- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.701
Evde yokum vs bahane uydurabilirsinBen kimseyi özel davet etmiyorum gelmek istiyorlar ve gelmeyin diyemiyorum yapı meselesi keşke gelmeyin diyebilsem
Ayin 15inde keske daha da düsse. 20 gr filan alacagimAltın yine düşüşte maaşa kadar biraz düşse de rahatça alabilsek ne güzel olacak ya
Aksam kadar yatsa bariGünaydın kızlar
Bir hafta daha bitiyor
Bizimde ek ders yatmamış henüz
Dun Arkadaşa gittim eve bakamadim bugün güzel bir temizlik yapicam
Kurufasulye islattim pilav salata yapicam
Evet rahatsızım misafir kabul edemiyorum diyeceğim . Eşinin dedesi vefat etmişti bizde baş sağlığı için bi kahve içimlik uğramak istedik sen çağır müsait kalınca dedim Eylül’den beri çağıracakEvde yokum vs bahane uydurabilirsin
Bende onu bekliyorum purecim bende tam altın alacağım. Bu ay yüzde 27 vergi dilimine giriyoruz 200 tl kesinti olacak eşim bakmış . Bende ona göre hesap yapacağımAyin 15inde keske daha da düsse. 20 gr filan alacagim
ay etme canım bnce de daha yeni geldı aynı kısılerHahhaa bende işten istifa edip buraya yerleştim bazen düşünüyorum ay allahım keşke imkan olsaydı da hiç istifa etmeseydim bu boş işlerle uğraşmazdım oh mis işe gidip gelirdim ama olmadı boş işler müdürleri ile mesai yapıyorumAl bak buraya sana yazıyorum ki haftaya bana gelmek isteyecek ama ben kabul etmeyeceğim
Bir ilki başarıp kabul etmeyeceğim normalde herkesi kabul ederim asla hayır diyemem bakalım başarılı olur muyumay etme canım bnce de daha yeni geldı aynı kısıler
Çok küçük daha annesiMerhaba kızlar, kaç zamandır sütlüye denk gelemedim yoğurt aldım bugün mecburen 5.75 tl, bir de ekmek. Başka harcamam olmadı. Ama keyfim kaçtı. Bebeğim 6 aylık olacak neredeyse, ne sürünüyor, ne emekliyor, yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Karşılaştırmak doğru değil ama sanki yaşıtlarından bu anlamda biraz geride. Sabahtan beridir bununla ilgili makaleler okuyorum, iyi bir doktor bulup göstermezsem içim rahat etmeyecek.
202 treni kacti bende ona uzuldumAltın yine düşüşte maaşa kadar biraz düşse de rahatça alabilsek ne güzel olacak ya
Kuyumcudan altin alip gelmek cok keyifli birseyMerhaba kızlar
2.5 senelik evliliğimde ilk birikimim bir çeyrek altın aldım bugün
Sizinle paylaşmak istedim
Uzun zamandır okuyorum sizi ama yeni yeni yazıyorum
Sizin sayenizde oldu
:)
Ben olsam yemekten sonra sekerpare ve cay ikram ederimÖnümüzdeki hafta Pazar yani ayın 15 inde misafir ağırlayacağız yemekli. Geçen hafta onlara gitmiştik tarhana çorbası lahmacun turşu ayran tiremusu ikram etmişlerdi. Bende mercimek çorbası , fırında tavuk patates , pirinç pilavı, salata, turşu , havuç tarator . Yemekten sonra şekerpare , Türk kahvesi, çay çekirdek ikram edeceğim sizce yeterli mi kızlar
Sen gidersen sana da gelirler. Misafirciligin en onemli kurali budur :))Ben kimseyi özel davet etmiyorum gelmek istiyorlar ve gelmeyin diyemiyorum yapı meselesi keşke gelmeyin diyebilsem
bende yeni aldım huawei diğerleri çok pahalı general mobile baktım bunun şarjı iyi gidiyor dedi arkadaş ondan aldım dokunmatiği yavaş gibi onun dışında iyi zaten bişey yaptıgım yok telefonla wtatsapp instagram bankacılıkAslında benimde işimi çok rahat görüyordu ama telefonum hep kapalı çıkıyor biri aradığında. Bozuldu sanırım artık. Alalım diye niyetlendim 5.5 binden aşağı telefon yok iphone dà. Samsung da eşim alma diyor bilemedim.senin birikimlerin devam mı? Tl de tutuyorum bu ara.
bizde onu izledik akşam kızlarımla eşimle beraber çokta seviyorum trt nin çizgi filmleriniBi banyo yaptim. Uzandim çekyata oğlişle dinozor makineleri izliyoruz.
Ýoruldum bugun.yarini da bitirseydik
bizim binada da hep sorarlar birbirlerine faturaların ne kadar geldiğiniSen gidersen sana da gelirler. Misafirciligin en onemli kurali budur :))
Hele bir de hedef kitle calismiyor ve is cocuk saglik vs vs one surebilecekleri bir bahaneleri yoksa.
Ayrica bana dogalgaz faturasi ne kadar geldi size diye sormak lafcilik gibi gelmedi normal karsiladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?