- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.821
Ne için çıkıyorsun ona göre tahmin yürüyelimKizlar disari cikiyorum
Bakalim ne kadara mâl olacak
oy fıstıgım cok tesekkurler cansınŞahane haber canım ya çok mutlu oldum
Arabayi çalistirip cikmadim. Biraz yuruduk oglanla sitede. Bakkaldan gazoz ve cips aldik 7.50 harcadik eve kactik.Ne için çıkıyorsun ona göre tahmin yürüyelim
Ucuz kurtulmuşunArabayi çalistirip cikmadim. Biraz yuruduk oglanla sitede. Bakkaldan gazoz ve cips aldik 7.50 harcadik eve kactik.
Sütcu yine gelmedi.
Bende internetten soyledim 36 liraya 2 adet 360ml. Son k.tarihi 6 ayadan fazladir umarim .yazmiyorduUcuz kurtulmuşun
Nerede oturuyorsunuz bizim bu ay herkese 20 TL fazla geldi bizim buraya özel mi anlamadımElektrik faturam 45.20.
Hangi siteden bende şimdi baktım bende aynen o fiyata almışım gayet iyi benceBende internetten soyledim 36 liraya 2 adet 360ml. Son k.tarihi 6 ayadan fazladir umarim .yazmiyordu
Valla gayet iyi gelmiş darısı bize 60 tl bütçe koydum elektrik içinElektrik faturam 45.20.
N11Hangi siteden bende şimdi baktım bende aynen o fiyata almışım gayet iyi bence
IstanbulNerede oturuyorsunuz bizim bu ay herkese 20 TL fazla geldi bizim buraya özel mi anlamadım
Bizde ayni ama duyduklarimin arasinda en dusuk 80 vardi geneli 100 civari hic bu kadar elektrik geldigini hatirlamiyorumIstanbul
Niye şasirdin ki canimBizde ayni ama duyduklarimin arasinda en dusuk 80 vardi geneli 100 civari hic bu kadar elektrik geldigini hatirlamiyorum
Ooo hadi bakalimŞuan şoktayım hafta içi kv kp bize geliyorlarmış
Biliyosun ki evde bir cocuk bir ben .Bizde ayni ama duyduklarimin arasinda en dusuk 80 vardi geneli 100 civari hic bu kadar elektrik geldigini hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?