
Mesela kilic baligi
Dip baliklari yaz bi bak
Şanslisin balik bol bu yil.
Bol bol hamsi cinekop istavrit vs ye

Herkesé iyi akşamlar. pure hazel okuyorum aslında da yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor.
İnşallah artık buralardayim.
Biz birikime devam ev için.her ay belli bir miktar kenara koymaya çalışıyoruz.kredi kartı kullanmamaya devam.
Sizlere bi sorum olacak iphone 8 plus almayi düşünüyorum şimdiki telefonum samsung.acaba ona o kadar para vermeye değer mi? Bütün telefonlar o kadar pahaliymis ki.benim telefonun bataryası çok fena.yeni batarya da fayda etmiyor artık.

Yemeği yedik toparlayıp biraz uzandım ya öyle canım sıkkın kendimi kötü hissediyorum biraz dua etsem rahatlarım belki

Birikimlerin bereketli olsun canim.
Ben samsung kullaniyorum işımi goruyor.
Benim hic telefon hevesim yok inan .
Dokunmatikler ilk ciktiginda eşim zorla almisti 24 kasimda hediye.

Birikimlerin bereketli olsun canim.
Ben samsung kullaniyorum işımi goruyor.
Benim hic telefon hevesim yok inan .
Dokunmatikler ilk ciktiginda eşim zorla almisti 24 kasimda hediye.
Aslında benimde işimi çok rahat görüyordu ama telefonum hep kapalı çıkıyor biri aradığında. Bozuldu sanırım artık. Alalım diye niyetlendim 5.5 binden aşağı telefon yok iphone dà. Samsung da eşim alma diyor bilemedim.senin birikimlerin devam mı? Tl de tutuyorum bu ara.

Ben devam canim. Agustos da basladim 2. Birikime. Ilkiyle araba aldik.
Gramda tutuyorum

Iyi akşamlar
Işyerinde okudum sayfaları, şimdi direk yazıyorum o yüzden
2tl ye ekmek aldım sadece
Eşim aylık ödemelerimizi yazmış 2800tl bana düşen kısım (Bu ay artmış geçen aya göre, evin vergisi, kitap serisi, lens ve gözlük, ).
Kendi kartım var 200 civarı
E harçlık olmalı elimde nakit harcıyorum markette falan.
Maaş geçen ayki gibi yatarsa başabaş olur sanırım.
Alacağım gün parası birikim olur inş.

Bence o kadar para vermeye degmez
Yazik gunah
Huawei bakin birde
Kamerasi cok iyi
Esim bana onerdi almadim pismanim

Cnm huawei al çokçok iyi telefon. Eşim kullanıyor.Hem ekonomik olur. Ben komşuya sattım 6plus ı 1000tl ye. Yeniydi zaten. Çok memnun kaldılar. Ucuza bile satmışım şimdi düşünüyorum da. Helali hoş olsun.

Kizlar bende emzirme doneminde oldugum icin lazer yaptiramiyorum
Keske simdiye kadar yaptirsaydim
Cok sordum yaptiranlara, en son ozel hastanede aleksandır mi neyse onunla yaptirmaya karar verdim
Memeden kesilince ilk isim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…