Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun yakinimdaki bi yerel markete uğradim.
Komili marka islak mendil 300lü(60×5)
23 tl.
A101 de gecen ay 5küsür gordugum 100lu islak mendil bugun 6.25

Ayrica bu market indirim yapmis güya. 32li wc kagidi 36 lira
Önceden marketleri dolaşmayi severdim. Ürunlere bakardim fiyat bakardim vs
Şuan nefret ettim. Pahalilikta birbirleriyle yarisiyorlar

Sizinkini niye sorgulayayim ben bize geleni sorguluyorum bulundugum yerde 60 daire var burdakini genelledim bizimki fazla sorun orda sizin faturada degil beni yanlis anlamissin anlasilan enterans gelmeside ondan

Ooo hadi bakalimiyi diyelim iyi olsun araniz da nerden icap etmis . Isleri mi var yoksa ziyaret mi
Ziyaret bakalım nasıl gidecek alışveriş yaptım hesapta eksiyi kapatmaya çalıştığım için bıraktığım 1000 tl hariç son 37 tl kaldı maaşa kadar .

Köfte patates salata birde portakal suyu oğlanla yedık çok şükür bugünde doyduk.Pazara gittim 25 tl harcadım eczanede 50tl markette 20tl masallah harcamasiz bır gün geçmiyor.Allah sağlık güç kuvvet versınde çalışalım hayat çok pahalı gecım zor

Sizinkini niye sorgulayayim ben bize geleni sorguluyorum bulundugum yerde 60 daire var burdakini genelledim bizimki fazla sorun orda sizin faturada degil beni yanlis anlamissin anlasilan enterans gelmeside ondan
Bize 60 lira fatura en son 2014 te filan geliyordu ki biz de iki kisiyiz aksamlari evde oluyoruz sadece. Tum elektikli aletlerim a ++ . Tost makinesi kettle cay makinesi kullanmam oldu ya acil bi durumda kettle kullanmissam bile hemen fisini cekerim. Camasir makinesinde beyazlari Iki haftada bir yikatirim yuksek sicaklikta calismaz hic. Aydinlatmalarim tasarruflu ampullerdir. Utuyu de ayda iki kez filan calistirir biriktirerek yaparim genelde katlarken el utusu yaparim

Yaa iste odemeyeninki bize ımmmm ekleniyor:))
Yoksa yaptigimiz bir sey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…