- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #17.841
gazan mubarek olsn canımŞuan şoktayım hafta içi kv kp bize geliyorlarmış
Sizinkini niye sorgulayayim ben bize geleni sorguluyorum bulundugum yerde 60 daire var burdakini genelledim bizimki fazla sorun orda sizin faturada degil beni yanlis anlamissin anlasilan enterans gelmeside ondanBiliyosun ki evde bir cocuk bir ben .
Sabah cikiyorum. Ogleden sonra geliyorum. Haliyle cok elektrik harcamiyorum.
Ve herkese 20 lira fazladan gelecek ne demek yani. Herkes kavrami nedir. Koskoca istanbulda ....
Herkesin faturasi nasil sorgulanbilir ve boyle bir genellemeye varilabilir.
Cokk enteresan
Ziyaret bakalım nasıl gidecek alışveriş yaptım hesapta eksiyi kapatmaya çalıştığım için bıraktığım 1000 tl hariç son 37 tl kaldı maaşa kadar .Ooo hadi bakalimiyi diyelim iyi olsun araniz da nerden icap etmis . Isleri mi var yoksa ziyaret mi
İyi günler uzakta sankigazan mubarek olsn canım
Haftaiçi aramıyor diye bahsettin bak sana geliyorlarŞuan şoktayım hafta içi kv kp bize geliyorlarmış
Harcamasiz tek günum yok benim de.Köfte patates salata birde portakal suyu oğlanla yedık çok şükür bugünde doyduk.Pazara gittim 25 tl harcadım eczanede 50tl markette 20tl masallah harcamasiz bır gün geçmiyor.Allah sağlık güç kuvvet versınde çalışalım hayat çok pahalı gecım zor
Allah razı olsun tatlım inş yetişecez sizegunaydın kızlar
10da kontrolüm vardı cok sukur bi sıkıntı yokmus her sey yolunda masAllah
@sekerim00 A Alya_sura88 cuma saatı ısımlerinizle size ve tüm isteyenlere nasıp etsın dıye dua ettim Allahım hayırlısını versın
Buna hazır mısın canımŞuan şoktayım hafta içi kv kp bize geliyorlarmış
Tür: macera/gerilimŞuan şoktayım hafta içi kv kp bize geliyorlarmış
Bize 60 lira fatura en son 2014 te filan geliyordu ki biz de iki kisiyiz aksamlari evde oluyoruz sadece. Tum elektikli aletlerim a ++ . Tost makinesi kettle cay makinesi kullanmam oldu ya acil bi durumda kettle kullanmissam bile hemen fisini cekerim. Camasir makinesinde beyazlari Iki haftada bir yikatirim yuksek sicaklikta calismaz hic. Aydinlatmalarim tasarruflu ampullerdir. Utuyu de ayda iki kez filan calistirir biriktirerek yaparim genelde katlarken el utusu yaparimSizinkini niye sorgulayayim ben bize geleni sorguluyorum bulundugum yerde 60 daire var burdakini genelledim bizimki fazla sorun orda sizin faturada degil beni yanlis anlamissin anlasilan enterans gelmeside ondan
Neler aldin bakalim:)1 sa lik avm ziyareti 330 liraya patladi.
Yaa iste odemeyeninki bize ımmmm ekleniyor:))Bize 60 lira fatura en son 2014 te filan geliyordu ki biz de iki kisiyiz aksamlari evde oluyoruz sadece. Tum elektikli aletlerim a ++ . Tost makinesi kettle cay makinesi kullanmam oldu ya acil bi durumda kettle kullanmissam bile hemen fisini cekerim. Camasir makinesinde beyazlari Iki haftada bir yikatirim yuksek sicaklikta calismaz hic. Aydinlatmalarim tasarruflu ampullerdir. Utuyu de ayda iki kez filan calistirir biriktirerek yaparim genelde katlarken el utusu yaparim
Hayır hiç hazır değilim başka birşey yüzünden gerginim zaten İnanBuna hazır mısın canım
Kazak vardi hediye onu degistirdim. Nemlendirici aldim. Bir de silikon kapaklar oluyor ya ofisteki kupam ve su bardagim icin uclu kapaklardan aldim.Neler aldin bakalim:)
Hafta içi buraya gelip bol bol ağlayacağım şuan belli olduTür: macera/gerilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?