Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım kocamla canım kv min annemlerle ilgili dedikodu yaptıklarını duydum az önce ev buz gibi şuan

Bizim son bir senedir termosifon var sicak suda en son 148 geldi ki banyo yapacagimiz zaman yuksege aliyoruz yoksa hep 40 c de duruyor.
Valla eco mod diye bisey var 60° nasil ekonomik mod bilmiyorum
Hic getirmedim 50 60 a valla hem 38 40ta calisiyor.. bu dedigim kombi tabi sen 40° deyince aklima geldi de

Sen Hic annenle kv ni cekistirmiyor musun? O da onun annesi cekistirebilir. Bilmezden gel aptala yat ama Uyanik da ol derim. Yerinde olsam Esime bildigimi belli etmezdim
Yooo söyledim direk . Söylediği konuda iki aile de aynı pozisyonda o yüzden dedikodu yapamazlar

Yilbasindan sonra eşimden birkac gün sonra kv kp gelecekler galiba.
Yariyil tatilinde de biz gidecegiz. Yani o şekilde planladik bakalim isler degismmezse

Valla eco mod diye bisey var 60° nasil ekonomik mod bilmiyorum
Hic getirmedim 50 60 a valla hem 38 40ta calisiyor.. bu dedigim kombi tabi sen 40° deyince aklima geldi de
Bizim isima merkezi sistem ev Cok guzel isiniyor. Sicak su icin de dogalgazli sofbenimiz vardi başkent gazin Yeni yonetmeligine uymadi ( ki sitede procedur e en uygun olan bizimki idi) hermatik icin de Bizim daire uygun olmayinca mecbur termosifona gectik.

Yarin icin biber dolmasi dusunuyorum. Artmis iç vardi buzlukta çikardim.

Haftalik liste olusturdum.maasa 6 gün var. Bu 6 günde dısardan ekmek harici almayacagim. Persembe pazara gidecegim. 50 lira bütce ayirdim balik da icinde. Persembe balik günum. Diger gunler dolma fasulye patates köfte makarna diye belirledim

Yilbasindan sonra eşimden birkac gün sonra kv kp gelecekler galiba.
Yariyil tatilinde de biz gidecegiz. Yani o şekilde planladik bakalim isler degismmezse
Ocagin Ilk haftasi ile subat arasinda kac gun var ki Madem siz gidecektiniz onlar neden geliyorlar ki? Gelene gelme de denmez ama biraz Mantiksiz olmus sanki.

Merkezi sistem iyi ya
Ben de tasinsam istiyorum genis rahat bir eve bir de buralar artik iyice canimi sikmaya basladi trafigi yollari sonradan gelenler falan... ama kirasi tutuyor iste ev benim olsa mutfagi yaptiririm salon salomanje oda yapardim ama olmuyor... sizin oralarda kiralar ne durumda... ki bu durumda ev degistirmek de sikinti...

Bizim burasi cok merkezi iyi hos da dar evler sana pek uymaz Eski bina hep. Tabi genis siteler de var (ama kime gore genis bizim su anki oturdugumuz eve gore genis yoksa mutfaklari girisleri yine dar)

Bizim burasi cok merkezi iyi hos da dar evler sana pek uymaz Eski bina hep. Tabi genis siteler de var (ama kime gore genis bizim su anki oturdugumuz eve gore genis yoksa mutfaklari girisleri yine dar)
Bizim ev 110m2 ama eski evler oldugundan kullanisli degil bi oda bizim bi oda kizimin.. salonda oturup kalkiyoruz.. en azindan mutfagi genis mutfagin balkonu genis bi ev yeter diye dusunuyorumm. Batikent tarafi da olur ama orda da ucmus kiralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…