- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.761
Bende gecen yil kurs veriyordum . 1000 lira atiyordum her ek derste. Bu yil sadece bakici param cikiyorGeçen sene nerdeyse ek dersin 1000 TL sini birikime atıyordum ama bu sene yok olsun en azından bakıcı parasını karşılıyor
Kucuk bir de harclik kaliyorBende gecen yil kurs veriyordum . 1000 lira atiyordum her ek derste. Bu yil sadece bakici param cikiyor
evet bizim altımız da burda yakıyor donardık valla yaksan da ısınmazdı... şimdi neyse yerlerinden oynamıyorlar da rahatız:)Alttan ustten yakan da onemli kombiyi kapatanin alti bossa ya da yanmiyorsa ev buz gibi olur.
Aynen ben ne kadar yakarsam yakayim ev soguk cunku alt kattaki yakmiyorAlttan ustten yakan da onemli kombiyi kapatanin alti bossa ya da yanmiyorsa ev buz gibi olur.
Annemlerde de oyle. Alttaki yakmiyor cunku onun altindaki iyi yakiyor kendileri de mutfakta yasiyorlar gece sadece yataklarina yatmaya gidiyorlar. E mutfakta da caydanlik tencere kayniyoe onun da sicakligi oluyor. Hal boyle olunca annemler ne kadar Cok yaksalar da tam randiman alamiyorlar.Arkdaslara gidiyorum en dusuk derece de ev sicak ama bizde yerler buz gibi
10un üzerinde kesin deniliyorİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?
Telefon almamaya karar verdim Son dakikasına kadar kullanıp öyle alacağım.
@pure hazel evet vadeliye atmıştım orda duruyor
Ama borç olmayınca daha rahat birikim yapabiliyorum
Ocak ayında memur maaslarına yüzde kaç zam gelir ki?
Yüzde 11 gelir mi ki
O bile az da ona bile razıyız artık napalım.10un üzerinde kesin deniliyor
% 10 anca olur gibi geliyor bana.10un üzerinde kesin deniliyor
8hafta 4gunluguz bugun canım cok sukur yarın kontrol var 15gun oldu gorusmeyeli ınsAllah her sey yolundadırAMİNN canım çok sağol.. senin nasıl gidiyor? kaç haftalık oldunuz?
maşallah size büyümüşsünüz siz de canım.. kontrol de iyi geçer umarım..8hafta 4gunluguz bugun canım cok sukur yarın kontrol var 15gun oldu gorusmeyeli ınsAllah her sey yolundadır
cok sukur bulantı kusma gıbı durumlarım yok gecen hafta 2gun hafıf oldu sadece masAllah dıyım
benim de ama bacak ve bel agrım cok ama bebıs ıcn degerdarısı basına canım tum ısteyenlere hayırlısıyla
Sen iyi birikim yapiyordun di mi lindlinda daha fazla yaz buralardaİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz?
Telefon almamaya karar verdim Son dakikasına kadar kullanıp öyle alacağım.
@pure hazel evet vadeliye atmıştım orda duruyor
Ama borç olmayınca daha rahat birikim yapabiliyorum
Ocak ayında memur maaslarına yüzde kaç zam gelir ki?
Yüzde 11 gelir mi ki
Suan maasin kaç canimYuzde 10 olsa maasa ne kadar yansir kizlar
Gecen vergiye girince 3270 oldu oncesinde 3350 yatiyorduSuan maasin kaç canim
3600 civari olur canim. Yuzde on olursa.Gecen vergiye girince 3270 oldu oncesinde 3350 yatiyordu
300 tl cok az ne yapalim buna da sukur3600 civari olur canim. Yuzde on olursa.
Benimde swnin civarda. Suan 3360 aliyorum ek derssiz.
Ek dersle 4 bini gectiginden yuzd3 yirmilik vergi dilimine gircez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?