Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Videoyu gördunuz mu.
Kedi sokakta kucuk bi kutunun icinde uyuyor uzerinde de minicik bi battaniye.
Kadinin biri geliyor battaniyeyi cekiyor. Minnos da patileriyle almaya calisiyor. Kadin battaniyeyle vuruyor uzaklastiriyor kediyi
Hey Allahim kedinin battaniyesi aldi gitti ya kadin

Ben en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Tadını unuttum desem abartmış olmam sanırım. Hem diyetisyenim uyardı Hem de doktorum. Uzak dur market tavuklarından dedi.

Dip balıkları zararlı bunlar levrek kalkan barbun ton gibi bunlarda ağır metal birikimi çok oluyor eğer fazla tüketilirse ağır metal zehirlenmesine kadar gidiyormuş . Somon Hamsi Çupra gibi yüzey balıklarını güvenle tüketebilirsin. Hem doktorum hem de diyetisyenimin önerileri bu doğrultuda oldu.

Aylık kazancın ne kadar? Kazandığın miktarı aylık harcamalardan düştüğünde geri kalan para 8 plus edebiliyor mu ?
Benim de 5s im var batarya kötü idi geçen değiştirdik hala şu an dünkü şarjıyla duruyor. Bu bir mucize benim için

Merhaba
6 aylık bir bebek için beklentiniz fazla mı acaba
Benim bebeğimde 6 aylıkken ne oturtabiliyordu ne sürğnrliyordu ilk defa 7 aylıkken kendi kendine sırt üstünden yüz üstüne döndü 8 aylıkken oturdu
10 aylık emekledi ve 11 aylıkken yürüdü
Şuan 13 aylık sallana sallana yürüyor
Lütfen panik ve stres yapmayın
Çok normal bunlar
İçiniz rahat edecekse tabi doktora götürün
Eminim korkulacak birşey yoktur
Sevgiler
Güle güle büyütün bebişinizi.

hoşgeldin Nayro herkese günaydın sabah kalktık eşim giyindi bende ona nöbetçi olduğu için atıştırmalık birşeyler hazırladım beslenme çantası yaptım hahha kek poaça meyve filan . Yarın sabah gelecek inş sağlıkla. Hedef 0 harcama birkaç eksik var ama şuan acil değil pazara kadar bekler öyle alışveriş yaparız dün öğlen çapraz komşuma gitmek zorunda kaldım ona görüşmek istemediğim ama görüşmek zorunda olduğum birileri gelecekti birisi de karşı komşumdu . Ya görüşmem gerekiyor milletle yüz yüze bakılıyor ama inanın sinir oluyorum. Boş boş sorular soruyor diğer kadın . Bizim araba birkaç gündür kapıda duruyormuş evet duruyor sanane mesela onu mu takip ediyorsun ? Benim doğalgaz faturam kaç tl gelmiş bunu soruyor bana ya ona neyse . Millet boş işler müdürü resmen tövbe tövbe bugünde başka bir ekiple görüşeceğim bunlar çok iyiler valla rahatlıkla görülüp mutlu oluyorum

gunaydın canım
ay tugce sen boyle gelıp gttıkce mısafır geldıkce ben dıyorum evde olsaydım bn de gıdıp gelseydm ıs ev arası mekik haftasonu kosturma
sonra bu bos ısler muduru tıpleri anlatınca yok canım dıyorum beni santıye paklar

Hahhaa bende işten istifa edip buraya yerleştim bazen düşünüyorum ay allahım keşke imkan olsaydı da hiç istifa etmeseydim bu boş işlerle uğraşmazdım oh mis işe gidip gelirdim ama olmadı boş işler müdürleri ile mesai yapıyorum Al bak buraya sana yazıyorum ki haftaya bana gelmek isteyecek ama ben kabul etmeyeceğim

Hem karakterleri hosuna gitmiyor hem evine davet ediyosun. Lafçi insanlarla muhatap olmamani oneririm. Senin de ruhunu kirletirler. Sonra duzelemezsin.

Hem karakterleri hosuna gitmiyor hem evine davet ediyosun. Lafçi insanlarla muhatap olmamani oneririm. Senin de ruhunu kirletirler. Sonra duzelemezsin.
Ben kimseyi özel davet etmiyorum gelmek istiyorlar ve gelmeyin diyemiyorum yapı meselesi keşke gelmeyin diyebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…