- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.741
Aynen öyleYa cocuk olmayinca temizligini yaparsin sonra alirsin eline sicak cayini kahveni kitabini oturursun battaniyenle.
Cocukla olmaz soguk ev
Bizim ev de oyle hamam gibi degil cunku sicagi sevmiyoruz ailecekYa cocuk olmayinca temizligini yaparsin sonra alirsin eline sicak cayini kahveni kitabini oturursun battaniyenle.
Cocukla olmaz soguk ev
aynen ama ona göre tutumlu olmak oluyor sanırım kendi yakmaz kendini altındaki ablada gün vardı mart ayında oraya indik üşünecek hava yok zaten kutu gibi salonu hemen petege dokundu yakmamış burnu akmaya başladı dedi sabrettim duramadım sende gündüz kapatıyorsunya kadında kapatmş akşam açar dedim bize ne faydası var demez mi sinir oluyorum sonra bide helallik istiyor konuşuyor olur olmadık bende cuma cuma ne gıybet yaptımYa cocuk olmayinca temizligini yaparsin sonra alirsin eline sicak cayini kahveni kitabini oturursun battaniyenle.
Cocukla olmaz soguk ev
Benimki öyle yakmıyor denedim benKombiyi açıp kapattikca daha çok yakmiyor mu kizlar evde kimse yokken bile açık bizde
bizim dogalgazda aksam 7-sabah 8seklınde calısıyo 5-6 aksam daha gec yanmıstır ama yuksekte yakıyoruz guzel ısınıyo 2 oda 128gelmıs
sen maaşı sayıyorsun seni gördükçe BAT ım aklıma geliyor...Kizlar merhaba.
Ek dersim yatmis. Bakicini parasini ayirdim.
212.65ten 1 gr aldim hesabimacok sükür .bu ay 5 hafta hesaplandigi icin alabildim yoksa ek dersim bakiciya gidiyordu
Ekmek aldim 2 lira. Baska harcamam olmaz
Maasa kaldi son 7
sen maaşı sayıyorsun seni gördükçe BAT ım aklıma geliyor...
algida secicilik denir psikolojide
ınstagramda var ya anlayanlar begendi bile aynı öyle oldu suan aahh az beklmedim 18ay askerlik yaptımsen maaşı sayıyorsun seni gördükçe BAT ım aklıma geliyor...
ınsAllah vardır hayırlısıyla Allah gonlune gore versin hayırlı zamandabenim de 7 kaldı gelmezse cuma test yapacağım bakalım
AMİNN canım çok sağol.. senin nasıl gidiyor? kaç haftalık oldunuz?ınsAllah vardır hayırlısıyla Allah gonlune gore versin hayırlı zamanda
Alttan ustten yakan da onemli kombiyi kapatanin alti bossa ya da yanmiyorsa ev buz gibi olur.Kombiyi açıp kapattikca daha çok yakmiyor mu kizlar evde kimse yokken bile açık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?