- 11 Mart 2013
- 33.718
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.641
O çocuk artık esirgeme kurumuna gidecek yazıkkız hala doğru yolda degıl be canım.Beraber olduğu adam yıne evlı, çocukları var ama kızın bundan haberı yok. Uyusturucu satma ıhtımalı var ne kadar doğru bılemıyorum ama o adamda kalamaz artık çocuk. Uzuldum ya olan çocuğa oluyor sımdı alıştığı ortamdan alıp anneye bıle degıl çocuk esırgemeye gıdecek ne kadar zor bır çocuk ıcın .
Buarada ben konuyu sessizce takıp edenlerdenım. 2 gundur hıc para harcamadım . Alakalı bısılerde yazayım konuya
afiyetle yiyinPazara gittim. 1 kg ceviz yarim kg hamsi marul yesillik domates limon salatalik vs aldim. 50 tl.
Donuste bi teyze köy yumurtasi satiyorum dedi tavuklarimin dedi. Her hafta goruyorum onu. Tane 1 liradan 10tane aldim.
Kizlar tavuk ve turevlerine kafayi takmis durumdayim. Marketlerden almak istemiyorum
Pazara gittim. 1 kg ceviz yarim kg hamsi marul yesillik domates limon salatalik vs aldim. 50 tl.
Donuste bi teyze köy yumurtasi satiyorum dedi tavuklarimin dedi. Her hafta goruyorum onu. Tane 1 liradan 10tane aldim.
Kizlar tavuk ve turevlerine kafayi takmis durumdayim. Marketlerden almak istemiyorum
Ben 2009-2010 arası özel bir hastanede yaptırdım dermatolog kontrolü altında yapıldı. Cihaz alexandrite idi. Bacak ve koltuk altında hiç kalmadı genital bölgede tek tük bir iki tane var. Ben memnunum şu anki durumdanCnm sen nerede yaptırdın cihaz neydi? Ben bayağı bir para bayıldım ama istediğim kadar sonuç alamadım seyrekleşti sadece.
canım sana ve dıger kızlara bi sorum var yarın annem hamsı yapcaktı tavada kızartma ben pek sevmem ama yıcektm yani faydalı dıye arkadasları yemesın hamılelere somon hamsı zararlı demısler varmı oyle bıseFirinda hamsi ve yesil salata yaptimcok acikmisim cok lezzetli geldi.
Oglum masallah sorun cikarmadan yedi
Aksine faydali.canım sana ve dıger kızlara bi sorum var yarın annem hamsı yapcaktı tavada kızartma ben pek sevmem ama yıcektm yani faydalı dıye arkadasları yemesın hamılelere somon hamsı zararlı demısler varmı oyle bıse
Birikimlerin bereketli olsun canim.Herkesé iyi akşamlar.pure hazel okuyorum aslında da yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor.
İnşallah artık buralardayim.
Biz birikime devam ev için.her ay belli bir miktar kenara koymaya çalışıyoruz.kredi kartı kullanmamaya devam.
Sizlere bi sorum olacak iphone 8 plus almayi düşünüyorum şimdiki telefonum samsung.acaba ona o kadar para vermeye değer mi? Bütün telefonlar o kadar pahaliymis ki.benim telefonun bataryası çok fena.yeni batarya da fayda etmiyor artık.
Aslında benimde işimi çok rahat görüyordu ama telefonum hep kapalı çıkıyor biri aradığında. Bozuldu sanırım artık. Alalım diye niyetlendim 5.5 binden aşağı telefon yok iphone dà. Samsung da eşim alma diyor bilemedim.senin birikimlerin devam mı? Tl de tutuyorum bu ara.Birikimlerin bereketli olsun canim.
Ben samsung kullaniyorum işımi goruyor.
Benim hic telefon hevesim yok inan .
Dokunmatikler ilk ciktiginda eşim zorla almisti 24 kasimda hediye.
Ben devam canim. Agustos da basladim 2. Birikime. Ilkiyle araba aldik.Aslında benimde işimi çok rahat görüyordu ama telefonum hep kapalı çıkıyor biri aradığında. Bozuldu sanırım artık. Alalım diye niyetlendim 5.5 binden aşağı telefon yok iphone dà. Samsung da eşim alma diyor bilemedim.senin birikimlerin devam mı? Tl de tutuyorum bu ara.
Evet yarın bitseydi güzelceBi banyo yaptim. Uzandim çekyata oğlişle dinozor makineleri izliyoruz.
Ýoruldum bugun.yarini da bitirseydik
Bence o kadar para vermeye degmezHerkesé iyi akşamlar.pure hazel okuyorum aslında da yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor.
İnşallah artık buralardayim.
Biz birikime devam ev için.her ay belli bir miktar kenara koymaya çalışıyoruz.kredi kartı kullanmamaya devam.
Sizlere bi sorum olacak iphone 8 plus almayi düşünüyorum şimdiki telefonum samsung.acaba ona o kadar para vermeye değer mi? Bütün telefonlar o kadar pahaliymis ki.benim telefonun bataryası çok fena.yeni batarya da fayda etmiyor artık.
Cnm huawei al çokçok iyi telefon. Eşim kullanıyor.Hem ekonomik olur. Ben komşuya sattım 6plus ı 1000tl ye. Yeniydi zaten. Çok memnun kaldılar. Ucuza bile satmışım şimdi düşünüyorum da. Helali hoş olsun.Aslında benimde işimi çok rahat görüyordu ama telefonum hep kapalı çıkıyor biri aradığında. Bozuldu sanırım artık. Alalım diye niyetlendim 5.5 binden aşağı telefon yok iphone dà. Samsung da eşim alma diyor bilemedim.senin birikimlerin devam mı? Tl de tutuyorum bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?