- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.661
Ben adı sanı bilinmeyen dandik birsey sandim huawie yiCnm huawei al çokçok iyi telefon. Eşim kullanıyor.Hem ekonomik olur. Ben komşuya sattım 6plus ı 1000tl ye. Yeniydi zaten. Çok memnun kaldılar. Ucuza bile satmışım şimdi düşünüyorum da. Helali hoş olsun.
Haklı :)Bende öyle dandik saniyodum degilmis. Kayinbabam da kullaniyor ve cok memnun. Diger telefonlara çamur atip duruyoren iyisi kendisininkiymis
iPhone de olsa bozuluyor merak etme bence paranı ona vermeye değmezHerkesé iyi akşamlar.pure hazel okuyorum aslında da yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor.
İnşallah artık buralardayim.
Biz birikime devam ev için.her ay belli bir miktar kenara koymaya çalışıyoruz.kredi kartı kullanmamaya devam.
Sizlere bi sorum olacak iphone 8 plus almayi düşünüyorum şimdiki telefonum samsung.acaba ona o kadar para vermeye değer mi? Bütün telefonlar o kadar pahaliymis ki.benim telefonun bataryası çok fena.yeni batarya da fayda etmiyor artık.
Ben canan karatatlyin tavsilerine cok guveniyorum kizlar. Ve o cok tavsiye ediyor . Kalojen mi ne iste bol varmis.Yarin yatsaydi bari ek ders. Buyük ihtimal yarin yatar.
Pazartesine kalirsayani.. 1gr alip atacagim hemen.
Yarin ogluma domatesli makarna kendime de sarimsakli kelle paca yapacagimeşim gelince yedirmez eve sokmaz
Bizim ki yattı canım. Sizin de yarın yatar kalmaz p.tesiyeYarin yatsaydi bari ek ders. Buyük ihtimal yarin yatar.
Pazartesine kalirsayani.. 1gr alip atacagim hemen.
Yarin ogluma domatesli makarna kendime de sarimsakli kelle paca yapacagimeşim gelince yedirmez eve sokmaz
Bilmesinler her seyi bi zahmet.Az önce eşimle olan diyaloğumuz
Ekdersin yatmış mı?
- yattı bugün peki kaç para yatmış kaç para yatabilir ki her zaman ki gibi... burada yalan söylememek için strateji uyguladım. Cevap ben senin ekdersin kaç para bilmiyorum ki dedi.
Ben de sen bilmesen de olur para canavarı dedim sesi kesildi şimdilik
Yakın zamana kadar bildi harcadık da ne oldu. Böyle güzel sürekli kırpıyorum
Bir kezban da buradaBilmesinler her seyi bi zahmet.
Ayy önceden maas kartimi buna veriyodum ya ben zavalli kezban
Gelecek ay promosyon alacagim 1800 haberi yok.
Ortaya cikinca gorecek zaten hepsini
Önümüzdeki hafta Pazar yani ayın 15 inde misafir ağırlayacağız yemekli. Geçen hafta onlara gitmiştik tarhana çorbası lahmacun turşu ayran tiremusu ikram etmişlerdi. Bende mercimek çorbası , fırında tavuk patates , pirinç pilavı, salata, turşu , havuç tarator . Yemekten sonra şekerpare , Türk kahvesi, çay çekirdek ikram edeceğim sizce yeterli mi kızlar
Evet olabilir bende öyle yapıyorum şuan neden öyle yazdım anlayamadım
Çekirdek degil de karisik ikram etsen. Yani cekirdek findik fislik kaju karisik aliyoz ikramlik biz
Bi göstermekte fayda var.Merhaba kızlar, kaç zamandır sütlüye denk gelemedim yoğurt aldım bugün mecburen 5.75 tl, bir de ekmek. Başka harcamam olmadı. Ama keyfim kaçtı. Bebeğim 6 aylık olacak neredeyse, ne sürünüyor, ne emekliyor, yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Karşılaştırmak doğru değil ama sanki yaşıtlarından bu anlamda biraz geride. Sabahtan beridir bununla ilgili makaleler okuyorum, iyi bir doktor bulup göstermezsem içim rahat etmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?