Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bizim binada da hep sorarlar birbirlerine faturaların ne kadar geldiğini
Evet burda da konu basliklari var aylik su elektrik dogalgaz faturalariniz ne kadar geldi diye. Hatta bazen burda bile konusu gecmiyor mu? Insanlar faturalarini dusurmenin yollarini ariyorlar

Evet burda da konu basliklari var aylik su elektrik dogalgaz faturalariniz ne kadar geldi diye. Hatta bazen burda bile konusu gecmiyor mu? Insanlar faturalarini dusurmenin yollarini ariyorlar
Bence tuceye soran kotü niyetli.
Cunku arabayi vs de soruyor.
Esi suriyeye gittiginde aldigi tazminati soruyordu mesela. Sonra niye klima taktirmiyosun vs vs diye . Yani surekli para soruyor. Bence pek de iyi niyetli degil

Bende çok sınır oluyorum Doğum gününe gittik ben çocuğun arkasından geziyorum çocuk 3yasında evde ne var ne yok bılmedıgımden kendıne zarar verır ilaç içer ortada bırsy bulur tedirginim kadınlar dıyor ay gezme alışsın ay bak çok koşuyor ay senınkı tırmandı İnan bana bunu söyleyenın cocugu düz dıvara tırmanan bır tıptı nasıl unuttu hemen o hunlerını okadar sinir oluyorum kı madem mısafır kabul etmeyecekler anlayışlı olamıyorlarsa bana geldıllerınde halıya çorba devirdiler ben kimseye bır laf etmedım çocuk bu yapar yanı sildim geçtim ama insanlar çok acımasız ve boş agızlı

Bence tuceye soran kotü niyetli.
Cunku arabayi vs de soruyor.
Esi suriyeye gittiginde aldigi tazminati soruyordu mesela. Sonra niye klima taktirmiyosun vs vs diye . Yani surekli para soruyor. Bence pek de iyi niyetli degil
Ben o kadarini bilmiyorum onceki diyaloglari ne sekildeydi.
Hepsi de ailesinden arkadas cevresinden uzakta gurbette gun tuketen insanlar aslinda. Uyanik olmak lazim.

Bunlar biraz farklı 10 kere bana gelinir 1 kere onlara gidilir ki doğalgaz faturası soranın evine 1 kere çaya gittim başka hiç gitmedim oda eşimle bebekleri olduğu için hayırlı olsuna gitmiştik normal birisi sorsa doğalgazı öyle alınmam ama bu bayan bizim afrin tazminatımızı ne yaptığımızı merak eden bunu benim çok yakın görüştüğüm arkadaşıma soran ondan cevap alamayınca bana soran bir bayan . Benim tazminatı ne yaptığım onu ilgilendirmez öyle değil mi. Annem bile sormadı bu soruyu komşunun sorması garip oluyor böyle böyle birikince doğalgazı sorması batıyor hali ile

faturaları az gelenler biraz savurgan olduğumuzu düşünüyorlar ama bizim küçük çocuklarımız var mecburen yakıyorum üşütmesinler diye bizde de var öyle bitane fatura sorar kendine az geldyse övünerek anlatır ama çocukları kış boyu öksürür sonra sorar öksürüğe ne iyi geliyor diye doğalgazı gündüz kapatıyormuş akşam açıyormuş ev sıcak oluyor diye yapıyorum diyor.insanlar çok değişik gerçekten özellikle ev hanımları akşama kadar bintane dedikodu dönüyormuş bazen sevidiğim sık görüştüğüm komşum anlatıyor duymuyorum abla zaten erken gidip geç geliyorum haftasonuda temizlikti alışverişti diyorum

Lohusa kafasi diye bir durum varmis. Arkadaslarim Cok Cok baska bir sey oldugunu soyluyorlar.
Benim komsularim hep yasli emekli insanlar biz onlarin torunlari ile yasitiz. Ama dedikodu olmuyor mu yine baya saglam performanslari var :)))

Şöyle ki benim aslında meşgul olduğum çok şey var öyle gidip geleyim sürekli oturalım kafasında asla değilim yanlızlık çekmiyorum evde sıkılmıyorum. Hatta yapmak istediğim daha başka şeyler var ama zaman bulamıyorum açıkcası . Haftada bir birisi ile görüş mesela bana yetiyor İnan. Ama ben anlamıyorum sürekli bi gelme filan çabasına düşüyorlar bende Yok diyemiyorum onlar kendi evlerine asla çağırmazlar . Bu gittiğim arkadaşlarım bambaşka ve görüşmekten zevk alıyorum sorun yok kısımda .Hatta kendileri söylüyor sen günlerini dolu dolu geçiriyorsun sıkılmıyorsun diye evet öyle kitap okuyorum yürüyüşe gidiyorum temizlik yaparım hiç denemediğim tatlı yemek filan denerim puzzle yapıyoruz . Eşim eve gelince zaten sürekli onunlayız aramıyorum kimseyi İnan .

Soruluyor evet ama niyet çok başka tanısan anlarsın zaten ne dediğimi onun sorma niyeti ile senin niyetin bambaşka

Oksuruge ne iyi geliyor diye sorunca dogalgaz deyiver :)

söylüyorum abla ev sıcak olsun dikkat et çok öksürüyor çocukların diye ev sıcak gündüz durulmuyor güney cephe ya evim diyor :) değişik tip sanki bizimki kuzeyde mutfagım güneş almıyor bitek ne zaman biraraya gelsek hep laf eder o yüzden binadaki günede girmedim he he diyip geçiyorum yaşı benden çokça büyük ama var bazı sorunları anlaşılıyor

Güney cephe ve sıcak oluyor ama güneş gelirse sıcak . Birde kime göre neye göre sıcak oda var mesela bende güneş olduğu an kombi yakmam duruma göre . Benim bebeğim Yok hastam Yok yok yani termometre ye bakarım üşüme oranımıza göre yakarız çocuk olunca daha başka olur birde mesela dün arkadaşımın evi bizim eve göre çok soğuktu kuzey cephe gerisinde güneş 0 yalıtım boğazlı filan giymeme rağmen ciddi üşüdüm ama yapacak birşey yoktu söylenmedim. Hatta basurum Eve dönünce kendini hissettirdi acaba ondan mı diye düşündüm. Diğer komşu mesela hemen söylendi ev soğuk bizim cephe gibi değil filan üzücü bence

Kuzu onlarda misafir gelince yaksınlar ama
Sen evine misafir gelince öylemi yapıyorsun, yada ben sıcak evimde ağırladığım insanın evinde üşürsem, hiç yoksa hırka isterim belli ederim. Söylenmekle iyi yapmış belki bi dahakine açar belki

Bize 148 lira geldi ama bu sefer cayır cayır ısındık. İlk yıl 157 gelmiş, geçen yıl kasımda 60 lira gelmiş ama geçen yıl kasımda kış olmamıştı. En son gittiğimde cuma akşamı gittim, çarşamba akşam geldim. 50 m3 harcanmıştı. İlk günler 60 ta yandı, sonra 40 45 arası. Kapanmadığı için güzel ısındı. akşamları yarım kollu pijamayla uyudum üşümedim. ( hediye geldi hevesle giydim )

çocuk olunca gündüz kapatamıyosun durmuyorlar evde koşturuyorlar büyükler için sorun değil ufacık soğukta hastalanmıyosun ama söz konusu çocuk olunca önceliğin herşeyin o oluyor bende gereksiz yere elektrik su doğalgaz harcamam bunu dillendirmemde herkes gelirine göre ayarlama yapıyor saygı duymak lazım

Bunu söyleyen ile benim cephe Güney. Kuzey ile Güney farklı işte kadın bunu anlamıyor . Valla bende üşüdüm ama ev sahibinin kalbi kırılmasın diye birşey demedim valla basurum başladı durduk yere şöyle bi durumda var ki ev sahibi ile benim kombi aynı derece çok düşüktü o ev zaten o derece ile asla ısınmazdı

Evet bende aynı şeyi söylüyorum çocuk olunca farklı yetişkin çok farklı . Evin havası da önemli geçen 24 dereceydi ev kombi yanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…