- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.801
Ben hep fairy kullaniyordum ama artislardan sonra stok yapmak adina finish tablet aldim cok uyguna gelmisti. Her ikisinden de memnunumMerhaba herkese arkadaşıma gittim çok güzel geçti sohbet ettik dua okundu rahatladım. Eve geldim 3 makina çamaşır attım evi temizledim yemek yedim . Eşim 10 tl harcama yaptı askerlere Abur cubur almış . Annemle konuştum dizi izliyorum patates haşladım yarın gözleme yapacağız sabah eşim gelince . Maaş zammını bizde merak ediyoruz bakalım bize ne yansırbulaşık makinası deterjanı araştırması içindeyim gitti gidiyor da fairy jar buldum diğerleri ile arasındaki fark ne bilmiyorum 115 tanesi 90 tl nasıl acaba ya
En son yazin 120 tanesini 54 tl ye almistim hala kullaniyorum ne kadar yukselmis fiyati oyleMerhaba herkese arkadaşıma gittim çok güzel geçti sohbet ettik dua okundu rahatladım. Eve geldim 3 makina çamaşır attım evi temizledim yemek yedim . Eşim 10 tl harcama yaptı askerlere Abur cubur almış . Annemle konuştum dizi izliyorum patates haşladım yarın gözleme yapacağız sabah eşim gelince . Maaş zammını bizde merak ediyoruz bakalım bize ne yansırbulaşık makinası deterjanı araştırması içindeyim gitti gidiyor da fairy jar buldum diğerleri ile arasındaki fark ne bilmiyorum 115 tanesi 90 tl nasıl acaba ya
Ya ben hakmardan 120 tanesini 39 liraya almistim acilis yildönümu vardi.En son yazin 120 tanesini 54 tl ye almistim hala kullaniyorum ne kadar yukselmis fiyati oyle
Finish benim bardak tabaklari ciziyordu o yuzden tercih etmiyorumBen hep fairy kullaniyordum ama artislardan sonra stok yapmak adina finish tablet aldim cok uyguna gelmisti. Her ikisinden de memnunum
Bende geçen sene 100 tablet almıştım sonra evi kapattık filan geri döndük şimdi baktım 20 tane kadar kalmış . Misafir olmazsa 2 günde bir çalışıyor bizim evde . Bu ay bütçe ayırdım alıp kenara atmam şart olduEn son yazin 120 tanesini 54 tl ye almistim hala kullaniyorum ne kadar yukselmis fiyati oyle
Bende yemek takımıma filan zamanla birşey olur çizilir diye korkuyorum yaFinish benim bardak tabaklari ciziyordu o yuzden tercih etmiyorum
amin canım Allah razı olsun Allah ısteyenlere versin RabbimMasallah canim Rabbim saglikla tamamina erdirsin..
Çok şükürgunaydın kızlar
10da kontrolüm vardı cok sukur bi sıkıntı yokmus her sey yolunda masAllah
sekerim00 A Alya_sura88 cuma saatı ısımlerinizle size ve tüm isteyenlere nasıp etsın dıye dua ettim Allahım hayırlısını versın
darısı basına canım ınsAllahÇok şükür
Canım sağlıkla kucağına alacağım hayırlı bir evlâdın olur inş.gunaydın kızlar
10da kontrolüm vardı cok sukur bi sıkıntı yokmus her sey yolunda masAllah
sekerim00 A Alya_sura88 cuma saatı ısımlerinizle size ve tüm isteyenlere nasıp etsın dıye dua ettim Allahım hayırlısını versın
amin ınsAllah canım Allah razı olsunCanım sağlıkla kucağına alacağım hayırlı bir evlâdın olur inş.
Şahane haber canım ya çok mutlu oldumdarısı basına canım ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?