- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.681
Süt varsa süt iç canım benceEkmek yemedigimden bu saatlerde aclik başliyor bende. Yogurdum da yok ki.
Biraz salata mi yapsam peynirle zenginlestirip
Illa ekmek mi yenilecek
Süt yokSüt varsa süt iç canım bence
Bizim evde misafir hiç bitmiyor valla . Ben bu geleceklere biz bir kere gidiyoruz onlar bize 10 kere geliyorlarBizim misafirler de yilbasindan sonra baslarlar bizde onlara gideriz.
Bugunlerde kimse gelmesin zaten
Ben en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Tadını unuttum desem abartmış olmam sanırım. Hem diyetisyenim uyardı Hem de doktorum. Uzak dur market tavuklarından dedi.Pazara gittim. 1 kg ceviz yarim kg hamsi marul yesillik domates limon salatalik vs aldim. 50 tl.
Donuste bi teyze köy yumurtasi satiyorum dedi tavuklarimin dedi. Her hafta goruyorum onu. Tane 1 liradan 10tane aldim.
Kizlar tavuk ve turevlerine kafayi takmis durumdayim. Marketlerden almak istemiyorum
Dip balıkları zararlı bunlar levrek kalkan barbun ton gibi bunlarda ağır metal birikimi çok oluyor eğer fazla tüketilirse ağır metal zehirlenmesine kadar gidiyormuş . Somon Hamsi Çupra gibi yüzey balıklarını güvenle tüketebilirsin. Hem doktorum hem de diyetisyenimin önerileri bu doğrultuda oldu.canım sana ve dıger kızlara bi sorum var yarın annem hamsı yapcaktı tavada kızartma ben pek sevmem ama yıcektm yani faydalı dıye arkadasları yemesın hamılelere somon hamsı zararlı demısler varmı oyle bıse
Aylık kazancın ne kadar? Kazandığın miktarı aylık harcamalardan düştüğünde geri kalan para 8 plus edebiliyor mu ?Herkesé iyi akşamlar.pure hazel okuyorum aslında da yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor.
İnşallah artık buralardayim.
Biz birikime devam ev için.her ay belli bir miktar kenara koymaya çalışıyoruz.kredi kartı kullanmamaya devam.
Sizlere bi sorum olacak iphone 8 plus almayi düşünüyorum şimdiki telefonum samsung.acaba ona o kadar para vermeye değer mi? Bütün telefonlar o kadar pahaliymis ki.benim telefonun bataryası çok fena.yeni batarya da fayda etmiyor artık.
MerhabaMerhaba kızlar, kaç zamandır sütlüye denk gelemedim yoğurt aldım bugün mecburen 5.75 tl, bir de ekmek. Başka harcamam olmadı. Ama keyfim kaçtı. Bebeğim 6 aylık olacak neredeyse, ne sürünüyor, ne emekliyor, yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Karşılaştırmak doğru değil ama sanki yaşıtlarından bu anlamda biraz geride. Sabahtan beridir bununla ilgili makaleler okuyorum, iyi bir doktor bulup göstermezsem içim rahat etmeyecek.
Bereketli olsun.Merhaba kızlar
2.5 senelik evliliğimde ilk birikimim bir çeyrek altın aldım bugün
Sizinle paylaşmak istedim
Uzun zamandır okuyorum sizi ama yeni yeni yazıyorum
Sizin sayenizde oldu
:)
gunaydın canımhoşgeldinNayro herkese günaydın sabah kalktık eşim giyindi bende ona nöbetçi olduğu için atıştırmalık birşeyler hazırladım beslenme çantası yaptım hahha kek poaça meyve filan . Yarın sabah gelecek inş sağlıkla. Hedef 0 harcama birkaç eksik var ama şuan acil değil pazara kadar bekler öyle alışveriş yaparız dün öğlen çapraz komşuma gitmek zorunda kaldım ona görüşmek istemediğim ama görüşmek zorunda olduğum birileri gelecekti birisi de karşı komşumdu . Ya görüşmem gerekiyor milletle yüz yüze bakılıyor ama inanın sinir oluyorum. Boş boş sorular soruyor diğer kadın . Bizim araba birkaç gündür kapıda duruyormuş evet duruyor sanane mesela onu mu takip ediyorsun ? Benim doğalgaz faturam kaç tl gelmiş bunu soruyor bana ya ona neyse . Millet boş işler müdürü resmen tövbe tövbe bugünde başka bir ekiple görüşeceğim bunlar çok iyiler valla rahatlıkla görülüp mutlu oluyorum
Hahhaa bende işten istifa edip buraya yerleştim bazen düşünüyorum ay allahım keşke imkan olsaydı da hiç istifa etmeseydim bu boş işlerle uğraşmazdım oh mis işe gidip gelirdim ama olmadı boş işler müdürleri ile mesai yapıyorumgunaydın canım
ay tugce sen boyle gelıp gttıkce mısafır geldıkce ben dıyorum evde olsaydım bn de gıdıp gelseydm ıs ev arası mekik haftasonu kosturma
sonra bu bos ısler muduru tıpleri anlatınca yok canım dıyorum beni santıye paklar
bizimde öyleymişAraç vergi fiyatlari artmis kizlar. 500 500 ödüyorduk bizimki 600 600 olmus
Hem karakterleri hosuna gitmiyor hem evine davet ediyosun. Lafçi insanlarla muhatap olmamani oneririm. Senin de ruhunu kirletirler. Sonra duzelemezsin.Hahhaa bende işten istifa edip buraya yerleştim bazen düşünüyorum ay allahım keşke imkan olsaydı da hiç istifa etmeseydim bu boş işlerle uğraşmazdım oh mis işe gidip gelirdim ama olmadı boş işler müdürleri ile mesai yapıyorumAl bak buraya sana yazıyorum ki haftaya bana gelmek isteyecek ama ben kabul etmeyeceğim
Ben kimseyi özel davet etmiyorum gelmek istiyorlar ve gelmeyin diyemiyorum yapı meselesi keşke gelmeyin diyebilsemHem karakterleri hosuna gitmiyor hem evine davet ediyosun. Lafçi insanlarla muhatap olmamani oneririm. Senin de ruhunu kirletirler. Sonra duzelemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?