Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Altın yine düşüşte maaşa kadar biraz düşse de rahatça alabilsek ne güzel olacak ya

Evde yokum vs bahane uydurabilirsin
Evet rahatsızım misafir kabul edemiyorum diyeceğim . Eşinin dedesi vefat etmişti bizde baş sağlığı için bi kahve içimlik uğramak istedik sen çağır müsait kalınca dedim Eylül’den beri çağıracak bi arkadaşımıza daha aynı şeyi yapmış oda daha çağıracak bizide dedi .

ay etme canım bnce de daha yeni geldı aynı kısıler

Çok küçük daha annesi
6 aylik bile değil
Acele etme hepsini yapacak zamanla
Yasitlarindan geri degildir
6 aylik emekleyen bebek sayica azdir
Kafaya takilacak bi durum yok
Benim bebegim 8 aylik emekledi
Yuzustu hic yatmadi neredeyse
Simdi 11 aylik cok hizli emekliyor siraliyor tay tay duruyor bazen de duzensiz birkac adim atiyor
Gec yuruyen bebek daha guzel yuruyor dusmeden kendinden emin

günaydın
Bu ay çok masraflı geçti . Hem doktor masrafları hem hem dışarıda yeme içme derken baya açıldım. Bu ay tatile gidiyoruz. Birikimde yok. Ocak maaşıyla tekrar başlarım.
Ya bende oğlum dönemiyor diye çok endişe ediyordum. Sonra da niye bu çocuk hiç oturmuyor diye dertlenmeye başlamıştım:))

Ben olsam yemekten sonra sekerpare ve cay ikram ederim
Kahve ve cekirdegi listeden cikaririm

Ben kimseyi özel davet etmiyorum gelmek istiyorlar ve gelmeyin diyemiyorum yapı meselesi keşke gelmeyin diyebilsem
Sen gidersen sana da gelirler. Misafirciligin en onemli kurali budur :))
Hele bir de hedef kitle calismiyor ve is cocuk saglik vs vs one surebilecekleri bir bahaneleri yoksa.
Ayrica bana dogalgaz faturasi ne kadar geldi size diye sormak lafcilik gibi gelmedi normal karsiladim.

bende yeni aldım huawei diğerleri çok pahalı general mobile baktım bunun şarjı iyi gidiyor dedi arkadaş ondan aldım dokunmatiği yavaş gibi onun dışında iyi zaten bişey yaptıgım yok telefonla wtatsapp instagram bankacılık

İnsanlara karşı çok toleranslıyımdır bir şey dese onu yanlış anlamam şöyle demiş böyle demiş kafaya da takmam.ama oglum benim hassas noktam ona bir şey dense sinirlenirim kafaya takarım dün gittiğim arkadaşta benim çocuk ocagi yakmış oyuncak tavasını koymuş hemen müdahale ettik zaten ben bunu daha eşime anlatmadan eşim markete gittiğinde oradakilerden birinin eşinden duymuş acayip sinirlendim her zaman çocuktur yapar derim hiç lafını etmem
Daha geçen gün bize gelen arkadaşın çocuğu akvaryumu yere atıp kırdı ve ev mahvoldu hiç bir yerde lafını yapmadım
Balıklarimizin yaşadığına sukrettim konu kapandı

bizim binada da hep sorarlar birbirlerine faturaların ne kadar geldiğini

tuce_tuce akıl vermek gibi olmasın ama komşularının sorunlu olduğu belli bence birkaç samimi arkadasım olsun yeter onlarla gelip git.Spora git kıtap oku ne bileyim senı mutlu eden şeyleri yap kafanı meşgul edersın hemde saçma sapan insanlarla muhattap olmazsın.Mesafali olmak herzaman guzeldır bana göre küs olmayacaksın ama çizgini geçmelerinden izin vermeyeceksın komşu komşunun külüne muhtaçtır elbette komşularında olmalı ama çok saçma sapan bir çevre var orda yazdıklarından anladığım kadarıyla kapına dayananlar,dedıkodu yapanlar.Bak senın yanında başka birinin dedikodusunu yapan başkasının yanında senın dedıkodunuda yapar.Ben ilk evlendıgımde çalışmıyordum kalabalık bır apartmanım vardı gün yapıyorlardı benıde davet ettıler bende dahil oldum.Ayda bır birinde toplanırdık yer içer sohbet ederdık ben gunduzlerı yemek yapar temızlık yapardım birde KPSS çalışıyordum kafam öyle meşguldü kı okadarda mutluydum.Cok uzun yazdım kusura bakma uzun zamandır okuyorum yazdıklarını çokta üzüyorlar senı geriliyorsun bence kendıne yazık ediyorsun.Eve kapan demiyorum arkadaşın tabıkı olacak konuşup dertleşeceksın hepımız ınsanız ama mesafe gerçekten çok guzl bırsey sevmedıgın kişileri kırmadan mesafını koy onlar ztn kendılerı uzaklasacaktır.Ayrıca fatura biz iş yerınde bıle bırbırımıze soruyorız nekadar geldı diye ki benım oda arkadaşlarımın 3u de erkek Bu fatura alısverıs mevzuları kadınlar arasında sahada cok oluyor bence seninle muhabbet etsın diye sormuş ben art niyet göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…