Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben adı sanı bilinmeyen dandik birsey sandim huawie yi
Teknoloji ozurlulugun ceremesi
Bari koca sozu dinleseydim :)

Bende öyle dandik saniyodum degilmis. Kayinbabam da kullaniyor ve cok memnun. Diger telefonlara çamur atip duruyor en iyisi kendisininkiymis
Haklı :)
Gecen gun instagramda oyle bir paylasim vardi
Telefon markalarina gore
Akilli zenginler ve akilli fakirler huawie kullanir diye
Rahatina duskunler samsung gibi gibi :))

Eşiminde Benimde telefonumuz iPhone 6s 32 gb çok memnunuz

Kızlar,
Ptt bank kullanan var mı ?.
Nette aradım bulamadım havale yapılıyor da, döviz altın vs alınıp satılıyor mu acaba

iPhone de olsa bozuluyor merak etme bence paranı ona vermeye değmez

Yarin yatsaydi bari ek ders. Buyük ihtimal yarin yatar.
Pazartesine kalirsa yani.. 1gr alip atacagim hemen.
Yarin ogluma domatesli makarna kendime de sarimsakli kelle paca yapacagim eşim gelince yedirmez eve sokmaz

Yarin yatsaydi bari ek ders. Buyük ihtimal yarin yatar.
Pazartesine kalirsa yani.. 1gr alip atacagim hemen.
Yarin ogluma domatesli makarna kendime de sarimsakli kelle paca yapacagim eşim gelince yedirmez eve sokmaz
Ben canan karatatlyin tavsilerine cok guveniyorum kizlar. Ve o cok tavsiye ediyor . Kalojen mi ne iste bol varmis.
Saa sapan beslenmek istemiyorum. Hasta olup ilac kullanmak istemiyorum.

Az önce eşimle olan diyaloğumuz
Ekdersin yatmış mı?
- yattı bugün peki kaç para yatmış kaç para yatabilir ki her zaman ki gibi... burada yalan söylememek için strateji uyguladım. Cevap ben senin ekdersin kaç para bilmiyorum ki dedi.
Ben de sen bilmesen de olur para canavarı dedim sesi kesildi şimdilik
Yakın zamana kadar bildi harcadık da ne oldu. Böyle güzel sürekli kırpıyorum

Bilmesinler her seyi bi zahmet.
Ayy önceden maas kartimi buna veriyodum ya ben zavalli kezban
Gelecek ay promosyon alacagim 1800 haberi yok.
Ortaya cikinca gorecek zaten hepsini

Önümüzdeki hafta Pazar yani ayın 15 inde misafir ağırlayacağız yemekli. Geçen hafta onlara gitmiştik tarhana çorbası lahmacun turşu ayran tiremusu ikram etmişlerdi. Bende mercimek çorbası , fırında tavuk patates , pirinç pilavı, salata, turşu , havuç tarator . Yemekten sonra şekerpare , Türk kahvesi, çay çekirdek ikram edeceğim sizce yeterli mi kızlar

Çekirdek degil de karisik ikram etsen. Yani cekirdek findik fislik kaju karisik aliyoz ikramlik biz

Merhaba kızlar, kaç zamandır sütlüye denk gelemedim yoğurt aldım bugün mecburen 5.75 tl, bir de ekmek. Başka harcamam olmadı. Ama keyfim kaçtı. Bebeğim 6 aylık olacak neredeyse, ne sürünüyor, ne emekliyor, yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Karşılaştırmak doğru değil ama sanki yaşıtlarından bu anlamda biraz geride. Sabahtan beridir bununla ilgili makaleler okuyorum, iyi bir doktor bulup göstermezsem içim rahat etmeyecek.

Bi göstermekte fayda var.
Bi tanidigin oglu 2bucuk yasinda ve daha yürümuyormus. Birkac testt vs yapilacakmis. D vitamini cok eksikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…