- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.781
yk canım 2hafta evvel duyduk ck sukur kalp atısını vajınal ultrasonla o yuzden erken duyabıldıkmaşallah size büyümüşsünüz siz de canım.. kontrol de iyi geçer umarım..
kalp atışını duymuştunuz demi siz ona değil kontrol?
en son lisede yapmıstıkKizlar işyerinizde yilbasi çekilisi yapiyo musunuz. Konu hakkindaki dusunceleriniz neler
Bende katilmak istemiyorum. Zevkini ne bilecegim milletin.en son lisede yapmıstıkiş yerimde de yapmak istemem acıkcası eskiden dogum gunlerinde hediye alırdık ortak 5-6kısı onda bıle onun hedıyesine ck toplandı oburu az oldu ayy daha dedım almayalm
Masallah canim Rabbim saglikla tamamina erdirsin..yk canım 2hafta evvel duyduk ck sukur kalp atısını vajınal ultrasonla o yuzden erken duyabıldık
:)) yok ya yapmiyoruz ilkokulda yapiyorduk en son:)Kizlar işyerinizde yilbasi çekilisi yapiyo musunuz. Konu hakkindaki dusunceleriniz neler
Eskiden ogrenci iken yuksek lisans doktorada yani yapilirdi yilbasi partisi de olurdu eglenceli olurdu baya renkli gecerdi. Ama su anki is yerimde millet toplantilarda bile birbirine Zor tahammul ediyor degil cekilis parti :)))Kizlar işyerinizde yilbasi çekilisi yapiyo musunuz. Konu hakkindaki dusunceleriniz neler
Aaa ben onu unutmustum pure aralik bitmeden almamiz lazimKizlar bu ayin sonuna 1 ek ders daha alacagiz degil mi araligin yani erken olacak yeni yildan dolayi
Aaa ben onu unutmustum pure aralik bitmeden almamiz lazim
Farki mi diyorsun canim o ayin 20 sinden sonra yatiyor diye hatirliyorumhadi yine iyiyiz.
Ama ocagin 5inde para almicaz galiba
Hayir ek dersFarki mi diyorsun canim o ayin 20 sinden sonra yatiyor diye hatirliyorum
Gecen Hafta carrefour da tanesi 60 kurusa filan gelen paketi vardi aslinda keske ondan alsaydinMerhaba herkese arkadaşıma gittim çok güzel geçti sohbet ettik dua okundu rahatladım. Eve geldim 3 makina çamaşır attım evi temizledim yemek yedim . Eşim 10 tl harcama yaptı askerlere Abur cubur almış . Annemle konuştum dizi izliyorum patates haşladım yarın gözleme yapacağız sabah eşim gelince . Maaş zammını bizde merak ediyoruz bakalım bize ne yansırbulaşık makinası deterjanı araştırması içindeyim gitti gidiyor da fairy jar buldum diğerleri ile arasındaki fark ne bilmiyorum 115 tanesi 90 tl nasıl acaba ya
Ona baktım bizim buradakine o ürün gelmemişti ne yazıkkiGecen Hafta carrefour da tanesi 60 kurusa filan gelen paketi vardi aslinda keske ondan alsaydin
Yok canım aralık ayının ekdersini aralığın sonunda veriyorlar ya o sanitimFarki mi diyorsun canim o ayin 20 sinden sonra yatiyor diye hatirliyorum
Aklim ona gitti hemenHayir ek ders
Himm anladim simdi.Aklim ona gitti hemen
Evet o zaman almiyacagiz subata artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?